Vakıfbank WorldCard ile Ramazanda 50 TL WorldPuan Hediye

Vakıfbank WorldCard Ramazan Ayı Kampanyası, Worldcard 50 TL World Puan, Para Puan Hediye – Yine güzel bir bankanın, ramazan ayı için yaptığı kredi kartı kampanyası ile karşınızdayız. Ramazan ayı ile birlikte bankalar ile tüketiciler arasında karşılıklı yararlanma bağı kuruluyor. Bankalar harcama yaparken benim kartımı tercih et diyor. Müşteriler de haklı olarak bunun karşılığında ne vereceksin diye soruyorlar. İşte burada ise para puanlar, bonuslar ve chip paralar havalarda uçuşur hale geliyor.

VAKIFBANK WORLDCARD İLE RAMAZANA ÖZEL WORLDPUAN KAMPANYASI

Bankalar istediklerine kavuşuyor, müşteriler de para puanları sayesinde ödeme yüklerini daha da azaltmış oluyorlar. Ayrıca da bedava alışverişin tadına da varmış oluyorlar. Daha önceki yazılarımızda Garanti Bankası Ramazana Özel 70 TL Bonus ve Qnb Finansban Ramazana Özel 100 TL ParaPuan Hediye, konulu yazılara değinmiştik. Bu yazı ise Vakıfbank’a ayırdık. Zira vakıfbank ramazan ayına özel olarak worldcard kredi kartı kampanyası düzenlemiş. Müşterilerin ilgileneceğini düşünüyorum.

RAMAZAN AYINDA 50 TL WORLDPUAN HEDİYE ÖZELLİKLER

Vakıfbank, özel bankalardan hiçte geri kalmadan kampanyalarını yapıyor. Bu kampanyasını da, sizlerin ramazan ayında yaptığı yada yapacağı harcamalar üzerine kurmuş. Esasen kampanya güzel. Zira diğer bir kampanya gibi, harcama alanlarını sınırlı tutmamış ve bir çok yerde geçerli kılmış. Sizlerde Manav, kasap, şarküteri, gıda marketi, restoran, fast food, giyim, saat, optik, kuyum, aksesuar, çok katlı mağaza ve ayakkabı gibi world üyesi olan işletmelerden alışveriş yaparak world paun kazanabilirsiniz.

KAMPANYANIN TARİHLERİ VE WORLD PUANLAR

Bu kampanyanın başlama tarihi 26 Mayıs 2017 dir. Ayrıca son yararlanma tarihi ise 30 haziran 2017 olarak belirlenmiştir. Hem ramazan ayında, hemde ramazan bayramı alışverişlerinizde harcamalar yaparak world puanları toplayabilirsiniz. Aslında kampanyanın mantığı çok basit. Yapacağınız ilk 100 liralık alışverişten sonra, her 100 liralık alışverişleriniz de 10 lira da world puan kazanıyorsunuz. Toplamda ise 50 TL karşılığında para puan elde etmiş oluyorsunuz. Bir müşteri, kampanyadan yalnızca bir defa yararlanabiliyor ve en fazla 50 tl kazanabiliyor.

KAMPANYAYA DAHİL OLANLAR VE OLMAYANLAR

Ticari kartlar, bankomat kartları, mail order, nakit çekim işlemleri, iade ve para puan kullanımları kampanya dahilinde değildir. Sanal kartlar ve seçili internet sitelerinden yaptığınız alışverişler kampanya dahilindedir. Ayrıca peşin ve taksitlendirebildiğiniz alışverişleriniz de kampanya dahilindedir. Benim size tavsiyem aynı gün aynı iş yerinden süt üste 100 lira ve üstü alışveriş yapmayın. Çünkü böyle bir durumda banka sadece bir alışverişinize para puan verecektir. Zira bunun yerine araya bir iki gün koyarak aynı iş yerinden alışveriş yapın ki daha fazla world puan kazanın.

VAKIFBANK KAMPANYASINA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Arzu ederseniz şimdide bu kampanyaya nasıl dahil olabileceğinizi aktaralım. Öncelikle mesaj atmanız gerekiyor, ama SMS atacağınız telefon numarasının vakıfbank’da kayıtlı olmasına dikkat edin. Mesaj ekranına da RAMAZAN yazıyorsunuz. Ardından da kredi kartınızın son altı sayısını yazıyorsunuz. mesaj metni bu şekilde hazırlanmış oluyor. Daha sonrasında ise bunu 6635‘e yolluyorsunuz. Her operatör kendi tarifesine göre ücretlendirme yapıyor.

WORLD PUANLAR NE ZAMAN VERİLECEK?

Kazanmış olduğunuz world puanlarınız 6 temmuz 2017 tarihine kadar kredi kartınıza yüklenecektir. Daha sonra da bu puanları kullanabilmeniz için 17 temmuz 2017 tarihine kadar size süre tanınır. Tabi bu süre içerisinde para puanlarınızı harcamanız gerekiyor. Eğer harcamaz iseniz 18 temmuz 2017 tarihinde sizlere verilen world puanlar sizlerden geri alınıyor. Yaptığınız alışverişlerin World POS cihazlarından yapılması gerektiğini unutmayınız. Tercih kart sahipleri ise başvuru için 4,99 TL ödemeleri gerekecektir. Kampanyanın geçerli olduğu seçili internet sitelerine, vakıfbank sitesi üzerinden kredi kampanyaları sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.