Yapı Kredi Bankası Otomatik Ödeme Talimatlarına 10 TL Puan

Yapı kredi Bankası, Her faturaya 10 tl para puan- 724kredi.net sayfasını öncelikli oalrak tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Her geçen gün beğeniler okuma oranları bu işi ne kadarda iyi ve doğru yaptığımızı gösteriyor. Bilgiyi doğru kaynağından alıp, özgün ve sade bir anlatım ile sizlere sunuyoruz. ihtiyacınız ne ise sağa sola yönelmeden direkt olarak o bilgiye ulaşabiliyorsunuz. Bugünde özel bir bankanın yine özel bir kredi kampanyasından söz edeceğiz.

YAPI KREDİ BANKASI OTOMATİK ÖDEME TALİMATI İLE FATURALARINIZI UNUTUN GİRİŞ BÖLÜMÜ

Faturalar çoğu zaman çok ağır bir yük oluverir üzerimizde. Telefon, elektrik, su, doğal gaz derken ciddi faturalar bizi bekler. Bazen ya ne olacak 10 lira eksik gelse deriz. İşte tamda bu noktada Yapı Kredi Bankası devreye girer. Yapı kredi Bankası her yeni HGS dahil her yeni otomatik fatura talimatınıza para puan hediye ediyor. Bugün sizlere Yapı Kredi Bankası Otomatik Ödeme Talimatlarına 10 TL Puan kampanyasından söz edeceğiz. Dilerseniz hızlı bir şekilde detaylara giriş yapalım.

OTOMATİK ÖDEME TALİMATI İLE 10 TL PUAN KAMPANYA DETAYLARI

bu kampanyanın başvuru tarihlerinin 11 aralık ile 10 ocak 2017 olduğunu söyleyerek yazımıza devam edelim. Bundan dolayı da kampanyaya dahil olmak için ortalama olarak 1 ay gibi bir sürenizin olduğunu söylemek gerekiyor. Vereceğiniz her yeni otomatik fatura için ve hgs talimatı için 10 tl para puan kazanıyorsunuz.

Talimatlarınızı da Yapı kredi şubelerinden, internet şubesinden, cep şubeden veya telefon bankacılığından rahatlıkla verebilirsiniz. Kazanabileceğiniz maksimum tutar 50 liradır. Verecğiniz otomatik ödeme tutarlarının 30 haziran tarihine kadar geçerli olduğunu da unutmayınız. Bir nevi taahhüt veriyorsunuz bankaya. Kazandığınız para puan 15 şubat 2017 tarihide kredi kartınıza yada banka kartınıza aktarılacaktır. Bundan dolayı da belirtilen tarihe kadar muhakkak Yapı kredi Bankasına ait ya bir kredi kartına yada banka kartına sahip olmanız gerekir.

OTOMATİK ÖDEME TALİMATI İLE 10 TL PUAN ÖNEMLİ AYRINTILAR

Aynı abone numarası bir defa geçerlidir. Yani tekrar tekrar veremezsiniz. Diyelim i cep telefonu numaranızı değiştirdiniz. Bu durumda da yaptığınız son talimat için ödül alırsınız. Bu kampanyada Hızlıcep talimatı haricinde yapılacak tüm faturalar kapsama dahildir. Dolayısıyla da ödüllendirilmektedir. Eğer kredi kartı hesabınızdan otomatik ödeme talimatı verdiyseniz mart 2017 dönemine kadar ücret alınmamaktadır.

Ayrıca Word Business karttan verilen otomatik fatura ödeme talimatınız maalesef kampanyaya dahil edilmiyor. Bu kampanyadan bir kişi yalnızca bir defa yararlanabiliyor. Ayrıca diğer kampanyalar ile de birleştiremezsiniz.

KAMPANYA NASIL KATILABİLİRİM?

Kampanyaya katılmak istiyorsanız hemen cep telefonunuzu elinize alın ve mesaj uygulamasına girin. Ardından büyük harfler ile TALIMAT yazıp bir boşluk bırakmanız gerekiyor. Daha sonrada kimlik numaranızı yazıyordunuz. En sonda da 4470’e bir SMS atıyorsunuz. Bu kadar basit. eğer cep şubeden veya internet şubeden talimat verdiyseniz  mesaj atmanıza gerek yoktur. Başvurularınızı Turkcel (0,65 TL), Vodofone (0,415 TL) ve Avea (0,65 TL) operatörleri ile gerçekleştirebiliyorsunuz.

Aziz dostlarımız, sizlerde faturalarınız da 50 TL puan kazanmak istiyorsanız bu kampanyayı düşünebilirsiniz. Zira zaten faturaları ödemek durumunda kalıyorsunuz. Bari faturalarınızı ödeyerek bir yandan da 50 lirayı cebinize indirin. Bu sayede de başka bir ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Dilerseniz aşağıda sizler için hazırladığımız farklı yazılardan oluşan konu galerimizi de inceleyebilir ve farklı konulardan da bilgi sahibi olabilirsiniz.

LÜTFEN BU YAZIYI ARKADAŞLARINIZIN DA GÖREBİLMESİ ADINA FAECEBOOK VE TWİTTER İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

En uygun faizli bankaların verdiği yeni yıl kredileri için tıkla

Yapı Kredi Bankası Bireysel Kampanyaları

Yapı Kredi’den Yılbaşına Özel Bireysel İhtiyaç Kredisi

Yorum yapın