Vakıfbank WorldCard ile Yeni Yıla Özel 100 TL

Vakıfbank WorldCard’dan 100 TL World Puan Hediye- Yılbaşı yaklaşıyor. Yeni bir yıla giriyoruz. Önümüzde büyük harcamalar var. Cips, meyve, hindi, aile fertlerine hediyeler vs. derken dünya kadar masraf da bizi bekliyor. Bankalarda bu harcamalarınızı kendi kredi kartları ile yapmanız için kampanyalar düzenliyorlar. Tabi bu durumda da biz kredi kartı kullanıcıları kar elde ediyor. Düşünün bin lira alışveriş yaptığınızı farz edersek 100 lira da indirim yapılıyor.

VAKIFBANK WORLDCARD İLE YENİ YILA ÖZEL 100 TL  ÖN BİLGİ

Bu fırsatların kaçırılmaması gerekiyor. Gerekiyorsa gelecek ayın da alışverişini yaparak para puan hediyelerinizi cebinize katın. Şuan tüm kredi kartlarında kampanyalar düzenleniyor. Bizlerde sizlere yardımcı olabilme adına ve bilgilendirme adına bugün Vakıfbank WorldCard ile Yeni Yıla Özel 100 TL Word Puan Hediye kampanyasından söz edeceğiz. Sizlerde bu sayede bedava alışverişin tadını çıkarırsınız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan bu kampanyanın detaylarına inelim

VAKIFBANK WORLDCARD İLE YENİ YILA ÖZEL 100 TL WORLD PUAN HEDİYE

Arkadaşlar bu kampanyadan yararlanmak isteyenler biraz elini çabuk tutmalı. Zira bu kampanyanın son tarihi 31 Aralık 2016 olarak belirlenmiştir. Bu kampanyadan yararlanmak istiyorsanız world üyesi olan, kasap, manav, kozmetik, aksesuar, kırtasiye, saat, optik, kuyum, giyim, ayakkabı, oyuncak ve şarküteri alışverişlerinizde bu kampanyadan rahatlıkla yararlanabilirsiniz.

Tek seferde yapacağınız 100 TL ve üzeri harcamanızdan sonra yine teksefer de yapacağınız her 100 TL ve üzeri harcamalarınızda 10 lirada world puan hediye edilir. Toplamda kazanacağınız world puan hediyeniz 100 lira olacaktır. bunu unutmayın. Diler taksitli dilerseniz peşin harcama yapabilirsiniz kredi kartınız ile.

HEDİYE 100 TL WORLD PUAN KAMPANYASI BAŞVURUSU

Bu kampanyaya katılmak ve başvuruda bulunmak çok basit ve kolay. Yapmanız gereken cep telefonunuzu elinize almanız ve mesaj bölümüne girmeniz. Ardından ekrana büyük harfler ile YILBASI yazarak bir boşluk bırakmanız gerekiyor. Daha sonrada kartınızın son 6 hanesini yazmanı gerekiyor. En son işlem olarak da Operatörünüz ne olursa olsun 1 sms ücreti karşılığında 6635’e mesaj yollamanız gerekiyor.

Bu kampanya ile kazanmış olduğunuz para puanlarınız 12 ocak 2017 tarihine kadar kartınıza yüklenecektir. Bu puanları ise 23 Ocak 2017 tarihine kadar harcamanız gerekiyor. Eğer world puanınızı kullanmazsanız banka tarafından 24 ocak 2017 tarihinde geri alınacaktır. Tercih kart sahipleri de bu kampanyaya katılabilirler. Lakin kampanya katılım ücreti 4,99 TL dir. Önemli bir hatırlatmada daha bulunalım. Alışverişlerinizi öderken muhakkak ki world pos cihazlarından geçirmelisiniz.

KAMPANYA DAHİLİNDE ALIŞVERİŞ YAPILABİLECEK İNTERNET SİTELERİ

 

Değerli dostlarımız, sizlerde vakıfbank müşterilerindenseniz sizleri keyifli ve bedava alışverişler bekliyor. Bu yazınında sonuna gelmiş olduk. Daha farklı konulardan oluşturduğumuz aşağıdaki konu galerimizi de inceleyebilirsiniz.

Findeks Kredi Skoru Nedir? Nasıl Öğrenilir?

2017 Vakıfbank Yeni Yıl Kredisi 1 SMS ile Cepte

Düşük Faizli Kredi Nasıl Alınır?

 

Yorum yapın