Garanti Bankasından Apple Ürünlerine Kredi Kampanyası

Garanti bankası apple kredi kampanyası, tablet, akıllı telefon, notebook vb. apple ürünlerine ihtiyaç kredisi – Bankalar çok farklı kredi kampanyaları yapmaya başladılar. O kadar çok ihtiyaç var ki, bu ihtiyaçlara çözüm için bankalara müracaat etmek durumunda kalıyoruz. Birde bankalar farklı mecralara da el atmış durumda. Biliyorsunuz ki, kredi kartı ile artık akıllı telefon alamıyoruz. Vatandaşta farklı çözüm yolları arıyor. Bankalarda bu çözüm yollarında çok büyük bir rol alıyor.

GARANTİ BANKASINDAN APPLE ÜRÜNLERİNE KREDİ İMKANI GELDİ

Geçenlerde Taksitli Cep Telefonu Satışları Teknosa’da Ing Kredisi ile Başladı konulu bir yazı yazmıştık ve çok fazla ilgi odağı olmuştu. Teknosa ile ing bir kampanyaya imza atmışlar. Bu şekilde de vatandaşlar rahatlıkla istedikleri telefonu alabildiler. Şimdide bu kredi kampanyasına benzer bir kampanya garanti bankasından geldi. Garanti bankası Apple Kredi Kampanyası. Az sonra detaylarını ve mağazaları belirteceğiz. Bu konunun da ilgi odağı olacağı kanaatindeyim. Dilerseniz hızlıca, bu konunun ayrıntılarına inelim.

HANGİ MAĞAZALARDA GEÇERLİ VE BAŞVURU YOLLARI

Sizlerde Lydia, Troy, Pupa ve Gürgençler mağazasında yapacağınız Apple markalı ürünler için garanti bankasından kredi alma fırsatı yakalayabilirsiniz. Garanti bankası müşterisi iseniz garanti internet şubesinden veya garanti cep şubeden başvurunuzu yapabilirsiniz. Bunun için sisteme girdikten sonra BAŞVURULAR, oradan KREDİ, AVANS HESAP BAŞVURUSU ve İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU maddelerini sırasıyla takip ederek krediye başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru yaparken kredi tutarı ve vadesi seçildikten sonra Promosyon Kodu Kullanmak İstiyorum diye bir bölüm var. Bunu tıklayın ve açılacak olan kutucuğa büyük harfler ile APPLE yazmanız gerekecektir. Başvurunuz olumlu karşılanır ve onaylanırsa krediniz hemen hesabınıza yatırılır. Tabi QR kod ile de başvuru yapabilirsiniz. Bunun için  BAŞVURULAR, oradan KREDİ, AVANS HESAP BAŞVURUSU ve QR KOD İLE KREDİ BAŞVURUSU yolundan kredinize ulaşabilirsiniz. Her ürünün üzerinde QR kod bulunduğundan bu yolda vardır.

GARANTİ BANKASI APPLE ÜRÜNLERİNE KREDİ DETAYLARI

Alacağınız kredinin en düşük tutarı, apple fiyat etiketi kadardır. Ayrıca kredinin en yüksek limiti ise 15 bin lira kadardır. Bu da apple marka bir çok ürüne sahip olabilirsiniz anlamı taşımaktadır. Kredinin vadesi minimum 3 aydır. Maksimum kredi vadesi ise 48 aydır. 15 bin lira kredilerde vatandaş genelde 1 veya 2 yılda ödeme seçeneğini seçecektir. Ama kredi limiti 15 bin liralara çıkınca 48 ay çok iyi gibi gözüküyor. Kullandığınız kredi, sizlerin sanal debit kartınıza tanımlanıyor.

Müşterinin kimlik numarası, telefon numarası ve alacağınız ürünün fiyat miktarı giriliyor, ardından müşteriye bir şifre geliyor. Bu şifre ile POS üzerinden alışveriş tamamlanıyor.  Bu onay mesajı da Buradan gerçekleştirdiğiniz alışverişlerde, sigortaymış, kredi tahsisi ücretiymiş, gelir belgesiymiş, bu tip belgeler talep edilmiyor. Alacağınız kredinin vadesi her ne olursa olsun, faiz oranı sabittir ve %1,59 dur. Dilerseniz şimdide bir kaç hesaplama yapalım ve konuya daha da iyi vakıf olalım.

APPLE ÜRÜNLERİ İÇİN ÖRNEK HESAPLAMALAR

3.000 TL Kredi talebinde bulundunuz. Bunun ödemesini de 12 vade ile gerçekleştireceksiniz. Faiz oranı %1,59 isi. Kredi tahsisi ücreti 0 TL dir. Sigorta ücreti de yoktur. Hızlıca ödemeniz gereken taksit tutarını hesapladık ve 282,08 TL tutarı karşımıza çıktı. Kredinin toplam maliyetinin 3.384,99 TL olduğunu belirtelim. Yıllık toplam maliyet oranı ise %25,4615 dir.

5.000 TL Kredi talebinde bulundunuz. Bunun ödemesini de 24 vade ile gerçekleştireceksiniz. Faiz oranı %1,59 isi. Kredi tahsisi ücreti 0 TL dir. Sigorta ücreti de yoktur. Hızlıca ödemeniz gereken taksit tutarını hesapladık ve 261,61 TL tutarı karşımıza çıktı. Kredinin toplam maliyetinin 6.278,57 TL olduğunu belirtelim. Yıllık toplam maliyet oranı ise %25,4579 dur.

10.000 TL Kredi talebinde bulundunuz. Bunun ödemesini de 24 vade ile gerçekleştireceksiniz. Faiz oranı %1,59 isi. Kredi tahsisi ücreti 0 TL dir. Sigorta ücreti de yoktur. Hızlıca ödemeniz gereken taksit tutarını hesapladık ve 523,22 TL tutarı karşımıza çıktı. Kredinin toplam maliyetinin 12.557,20 TL olduğunu belirtelim. Yıllık toplam maliyet oranı ise %25,4584 dür.

10.000 TL Kredi talebinde bulundunuz. Bunun ödemesini de 48 vade ile gerçekleştireceksiniz. Faiz oranı %1,59 isi. Kredi tahsisi ücreti 0 TL dir. Sigorta ücreti de yoktur. Hızlıca ödemeniz gereken taksit tutarını hesapladık ve 383,93 TL tutarı karşımıza çıktı. Kredinin toplam maliyetinin 18.428,98 TL olduğunu belirtelim. Yıllık toplam maliyet oranı ise %25,4583 dür.

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.