QNB Finansbank Yaz Ayına Özel Online Kredi Kampanyası

Qnb Finansbank Yaz Kredisi, QNB Finansbank İnternetten Kredi, Kolay ve hızlı ihtiyaç kredisi – Yaz ayında sıcaklar ile boğuşurken bir yandan da ihtiyaçlarımızın karşılanması için çeşitli çabalar sarf ediyoruz. Dünyalar kadar ihtiyaç sırada bekliyor. Tabiatıyla da kredi çekmek durumunda kalıyoruz. Daha önceki yazılarımız da 48 Ay Vadeli Garanti Bankası Yaz Kredisinden ve Vakıfbank Yaz Kredisinden söz etmiştik. Bu yazımızda da QNB Finansbank’ın güncel kredi kampanyasından söz edeceğiz.

QNB FİNANSBANK İLE YAZI DOYA DOYA YAŞAYIN

Bu sayede de bankalar arasında ki farkları görerek, en doğru seçimi yapmanıza da yardımcı olacağız. Bankalar yaz ayına özel kredi kampanyalarını sıraladı. Qnb Finansbank’da bundan geri kalmamış elbetteki. Yazımızın kalan kısmında kredi kampanyasının özelliklerinden yani faiz oranların, kredi limitlerinde, vade sayılarında, başvuru yollarından ve diğer merak edilen özelliklerinden söz edeceğiz. Sizlerde qnb finansbank ile yazı doya doya yaşayacaksınız. Dilerseniz bir an önce konumuza geçiş yapalım.

YAZ İHTİYAÇLARI İÇİN QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ

Sevgili okurlarım, en iyisi mi en fazla merak edilen faiz oranı meselesini en başından belirteyim. Bu kampanyaya göre faiz oranları kredi notunuza göre şekilleniyor. Kredi notu yükseldikçe faizler düşüyor. Kredi notu düştükçe de faiz oranı artıyor. Ama ben yine de en düşük faiz oranının %1,28 olduğunu ve en yüksek faiz oranının ise %1,73 olduğunu belirtmek istiyorum. Haliyle de kredi notunuzu öğrenmenizi en baştan tavsiye ediyorum. Dilerseniz BURAYI tıklayarak Kredi Notu Nasıl Sorgulanır? konulu yazımıza ulaşabilirsiniz.

KREDİ VADESİ VE KREDİ LİMİTLERİ

Kredi vadesi için en kısa taksit sayısı 3 aydır. Bununla birlikte en uzun taksit sayısı ise 4 yıl yani 48 aydır. Sizlerde kendi aylık ödeyebilme imkanınızı göz önünde tutarak kredi vadenizi seçip belirleyebilirsiniz. Dilerseniz de 3 ay ertelemeli olarak da kredi çekebilirsiniz. Kredi için en alt limit 1.000 TL dir. En yüksek kredi limiti ise 30.000 TL dir. Kredi de hayat sigortası yapılmaktadır. Ayrıca tahsis ücreti de alacağınız kredi limitine göre %0,5 oranında tahsil edilmektedir.

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILMAKTADIR?

Bu kampanyaya göre banka şubesine kadar gidip yorulmanızı gerektirecek herhangi bir durum yok. Tabi illa ben gidip bilgi alıp yüz yüze görüşeceğim diyorsanız o başka tabi ki de. Müşteri değilseniz dilerseniz bu link aracılığı ile başvurunuzu 2 dakika da gerçekleştirebilirsiniz. Gelen cevaba göre de gelir belgenizi ve nüfus cüzdanınızı alıp banka şubesine gider ve krediniz için gerekli imzaları atarsınız. Böylece paranıza da anında kavuşursunuz.

MÜŞTERİLER BANKAYA GİTMEDEN KREDİLERİ ALIYORLAR

Tabi eğer QNB Finansbank müşterisi iseniz, internetten yada cep şubeden şifrenizi kullanarak 2 dakikada kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. QNB Finansbank 2 dakika içerisinde sizlere cevabınızı gönderecektir. Hani kredi siciliniz temiz ise, kredi notunuzda sıkıntı yoksa onay alıyorsunuz zaten. Onay aldıktan sonra da kredinizi hesabınıza aktarıyorsunuz. Yani kredi alma sürecinde bile bankaya gitme durumunuz olmuyor.

QNB İÇİN ÖRNEK ÖDEME PLANLARI

48 Ay Vade ile 10.000 TL kredi almak istediniz. Kredi notunuza bakıldı ve buna göre de faiz olarak %1,28 oranı sunuldu. Buna göre aylık taksit tutarınız 296 TL oluyor. Kredi tahsis ücreti ve BSMV ücreti ise 52,5 TL yapıyor. Sigorta prim tutarınız ise 347,92 TL yapıyor.

48 Ay Vade ile 10.000 TL kredi almak istediniz. Kredi notunuza bakıldı ve buna göre de faiz olarak %1,73 oranı sunuldu. Buna göre aylık taksit tutarınız 331 TL oluyor. Kredi tahsis ücreti ve BSMV ücreti ise 52,5 TL yapıyor. Sigorta prim tutarınız ise 357,85 TL yapıyor.

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.