Kurban Bayramında Hangi Bankalar Düşük Faizli Kredi Veriyor

2017 Kurban Bayramında En Uygun Krediyi Hangi Banka Veriyor ? Kurban Bayramında Düşük faizli ve Hesaplı Kredi Hangi Bankadan Alınır? Uygun kredimi lazım? o halde doğru yazı üzerindesiniz. Sizler ile tüm bankaların Kurban Bayramı Kredi Kampanyalarını paylaşmıştım. Bu yazıda ise, kredi kampanyalarının faiz oranlarını, özelliklerini ve hesaplamalarını bir arada sunmayı planlıyorum. Genel bir değerlendirme fırsatı yakalamış olacaksınız.

EN HESAPLI KREDİYİ 5 DAKİKA DA BULUN

Bu tip yazılar genelde sunulmuyor. Vatandaşta 2 -3 banka baktıktan sonra canı sıkılıyor ve birini tercih etmek durumunda kalıyor. Peki tercih ettiği banka acaba gerçekten de en hesaplı banka mı? Madem hesaplı banka arayışı içerisindeyiz, o halde kurban bayramında kredi veren tüm kampanyaları incelemek gerekiyor. Ben de yazımda işinizi kolaylaştıracak ve 5 dakika da kendi şartlarınıza göre en hesaplı krediyi bulmanıza yardımcı olacağım.

TÜRKİYE İŞ BANKASI KURBANA ÖZEL BAYRAM KREDİSİ

Türkiye iş bankası genelde tüm bayramlarda ve özel günlerde kredi kampanyası hazırlayıp sunuyor. İş bankasının geleneksel bayram kredisine başvurmak isteyenlerin gelir belgelerini de sunması gerekiyor. Bankadan en alt limiti 3.000 TL ve en üst limiti 100.000 TL olan kredi alabiliyorsunuz. Kredinizi de 3 ay ile 48 ay arasında taksit yapabilme imkanınız var. En fazla merak edilen faiz oranları da kredi limiti arttıkça %1,29’dan, %1,25’e doğru düşüyor. Hayat sigortası yaptırıldığı gibi tahsis ücreti de alınıyor. Kediye son başvuru tarihi ise 6 Eylül 2017 dir.

İŞ BANKASININ BAYRAM KREDİSİNİN ÖRNEK ÖDEME PLANI

Örneğin 100.000 TL krediyi 48 ay vade ile ödemek istediniz. Bankadan da onay çıktı. Ayrıca %1,25 faiz oranından yararlanabileceğinizi belirtti. Kredi tahsis ücreti olarak 500 TL ödemeniz gerekiyor. Ödeyeceğiniz aylık taksit borcunuz 2.938 TL dir. Yıllık hayat sigortanız 627 TL yapıyor.

GARANTİ BANKASI KURBANA ÖZEL BAYRAM KREDİSİ

Kurban bayramına özel kredi kampanyası yapan bankalardan birisi de garanti bankası. Bu kampanyada faiz oranları kredi limiti arttıkça düşüyor. En yüksek faiz oranının %1,89 olduğunu belirtelim. Bununla beraber en düşük faiz ise %1,29 dur. Eğer müşteri iseniz kredi başvurunuzu internet şubeyi kullanarak yapabilirsiniz. Krediniz de onaylanırsa hesabınıza yatar. 3 ay ile 48 ay aralığında taksit yapabilirsiniz. Tüm bankalarda olduğu gibi bu bankada da kredi tahsis ücreti alınıyor ve hayat sigortası yaptırılıyor.

GARANTİ BANKASININ BAYRAM KREDİSİNİN ÖRNEK ÖDEME PLANI

Örneğin 75.000 TL krediyi 48 ay vade ile ödemek istediniz. Bankadan da onay çıktı. Ayrıca %1,29 faiz oranından yararlanabileceğinizi belirtti. Kredi tahsis ücreti olarak 375 TL ödemeniz gerekiyor. Ödeyeceğiniz aylık taksit borcunuz 2.225,76 TL dir. Hayat sigortanız 1.143 TL yapıyor.

FİBABANKA  KURBANA ÖZEL BAYRAM KREDİSİ

Sıra fibabanka’ya geldi. Fibabanka neredeyse tüm özel günler için bir kampanya hazırlayıp sunuyor. Kurban bayramında da 20.000 TL üst limitli bir kredi fırsatı sunuyor. Fibabanka müşterileri başvurularını dilerse internet şubeden yapıp, kredilerini yine internetten alabiliyorlar. Taksit sayısı 3 ay ile 36 ay arasında olacak ise faiz oranı %1,45 olarak sunuluyor. Taksit sayısı 37 ay ile 48 ay arasında olacak ise faiz oranı %1,33 olarak sunuluyor. Günde 10 tl vererek, 10.000 TL kredi alabiliyorsunuz.

