Bir SMS ile Bahar Krediniz Vakıfbank’da Hızlı Başvuru

Vakıfbank bahar kredisi kampanyası, hesaplı ve hızlı ihtiyaç kredisi, tc ile sms başvurusu – Yepyeni bir kredi haberi ile siz değerli okurlarımızı selamlıyoruz. Kredi noktasın 724krediler.net olarak çok büyük yollar kat ettik ve siz değerli okurlarımızın da desteğini aldık. Tek isteğimiz sizlerin en hesaplı krediyi alabilmesi. İşte bu açıdan da bankaların en yeni ve en özel kredi haberlerini yine sizler ile paylaşıyoruz. Hiç bir banka ve finans kuruluşu ile de bağlantımız olmadığından doğru bilgileri bulabiliyorsunuz.

VAKIFBANK’TAN BAHAR KREDİSİ GENEL AÇIKLAMA

Bu yazımızda Vakıfbank’ın sizlere sunmuş olduğu Bahar Kredisi Fırsatından söz edeceğiz. Faiz oranları % kaç ve neye göre belirleniyor? En fazla alınabilecek kredi tutarı ne kadar? Kredi vadesi kaç aydır? Nasıl başvuru yapılabilir? tarzındaki tüm soruları sizler için cevaplandırmaya çalışacağız. Ama yinede sizlere tavsiyem sitemizde yer alan güncel kredi haberlerinden en az 3 tane daha incelemeniz. Alternatifler arasından sizlere bir şans doğacaktır. Haydi o zaman bahar kredisinin ayrıntılarına bakalım.

VAKIFBANK BAHAR KREDİSİ AYRINTILARI

Şimdi öncelikle bu krediye kimler başvuru yapabiliyor? bu soruyu yanıtlayalım. Tüm çalışanlar ve gelir belgesini bankaya sunabilen herkes kredi çekebilir. İster kamuda olun, ister özel sektörde, ister de emekli olun. Ya benim gelir belgem yok diyorsanız başvuru yapamazsınız. Peki bu kredinin vadesi kaç aydır? En düşük kredi vadesi 3 aydır. En fazla kredi taksidi ise 48 aydır. herkes kendi ödeme gücüne göre kredi vadesini belirleyebilmektedir. Ayrıca aylık eşit taksitli ödeme seçeneğinin dışında artan taksitli ödeme seçeneğinden de yararlanabilirsiniz.

EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK FAİZ ORANLARI

Merak edenler için kısaca faiz oranlarından da söz edelim. Yararlanabilecek en düşük faiz oranı %1,16 dır. EN yüksek faiz oranı ise %1,25 olacaktır. Faiz oranı belirlenirken; kredinin limitine ve kredi tahsis ücreti ödeyip, ödememe isteğinize bakılıyor. Ardından da faiz oranı belirleniyor. Bunun dışında Kampanyadan alınabilecek en yüksek kredi tutarı 90.000 TL dir. Bu tutar oldukça yüksektir ve bir çok ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Ama kredi limitinin belirleyen şeyin aylık gelirinizin olduğunun da altını çizelim.

FAİZ ORANLARI NASIL BELİRLENİYOR?

Alacağınız kredi tutarı 1.000 TL ile 10.000 TL arasında ise ve kredi vadesi ise 3 ay ile 48 ay arasında ise, tahsis ücreti isteğinize bakılıyor. Ben tahsis ücreti ödeyeceğim diyorsanız faiz oranı da %1,20 olarak belirleniyor. (Bu faiz oranı için bir tane de otomatik ödeme talimatı vermeniz gerekiyor)

Alacağınız kredi tutarı 10.001 TL ile 90.000 TL arasında ise ve kredi vadesi ise 3 ay ile 48 ay arasında ise, tahsis ücreti isteğinize bakılıyor. Ben tahsis ücreti ödeyeceğim diyorsanız faiz oranı da %1,16 olarak belirleniyor. (Bu faiz oranı için bir tane de otomatik ödeme talimatı vermeniz gerekiyor)

Alacağınız kredi tutarı 1.000 TL ile 90.000 TL arasında ise ve kredi vadesi ise 3 ay ile 48 ay arasında ise, tahsis ücreti isteğinize bakılıyor. Ben tahsis ücreti ödemek istemiyorum diyorsanız faiz oranı da %1,25 olarak belirleniyor. (Bu faiz oranı için bir tane de otomatik ödeme talimatı vermeniz gerekiyor)

KREDİ İÇİN ÖNEMLİ DETAYLAR

Bu kampanyada, kredi tahsis ücretinin oranının %0,5 yani binde beş olduğunu belirtmek gerekiyor. Diyelim ki 10 bin lira çekecekseniz kredi tahsis ücreti de 50 TL oluyor. Ayrıca hayat sigortası da yaptırmanız gerekiyor. Hemen hayat sigortası için de örnekler verelim. Diyelim ki 10 bin lirayı 48 ay vade ile çekeceksiniz ve 35 yaşındasınız. Bu duruma göre yıllık hayat sigortası primi ortalama olarak 35,55 TL olacaktır. Yine 35 yaşındaki bu kişi 90 bin lira çekecek olursa bu defada yıllık hayat sigortası tutarı 319,91 TL olacaktır.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Şimdide başvuru seçeneklerine değinelim. Esasen bu kredi kampanyasında başvuru için bankaya kadar gidip yorulmanıza gerek yok. Dilerseniz vakıfbank’ın web sitesinden başvurunuzu yapabileceğiniz gibi bir tek SMS ile de başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için telefonunuzu elinize alın ve hepsinin aralarına birer boşluk bırakacak şekilde sırasıyla KREDI, 11 haneli vatandaşlık numaranızı ve Aylık gelirinizi yazın. Sonrada 5724‘ü tuşlayarak yollayın. Bu sms’nin tutarı 0,65 TL olacaktır. Örnek; KREDI 44444444444 1750

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.