Vakıfban’ta Kurban Bayramı Kredisine Çok Düşük Faiz ile Başvuru Yapabilirsiniz

Vakıfbank 2017 Kurban Bayramı İhtiyaç kredisi, Geleneksel Bayram Kredisi, Hesaplı ve Uygun Kredi – Arkadaşlar, yavaş yavaş kurban bayramına yaklaşıyoruz. Bir çoğumuzun ihtiyacı var ve kredi bizler için tek çözüm yolu. Tabi bankalarda son kozlarını çekiyorlar. Artık bir kaç bankadan daha kredi kampanyasını bekliyorum. Ardından bu bankalar arasında bir tercihte bulunacağız. Merak etmeyin tüm kurban bayramı kredisi kampanyası yapan bankaların haberlerini sitemizde yayınladık.

Öyle site site gezmenizi gerektirecek bir durum da yok. Tüm haberler bizde mevcut zaten. Bugün de Vakıfbank’a değineceğim. Vakıfbank bu sabah itibariyle Geleneksel Kurban Bayramı İhtiyaç Kredisi Kampanyasını yayınladı. Peki şartlar nasıl? Özellikleri neler? Dilerseniz şimdide merak edilenleri detaylandıralım.

VAKIFBANK KURBAN BAYRAMI KREDİSİ HAKKINDA MERAK EDİLENLER

Vakıfbank’ta kurban bayramında kredi kampanyası yayınlayan bankalardan bir diğeri. Vakıfbank’tan geliriniz ölçüsünde en az 1.000 TL ve en yüksek 90.000 TL kredi alabiliyorsunuz. Haliyle sadece bayram ihtiyaçlarınız için kredi çekebileceğiniz gibi, daha büyük ihtiyaçlarınız için de kredi alabilirsiniz. Bir de bu kredi kampanyası toplumun tüm kesimleri tarafından tercih edilebilir. Zira uygun ödeme koşulları ve imkanları sunuluyor.

ÖDEME SEÇENEKLERİ VE KREDİ VADESİ

Örneğin aldığınız krediyi 3 ayda bir olacak şekilde ödeyebilirsiniz. Yada 3 ay ertelemeli olarak da kredi çekebilirsiniz. Bunun dışında değişken taksitli, son taksiti balon ödemeli, artan taksitli, azalan taksitli ve aylık eşit taksitli olacak şekilde de ödeme planınızı seçebilirsiniz. Kredinin en kısa vadesinin 3 ay olduğunu söyleyelim. En uzun vade sayısı ise 48 aydır. Hani kendi taksit sayınızı yine kendiniz belirliyorsunuz.

ÖNEMLİ DETAYLAR

Değerli okurlarımız, vakıfbank kredi verirken, hayat sigortası yaptırmanızı da istiyor. Birde kampanya gereği sunulan faiz oranlarından yararlanmak için en az bir tane de otomatik ödeme talimatı vermeniz gerekiyor. Faiz oranları da kredi tahsis ücreti isteyip istemediğinize göre ve kredi limitine göre değişiklik gösteriyor. Bununla beraber en yüksek faiz oranı %1,25 ve en düşük faiz oranı ise %1,16 dır.

FAİZ ORANLARI NASIL BELİRLENİYOR?

Kredi tahsis ücreti öderim dediniz. Ayrıca size lazım olan kredi tutarı ise 1.000 TL ile 20.000 TL aralığında. Bu durumda alacağınız faiz oranı %1,20 olacak şekilde sizlere verilecektir. 

Kredi tahsis ücreti öderim dediniz. Ayrıca size lazım olan kredi tutarı ise 20.001 TL ile 90.000 TL aralığında. Bu durumda alacağınız faiz oranı %1,16 olacak şekilde sizlere verilecektir. 

Kredi tahsis ücreti ödemem dediniz. Ayrıca size lazım olan kredi tutarı ise 1.000 TL ile 90.000 TL aralığında. Bu durumda alacağınız faiz oranı %1,25 olacak şekilde sizlere verilecektir. 

KREDİYE SMS İLE BAŞVURMAYA NE DERSİNİZ

Başvuru için bankanın şubesine uğramanıza gerek yok. Boş yerden vaktiniz gitmesin. Vakıfbank krediye başvuru yapabilmeniz için SMS olayını devreye koymuş. Yapacağınız şey de çok basit. Sırasıyla KREDI (Boşluk), 11 haneden oluşan T.C. Numaranız (Boşluk), Aylık Gelirinizi yazmanız gerekiyor. Sonrasında ise 5724’ü tuşluyorsunuz ve mesajınızı yolluyorsunuz. Bankadan haber bekliyorsunuz. Onay geldiği anda maaş bordronuzu veya aylık gelirinizi alıp şubeye gidiyorsunuz ve kredi başvurunuzu tamamlıyorsunuz.

20.000 TL KREDİ LAZIM

20.000 TL Kredi lazım. Çeşitli masraflarınız ve ihtiyaçlarınız var. Bayram giderleriniz de bekliyor. Bu para tam sizlik. Bankaya başvuruda bulundunuz ve 0nay aldınız. Kredi tahsis ücreti ödeyeceğinizi belirttiniz. Ayrıca borcunuzu da 48 ay vade ile geri ödeyebileceğinizi belirttiniz. Banka ise bu dediklerinize binaen %1,20 faiz oranını uyguladı. Aylık taksit tutarınız 580,01 TL olacaktır. Kredi tahsis ücretiniz bu tutarın %0,5’i oranı olan 100 TL dir. Efektif yıllık faiz oranının da %19,0617 olduğunu belirtelim. Yıllık hayat sigortanız bankada hesaplanacaktır.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.