FİBABANKA BAYRAM KREDİSİNİN ÖRNEK ÖDEME PLANI

Örneğin 10.000 TL krediyi 48 ay vade ile ödemek istediniz. Bankadan da onay çıktı. Ayrıca %1,33 faiz oranından yararlanabileceğinizi belirtti. Kredi tahsis ücreti olarak 50 TL ödemeniz gerekiyor. Ödeyeceğiniz aylık taksit borcunuz 299,80 TL dir. Hayat sigortanız 1323 TL yapıyor.

AKBANK’IN KURBANA ÖZEL BAYRAM KREDİSİ

Akbank’da değerlendirebileceğiniz bir diğer banka. Son başvuru tarihi 31 Ağustos 2017 dir. Anlayacağınız bayram arefesi son gün. Bu kredinin önemli bir özelliği isterseniz 3 ay ertelemeli olarak kredi çekebileceğinizdir. En kısa vade sayısı 1 ay ve en uzun vade sayısı ise 48 aydır. Faiz oranları da kredi limiti arttıkça %1,45’ten %1,29’a kadar iniyor. 50.000 TL ve yukarısında kredi alacaksanız faiz oranınız %1,29 oluyor. hayat sigortası mutlaka yaptırılıyor. Kredi tahsis ücreti de alınıyor. Dilerseniz şimdi bir tane de hesaplama yapalım.

AKBANK BAYRAM KREDİSİNİN ÖRNEK ÖDEME PLANI

Örneğin 50.000 TL krediyi 48 ay vade ile aylık eşit taksitli ödemek istediniz. Bankadan da onay çıktı. Ayrıca %1,29 faiz oranından yararlanabileceğinizi belirtti. Kredi tahsis ücreti olarak 250 TL ödemeniz gerekiyor. Ödeyeceğiniz aylık taksit borcunuz 1.483,84 TL dir. Hayat sigortanız bankada hesaplanacaktır.

YAPI KREDİ BANKASI KURBANA ÖZEL BAYRAM KREDİSİ

Yapı kredi bankası da tercihler arasında. Bayrama özel kampanya yapmışlar. Bu kampanyanın özünde 10.000 TL’yi, günlük 10 TL taksitler ile alabiliyorsunuz. Hani bayram için ve ufak bir iki ihtiyacınızı karşılamak için normal bir tutar. Kredi vadenizi de 48 ay yapıyorsunuz. Yapı kredi de faiz olarak %1,33 oranını veriyor. Lakin bana bu tutar az geliyor diyorsanız, daha yukarı kredi kampanyalarından da yararlanabilirsiniz. Ama faiz oranlarında değişiklik olabilir. Binde 5 oranında tahsis ücreti ödemeniz gerekiyor. Hayat sigortası zaten mecburi. Müşteriler internet yada cep şubeden kolayca kredilerine ulaşabilirler.

YAPI KREDİ BANKASI BAYRAM KREDİSİNİN ÖRNEK ÖDEME PLANI

Örneğin 10.000 TL krediyi 48 ay vade ile aylık eşit taksitli ödemek istediniz. Bankadan da onay çıktı. Ayrıca %1,33 faiz oranından yararlanabileceğinizi belirtti. Kredi tahsis ücreti olarak 50 TL ödemeniz gerekiyor. Ödeyeceğiniz aylık taksit borcunuz 299,80 TL dir. Hayat sigortanız bankada hesaplanacaktır.

VAKIFBANK KURBANA ÖZEL BAYRAM KREDİSİ

Vakıfbank ile yazımızın sonuna ulaşmış olduk. Geleneksel bayram kredisi kampanyası hazırlamışlar. Üstelik üst limiti ise 90.000 TL. En alt limiti ise 1.000 TL dir. Kredi vadenizi de en az 3 ay, en fazla da 48 ay yapabiliyorsunuz. Kendi aylık ödeme gücünüzü ve aylık giderlerinizi göz önünde bulundurarak taksit sayınızı belirlemenizi öneririm. Faiz oranları kredi limitinin yanı sıra kredi tahsis ücreti ödeme isteğinize göre belirleniyor. Kredi tahsis ücreti ödemek isteyenler için faiz oranı çok daha iyi oluyor. En yüksek faiz %1,25 ve en düşük %1,16 dır.

VAKIFBANK BAYRAM KREDİSİNİN ÖRNEK ÖDEME PLANI

Örneğin 90.000 TL krediyi 48 ay vade ile aylık eşit taksitli ödemek istediniz. Tahsis ücreti de ödeyeceğinizi belirttiniz. Bankadan da onay çıktı. Ayrıca %1,16 faiz oranından yararlanabileceğinizi belirtti. Kredi tahsis ücreti olarak 450 TL ödemeniz gerekiyor. Ödeyeceğiniz aylık taksit borcunuz 2.583,20 TL dir. Hayat sigortanız bankada hesaplanacaktır.

 

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.