Vakıfbank’tan SMS ile Ramazan Bayramı İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Vakıfbank geleneksel ramazan bayramı kredi kampanyası 2017, Vakıfbank hesaplı ve düşük faizli ihtiyaç kredisi – Çok özel kredi haberleri ile siz değerli okurlarımızı bilgilendirmeye ve en hesaplı krediyi bulmanıza yardımcı olmaya devam ediyoruz. Artık ramazan bayramına bir hafta kaldı. bankalar kredi haberi reklamlarına son gaz devam ediyorlar. Rekabet desen gırla. ortalık bayram kredileri ile doldu taştı. Bankaların niyeti fazladan bir müşteri daha kapmak ve büyümesini artırmak.

VAKIFBANK RAMAZAN BAYRAMI KREDİSİ ÖN AÇIKLAMA

Vatandaşta kredi istiyor. İşte bayram vakitleri de kredi çekmek için en özel ve kıymetli vakitlerden oluyor. Daha doğrusu bankalar arası rekabetten yararlanmanın en iyi vakti. Bu site üzerinden bir çok bankanın ramazan bayramı kredisi haberini paylaşmıştık zaten. bugün de Vakıfbank’ın ramazan bayramına özel olarak hazırladığı geleneksel bayram kredisinden söz edeceğiz. Düşük faizi ve özellikleri ile dikkatleri üzerine toplan bir kredi kampanyası yapmışlar. Haydi özellikleri hep beraberce inceleyelim.

VAKIFBANK GELENEKSEL BAYRAM KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Vakıfbank, özel ve kaliteli kredi kampanyası ile sizleri bekliyor diyebiliriz. Hatta yine kendine yakışır bir kredi kampanyası hazırlamış da diyebiliriz. Bu kredi kampanyasına göre yararlanabileceğiniz en kısa kredi vadesi 3 ay olarak belirlenmiştir. En uzun kredi vadesi ise 48 aydır. Tabi sizlerde kendi ödeme planınızı, ödeme gücünüze göre oluşturabilirsiniz. kamu çalışanları, emekliler, işçiler, çiftçiler kısacası geliri olan ve bunu belgelendirebilen herkes kredi başvurusunda bulunabilir.

KREDİ LİMİTİ VE FAİZ ORANLARI

Vakıfbank ile alınabilecek en küçük kredi limiti 1.000 TL dir. Ayrıca en yüksek kredi limiti de gerçekten iddialı diyebiliriz. Zira 90.000 TL’ye kadar kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Bu ihtiyaç kredisi için süper bir tutar. Tabi herkesin üst kredi limiti, bankaya sunduğu gelir belgesi ve bilgisine göre hesaplanacaktır. Faiz oranı için en küçük oranın %1,29 olduğunu belirtebiliriz. En yüksek faiz oranı da %1,25’te son bulmaktadır. Bu oranlar kredi limiti ve kredi tahsis ücretine göre belirleniyor. Dilerseniz bu dediğimi veriler üzerinden anlamaya çalışalım.

FAİZ ORANLARI BELİRLEMESİ
  • 3 ay ve 48 ay arasında alacağınız kredi tutarının 1.000 TL ile 10.000 TL olduğunu düşünelim. Ayrıca da kredi tahsis ücreti ve vergisini de ödeyeceğinizi belirttiniz. Bu durumda yararlanabileceğiniz faiz oranı %1,20 olarak sizleri karşılayacaktır.
  • 3 ay ve 48 ay arasında alacağınız kredi tutarının 10.001 TL ile 90.000 TL olduğunu düşünelim. Ayrıca da kredi tahsis ücreti ve vergisini de ödeyeceğinizi belirttiniz. Bu durumda yararlanabileceğiniz faiz oranı %1,16 olarak sizleri karşılayacaktır.
  • 3 ay ve 48 ay arasında alacağınız kredi tutarının 1.000 TL ile 90.000 TL olduğunu düşünelim. KREDİ TAHSİS ÜCRETİ ÖDEMEYECEKSİNİZ. Bu durumda yararlanabileceğiniz faiz oranı %1,25 olarak sizleri karşılayacaktır.

 

BİLİNMESİ GEREKENLER

Vakıfbank aracılığı ile hayat sigortası yaptırmanız gerekecektir. Kredi özelliklerinizin yanı sıra, yaş ve cinsiyetiniz ele alınarak hayat sigortası hesaplaması yapılacaktır. Yukarıdaki faiz oranlarından yararlanmak için de kredinin alınacağı gün en az bir tane de otomatik ödeme talimatı vermeniz gerekiyor. Kredi tahsis ücreti ne kadar diye soracak olursanız onu da açıklayalım. Alacağınız kredi tutarının binde 5’i kadar olacaktır.

KREDİ BAŞVURUSU

Vakıfbank şubesi bana yakın, ayrıca da aklıma takılan sorular var diyorsanız, şubeye uğrayabilir ve başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Arzu ederseniz de BURAYI tıklayarak online başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Birde SMS ile başvuru yolu da vardır. telefonunuzun mesaj bölümüne; KREDI yazıp bir boşluk bırakırsınız ve 11 haneli TC nizi yazarsınız. Sonra bir boşluk daha bırakarak Aylık geliriniz ne ise onu yazarsınız. En sonda da bu mesajı 5724‘e yollarsınız. Örn; KREDI 66666666666 2500

KREDİ HESAPLAMALARI

10.000 TL İhtiyaç kredisini 48 ay vade ile çekeceksiniz ve kredi tahsis ücreti de ödeyeceksiniz. Buna göre sizlere sunulan faiz oranı %1,20 olacaktır. Tahsis ücretiniz 50 TL dir. Aylık ödeyeceğiniz taksit tutarı 290,01 TL dir. Yıllık hayat sigortası primi 35,55 TL dir. Efektif Yıllık Faiz Oranı %19,0614 dür.

90.000 TL İhtiyaç kredisini 48 ay vade ile çekeceksiniz ve kredi tahsis ücreti de ödeyeceksiniz. Buna göre sizlere sunulan faiz oranı %1,16 olacaktır. Tahsis ücretiniz 450 TL dir. Aylık ödeyeceğiniz taksit tutarı 2.583,20 TL dir. Yıllık hayat sigortası primi 319,91 TL dir. Efektif Yıllık Faiz Oranı %19,0614 dür.

90.000 TL İhtiyaç kredisini 48 ay vade ile çekeceksiniz ve kredi tahsis ücreti ise ödemek istemiyorsunuz. Buna göre sizlere sunulan faiz oranı %1,25 olacaktır. Tahsis ücretiniz 0 TL dir. Aylık ödeyeceğiniz taksit tutarı 2.643,75 TL dir. Yıllık hayat sigortası primi 319,91 TL dir. Efektif Yıllık Faiz Oranı %19,0614 dür.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.