Yapı Kredi Bankası Bireysel Kampanyaları

Yapı Kredi Bankası Bireysel Kampanyaları- Yapı kredi bankası müşterilerini özel ve ayrıcalıklı kılmak adına oldukça güzel kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Lakin Yapı kredi bankasını kullanan bir çok insan ayrıcalıklı kampanyaların neler olduğunu bilmiyor. Bizlerde bu fırsatlardan sizleri haberdar edebilmek adına bugün Yapı Kredi Bankası Bireysel Kampanyalarını sizler için ayrı ayrı anlatmaya çalışacağız. Dilerseniz ilk güncel kampanya ile yazımıza devam edelim.

İLK PARAM İLE YENİ YIL HEDİYESİ YAPI KREDİDEN

Kredi kartınızdan İlk Param Düzenli Fon Alım Talimatı verin, Vadaa Kumbarası kazanın. 1 – 20 Aralık 2016 tarihleri arasında kredi kartından aylık 100 TL ve üzeri ve en az 1 yıl geçerliliği olan “İlk Param Düzenli Fon Alım Talimatı” veren ve 31 Ocak 2016’ya kadar en az bir kez fon alımı gerçekleştiren müşterilerimiz “Vadaa Kumbarası” kazanıyor. İlk Param Düzenli Fon Alım Talimatınızı hemen internet şubemizden veya Yapı Kredi Şubeleri’nden verebilirsiniz. İnternet şubesi şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum menüsünden hemen şifre oluşturabilirsiniz.

EMEKLİ MAAŞINI YAPI KREDİYE TAŞIYANA 300  TL PUAN

31 Aralık 2016’ya kadar, 36 ay boyunca emekli maaşınızı bankamızdan almayı taahhüt edin, 300 TL puan kazanma fırsatı yakalayın. Üstelik Yapı Kredi Emeklilik Paketi avantajlarından da faydalanın. Yapı Kredi Emeklilik Paketi avantajlarının yanı sıra “Ücretsiz Acil Medline Sağlık Hizmeti Üyeliği” de hediyemiz. Yapı Kredi Emeklilik Paketi avantajları: İnternet Şubesi, Telefon Bankacılığı, Mobil Şube ve ATM’lerden ücretsiz havale, Avantajlı Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanımı, Yapı Kredi ATM’lerinden 3.000 TL günlük para çekme limiti ve Ücretsiz Düzenli Ödeme.

Kampanya, bankamızdan emekli maaşını alan ya da bankamıza emekli maaşını taşıyacak tüm SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emeklileri için geçerlidir. Üstelik SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri sadece kimlik belgesi ile şubelerimize başvurup maaşlarını Yapı Kredi’den almaya başlayabilirler. Ayrıca maaşlarınızı e-devlet üzerinden Yapı Kredi’ye taşımak istediğinizde İnternet şubesine giriş yapmanız yeterli olacaktır, internet şubesine giriş yaptığınız başka hiç bir şifreye ihtiyaç duymadan ve ücretsiz olarak e-Devlet Kapısı’na giriş yaparak da emekli maaşınızı taşıyabilirsiniz.

HER OTOMATİK ÖDEME FATURASINA 10 TL

11 Kasım – 10 Aralık 2016 tarihleri arasında müşterilerimiz bireysel vadesiz mevduat hesabından veya kredi kartından verdikleri, her yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, maksimum 50 TL değerinde puan kazanabileceklerdir. Fatura veya HGS talimatlarınızı Yapı Kredi İnternet Şubesi, Mobil Şube, Telefon Bankacılığı ya da şubelerimizden verebilirsiniz. İnternet / mobil şube şifreniz yoksa ya da şifrenizi unuttuysanız Şifre Al / Şifremi Unuttum butonundan hemen şifre alabilir, kullanıcı kodunuz veya T.C. Kimlik Numaranızla giriş yapabilirsiniz.

ALTINYILDIZKLASİK %20 İNDİRİM

Yapı Kredi İnternet ve Mobil Şubemize giriş yapın, altinyildizclassics.com’dan yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde tüm indirimlere ek anında %20 indirim kazanın.15 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Mobil Şube’ye TC Kimlik Numarası veya Kullanıcı Kodu ile giriş yapan müşteriler, altinyildizclassics.com’dan yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerinde, tüm indirimlere ek anında %20 indirim kazanıyor. Bireysel internet şubesi şifreniz ile bireysel mobil şubeye giriş yapabilirsiniz. İnternet/Mobil Şube şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum menüsünden hemen şifre oluşturabilirsiniz.

iPONE 7 KAZANMA FIRSATI

Kredi, kredi kartı veya fatura ödemeleriniz için iPhone 7, Arçelik 3D Smart TV ve iPad Mini Tablet kazanma fırsatı sizi bekliyor. 7 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında kredi, kredi kartı veya fatura ödemenizi, Otomatik ödeme talimatı ile hesabınızdanİnternet şubesindenMobil şubeden veya ATM’lerden yapın, 5 iPhone 7, 10 Arçelik 3D Smart TV ve 10 iPad Mini Tablet ödüllerinden birini kazanma fırsatı yakalayın. Bireysel internet şubesi şifreniz ile bireysel mobil şubeye giriş yapabilirsiniz. İnternet/Mobil Şube şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum menüsünden hemen şifre oluşturabilirsiniz.

YAPI KREDİ KELEPİR MORTGAGE

İstediğiniz eve sahip olmak için daha fazla beklemeyin. Hemen Yapı Kredi’ye gelin, uygun faiz oranları ve vade seçenekleriyle siz de ev sahibi olun. 1-120 ay vadelerde %0,90 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı için hemen başvurabilir, internet ve mobil şubeden başvuru yapabilir ya da size en yakın Yapı Kredi Şubesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Yapı Kredi İnternet/Mobil Şubemize T.C. Kimlik Numaranız veya Kullanıcı Kodunuz ile giriş yapabilirsiniz. İnternet/Mobil Şube şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al / Şifremi Unuttum menüsünden hemen şifre oluşturabilirsiniz.

 

Yorum yapın