Vakıfbank SGK Promosyon Ödemeleri Başladı Başvuru İçin Geç Kalma

Vakıfbank SGK Promosyon Ödemeleri Başvurusu, Emekli Promosyon Paketi, Ne kadar Promosyon alacağım?- Değerli emekli okurlarımız, çok beklediniz ve çok sabrettiniz. Sonunda da 3 yılda bir verilen promosyon için Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı sizler için banka yetkilileri ve temsilcileri ile görüşmeler gerçekleştirdi. Bu görüşmelerin sonunda da kimin ne kadar alacağı hakkında bir karara varıldı varılmasına ama bankalardan da ses seda yok gibiydi.

VAKIFBANK EMEKLİ MAAŞI PROMOSYON ÖDEMLERİ ÖN AÇIKLAMA

Hatta bu durum ile ilgili birde haber yapmayı planlıyorduk ki vakıfbank’dan emekli promosyon paketi kampanyası haberi geliverdi. Zira bankalar emekli maaşınızı vermek için bir birleri ile rekabete giriyorlar. Vakıfbank’da bu konuda öncü davrandı. Tabi bizlerde bu yazı ile hem emekli promosyonları hakkında bilgiler sunmaya çalışacağız hemde vakıfbank’ın promosyon şartlarını teker teker sizlere açıklamaya çalışacağız. Dilerseniz daha fazla vakit kaybetmeden bu özel haberin detaylarına geçelim.

VAKIFBANK EMEKLİ MAAŞI PROMOSYON ÖDEMLERİNE KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK

Maaşını vakıfbank’dan alan emekliler az sonra belirteceğimiz şartları da yerine getirdikleri takdirde vakıfbank’dan promosyon alabilecekler. Ayrıca maaşını başka bankadan alan ama vakıfbank’a taşıyacak olan emekliler de gerekli koşulları karşılaması şartıyla promosyon alabilecekler. Sosyal Güvenlik Kurumu ile Vakıfbank arasında bir protokol imzalamışlar. Bu protokolün detayları, kimlerin ne kadar promosyon alacakları ve yerine getirilmesi gereken koşulları hemen aşağıda.

VAKIFBANK EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU İÇİN YERİNE GETİRİLMESİ GEREKEN KOŞULLAR

Öncelikle 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı vermeniz gerekiyor. Zaten her ay telefon, elektrik veya doğal gaz ödüyorsunuz. Bu maddeyi karşılamak çok kolay. Bir diğer madde ise maaşınızı 3 yıl boyunca vakıfbank’dan alacağınıza dair söz verip taahhütname imzalamanız gerekiyor. Sonuç itibariyle bu anlaşmalar 3 yıllık yapılıyor. Bir diğer koşul ise Kredili mevduat hesabı veya kredi kartı almanız gerekiyor. Toplam da sağlamanız gereken 3 madde var.

PROMOSYON ÖDEMESİNE EN ZAMAN BAŞLAYACAĞIM?

Promosyon ödemeleri başvurularınızı T.C. Kimlik numaranızın son rakamına bakarak gerçekleştireceksiniz. Peki Nasıl? Onu da hemen açıklayalım. kimlik numaranızın son rakamı 0 veya 2 ilse 1 mart 2017 tarihinden itibaren promosyon için başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Kimlik numaranızın son rakamı 4, 6 veya 8 ise sizin için de promosyon ödeme başvuru tarihi 1 nisan 2017 dir. Bu tarihden itibaren başvurularınızı gerçekleştirebileceksiniz.

ANLARSIN YA NE KADAR PROMOSYON VERECEKLER?
  • Eğer emekli maaşınız 1.000 Liraya kadar ise alacağınız promosyon 300 liradır. (Bin lira hariçtir.)
  • Eğer emekli maaşınız 1.000 Lira ile 2.000 Lira arasında ise alacağınız promosyon 375 liradır. (İki bin lira hariçtir.)
  • Eğer emekli maaşınız 2.000 Lira ara ve üzerinde ise alacağınız promosyon 450 liradır. 

 

Bu parayı 3 yıl karşılığında peşin olarak alacaksınız. Ayrıca bu süre zarfında maaşınız zamlanır ve bir üst seviyeye çıkarsa promosyondan zammından yararlanamazsınız. Diyelim ki 375 lira promosyon aldınız. Ama maaşınız da iki bin lirayı geçti. Bu durumda da faydalanmanız gereken promosyon 450 lira gibi gözükse de 75 lira alamayacaksınız. İlk başvuru maaşınız esas alınıyor. Bu arada promosyon almak için sağlamanız gereken şartlardan birisi olan kredi kartı alırsanız yıllık aidat ödemiyorsunuz.

PROMOSYON KREDİSİ SİZİ BEKLİYOR

Değerli dostlarımız, emekli maaşını taşıyan ve alan vakıfbank müşterilerini bazı avantajlı durumlarda bekliyor. Örneğin emekli maaşınızı istediğiniz ATM’den ücretsiz çekebiliyorsunuz. Maaş hesabınızdan hesap işletim ücreti alınmıyor. Bunun dışında HGS etiketini de ücretsiz elde edebiliyorsunuz. Ayrıca bir de çok özel faiz oranı ile 90 bin lira emekli kredisi alabiliyorsunuz. Bu da çok özel ve mükemmel bir fırsat.

LÜTFEN BU YAZIMIZI FACEBOOK ADRESİNİZ İSE BEĞENEREK TÜM EMEKLİLERİN GÖREBİLMESİNİ SAĞLAYABİLİR MİSİNİZ?

Emekli Maaşını Yapı Kredi’ye Taşıyanların Keyfi Yerinde 300 Lira Hediye

 

Yorum yapın