Odeabank 35.000 TL Yaz kredisi Bir SMS Kadar Uzak

Odeabank yaza özel kredi, hesaplı ihtiyaç kredisi, sms ile kredi başvurusu, nakit hazır kredi – Yaz kredisi haberlerimize devam ediyoruz. Ben yaz vaktinde bu kadar çok krediye ihtiyaç duyulduğunu sanmıyordum. Ama işin içerisinde biraz uzmanlaşınca , gerçeği gördüm. Sadece evlenenlerin yarısı kredi çekmek durumunda kalıyor. Düğün salonlarında boş yer yok. Her gün dolu. Tatil planı yapanlar, yazlık tadilatı yaptıracak olanlar, ev eşyalarını yenileyecek olanlar, arabasının modelini yükseltecek olanlar.

EN HESAPLI KREDİLER BURADA

İhtiyaçlar o kadar çok ki, kredi ile ancak bu isteklerimizi karşılayabiliyoruz. Bazen kredilere kızıp bağırıyoruz ama kredisiz de olmuyor. Bankalar da yaz ayına özel kredi kampanyalarını art arda sıralıyorlar. Piyasada oldukça fazla banka var. Bir nevi de bir birleri ile yarışa girmişler. Hepsi müşteri kapma avında. İşte böyle bir durumda sizlerin en uygun krediyi seçebilmeniz gerekiyor. Alternatif oldu mu, avantajlı çıkan siz olursunuz. Başka sitelere uğramanıza da gerek yok. Bu siteye 10 dakikanızı ayırın ve gözünüz ile tüm bankaların kampanyalarını görün. Ardından en hesaplısını seçin. Bu yazıda ise Odeabank’ın yaz kredisini anlatacağız.

ODEABANK YAZA ÖZEL NAKİT HAZIR KREDİ

Odeabank ile yazı doya doya yaşayın diye, yaza özel bir kredi kampanyası hazırlanmış. Bu kampanyaya göre 35.000 TL’ye kadar kredi alabiliyorsunuz. Tutar ne çok yüksek, nede çok düşük. İdeal bir seviyede. İhtiyaçlar da rahat bir şekilde karşılanabilir. Kredi vadesi için en az vade 3 aydır. kredinin en uzun vadesi ise 48 aydır. Tabi burada kredi vadenizi, en baştan doğru bir şekilde seçip belirlemeniz gerekiyor. Kimisi kısa vadede ödeyecem diye 12 ayı seçiyor, sonrasın da ise çok zorlanıyor. Ödeme kapasiteniz ve gücünüzü göz önünde bulundurun.

KREDİ NOTUNA GÖRE FAİZ

Faiz oranları kredi notunuza göre belirleniyor. kredi notunuz, yüksek olduğunda, düşük faiz alıyorsunuz. Kredi notunuz az ise de faiz oranı yüksek oluyor. Kredi notunuza göre yararlanabileceğiniz en düşük faiz oranı %1,29 dur. Ayrıca en uzun kredi faiz oranı ise %1,79 dur. Kredi notuma güveniyorum diyorsanız elbetteki değerlendirebilirsiniz. Kredide binde beş oranında kredi tahsis ücreti kesiliyor. ayrıca hayat sigortası da yaptırılıyor. Lakin hayat sigortası yaş, cinsiyet, faiz oranı, vade sayısı ve kredi limitine göre hesaplanıyor.

SMS İLE BAŞVURU

Krediye başvuru yapmak çok kolay. Banka şubelerinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Online başvuru için dilerseniz bu linki odeabank.com.tr/tr-TR/bireysel/basvurular/Sayfalar/nakit-hazir-kredi-basvurusu.aspx kullanabilirsiniz. SMS ile başvuru yapacakların ise yapmaları gereken şey; mesaj ekranına NAKIT yazıp bir boşluk bırakmak ve T.C. Kimlik Numaranızı yazmak. Ardından 8444‘e operatörünüz ne olursa olsun yollamak. Odeabank müşterileri internet şubeden yada cep şubeden hızlıca başvuru yapıp, bankaya gitmeden anında kredilerini alabilirler. Şimdide bir iki örnek ile yazımıza son verelim.

10.000 TL İÇİN NAKİT HAZIR KREDİ HESAPLAMASI

10.000 TL krediyi 48 ay vade ile odeabank’tan alacaksınız.Kredi notunuza bakıldı ve %1,29 faiz oranı verildi. Kredi tahsis ücretiniz ve BSMV dahil ücretiniz 53 TL dir. Hayat sigortanız daha sonra hesaplanacaktır. Aylık kredi taksitiniz ise 297 TL dir.

10.000 TL krediyi 48 ay vade ile odeabank’tan alacaksınız.Kredi notunuza bakıldı ve %1,79 faiz oranı verildi. Kredi tahsis ücretiniz ve BSMV dahil ücretiniz 53 TL dir. Hayat sigortanız daha sonra hesaplanacaktır. Aylık kredi taksitiniz ise 336 TL dir.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.