48 Ay Vadeli Garanti Bankası Yaz Kredisi İnternetten Başvuru

Garanti Bankası Yaz Kredisi, İhtiyaç Kredisi, Kolay Kredi, Anında Kredi, Yaza Özel Kredi – Yaz aylarının en güzel demlerini yaşıyoruz. Herkeste bir tatil havası var. Yaz demek tatil demek. Tabi esnaflar için de bir sirkülasyon anlamı taşıyor. Anlayacağınız bu aylarda toplumumuzun bir bölümü harcıyor, bir bölümü de kazanıyor. Ama para da öyle kolay bulunmuyor. Gökten de yağmıyor. Dolayısıyla da bankaların kapısını çalma durumunda kalıyoruz. Ne için mi? Elbette ki kredi için.

GARANTİ BANKASI YAZ KREDİSİNİ DUYDUNUZ MU?

Artık tüm ihtiyaçlarımız kredilere endekslenmiş durumda. Krediler sayesinde işlerimizi çevirebiliyoruz. Krediler belki de hayatımızın en büyük gerçeği. Düşünün yaz ayı geldi ve sevdiğiniz ile düğün yapacaksınız. Para yok. Nasıl olacak peki bu? Elbette ki kredi çekmek ile. Bu site sayesinde bankaların en özel kredi kampanyalarını sizler ile paylaşıyorum. Bu yazımda da Garanti Bankasının sunduğu Yaz Kredi  Kampanyasının tanıtımını yapacağım. Dilerseniz başlayabiliriz.

GARANTİ BANKASI YAZ KREDİSİ DETAYLAR

Şimdi bu kredi kampanyasının detaylarına geçmiş olduk. Sizler için aklınıza gelebilecek soru işaretlerini ortadan kaldırmaya çalışacağım. Öncelikle kredi limitlerine değinelim. Bu kampanya için belirlenmiş en üst kredi limiti 75.000 TL dir. Tabi herkes ihtiyacına göre kredi başvurusu yapacaktır. Ama kredi limitleri de birazda sizin aylık gelirinize göre belirleniyor. Şöyle düşünebilirsiniz; Aylık gelirinizin %50’si sizin bir ayda ödeyebileceğiniz maksimum kredi taksit limitini de veriyor.

KREDİ VADESİ VE FAİZ ORANLARI

Kredinin en kısa vade sayısı 3 aydır. Ayrıca en uzun vade sayısı ise 48 ay olarak belirlenmiştir. Burada da vade sayısını sizler kendinize göre belirleyebiliyorsunuz. Örneğin ödeme gücünüz çok iyidir ve 12 ay gibi kısa bir sürede borcunuzu kapatabilirsiniz. Ama öte yandan başkasının da ödeme gücü zayıf olduğundan vade sayısını 48 ay olarak tercih edebilecektir. Faiz oranları da kredi limitine göre belirleniyor. Ama en düşük faiz oranı %1,29 iken, en yüksek faiz oranı da %1,69 dur. Kredi limiti arttıkça faiz oranı düşüyor diyebiliriz.

KREDİ İÇİN BAŞVURU YOLLARI

Başvuru yapacak olanlar garanti bankası şubelerini tercih edebilirler. Bu ilk alternatifiniz. Bunun haricinde online başvuru yapmak isteyenler BURAYI tıklayabilirler. Tabi müşteriler cep şubeden ve internet şubeden de başvurularını gerçekleştirebilirler. Üstelik müşterilerin kredi onaylandıktan sonrada bankaya gitmelerine gerek yoktur. Zira sizlere sunulan kredi limitiniz onaylandıktan sonra anında krediniz hesabınıza geçiyor. Maaş müşterisi değilseniz internetten en fazla 25.000 lira kredi alabiliyorsunuz.

ÖRNEK KREDİ HESAPLAMASI

Gelir durumunuz çok iyi ve çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılamak istiyorsunuz. Dolayısıyla da 75.000 TL almaya karar verdiniz. Bu krediyi de geri öderken 48 ay vade yapmayı planlıyorsunuz. Garanti bankası da faiz oranı olarak %1,29 sunuyor. Eldeki verilere göre hesaplamalar yapıldığında da aylık taksit tutarınız 2.225,76 TL oluyor. Kredi tahsis ücreti 375 TL olacaktır. Ödeyeceğiniz kredi için ödeyeceğiniz hayat sigortası da 1.143,75 TL olacaktır. Genel toplam kredi maliyeti ise 107.230,49 TL dir.

 

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.