Durma Kaçırma Fırsatı Günde 10 TL’ye 10 Bin Lira Fibabanka Bayram Kredisinde

Fibabanka ramazan bayramı kredi kampanyası 2017, günde 10 TL’ye 10.000 TL ihtiyaç kredisi – Bayram kredisi haberlerine hız kesmeden devam ediyoruz. Değerli dostlarımız, bayramda kredi çekmeden önce mutlaka ama mutlaka sitemizi incelemenizi tavsiye ediyoruz. Zira en güncel ramazan kampanyalarına bu siteden ulaşabilirsiniz. Tabiri yerinde olacaksa adeta pusuya yattım ve bankaların bayram için sunacağı haberleri sizler ile buluşturmak için bekliyorum. Sizlerde alternatifler içerisinden en doğru olanını tercih edebileceksiniz.

FİBABANKA 10 NUMARA BAYRAM KREDİSİ ÖN AÇIKLAMA

Özel günlerde kredilere yapılan başvurular oldukça fazla. Bu günlerden birisi de Ramazan Bayramı. Hem ramazan ayı içerisinden hemde ramazan bayramında harcamalarımız fazla olur. Özellikle de aile büyükleri bugünlerde çok fazla masraf yapıyorlar. Ama bu bayramın ayrı bir anlamı var. O da yaz aylarına ve tatile geliyor olması. Haliyle de tatil için de para ihtiyacı duyuluyor. Kredi alternatifi oluşturması adına bu yazımızda Fibabanka 10 Numara Ramazan Bayramı Kredisinden söz edeceğiz.

FİBABANKA RAMAZAN BAYRAMINA ÖZEL KREDİ FIRSATI

Kredi çekme niyetiniz ne olursa olsun, Hangi sebep ile olursa olsun Ramazan Bayramına özel olarak Fibabankadan uygun faizler ile alabilirsiniz.Bu sayede de bayramın tadını sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Bayram kredisine göre alabileceğiniz en düşük limitli kredi 1.000 TL dir. Hani özellikle kredi notunu artırmak isteyenler, böylesi düşük limitli bir kredi alabilirler. Bunun dışında bayram kredisi ile sunulan en yüksek limit ise 30.000 TL kadardır. Herkes ihtiyacı ölçüsünde krediye başvuru yapacaktır elbette.

FİBABANKA RAMAZAN BAYRAMI KREDİSİ VADE VE FAİZ ORANI İLİŞKİSİ

Kampanya gereği aldığınız krediyi en düşük vade olarak 3 ay yapabiliyorsunuz. Yine en uzun taksit sayısı da 48 ay vade olarak belirleniyor. Ödeme gücünüze göre ister 12 ay yapın, ister 24 ay ve ister 48 Ay. Tamamen size bağlı olan bir durum. Faiz oranları ise %1,33 ile %1,43 olarak karşımıza çıkıyor. Faiz oranları ile vade sayısı arasında bir ilişki söz konusu. Vadenizi 3 ay ile 36 ay arasında yaparsanız faiz oranı %1,43 oluyor. Yok vade sayısını 37 ay ile 48 aydan herhangi birisi olarak tercih ederseniz faiz oranı da %1,33 oluyor.

BAŞVURU NASIL GERÇEKLEŞTİRİLİYOR?

Fibabanka ramazan bayramı kredi başvurusu nasıl gerçekleştirilecek? Şimdide bu soruyu sizler için cevaplandıralım. Öncelikle banka şubesi yakın ise, buraya gidebilirsiniz. Bunun dışında online başvuru yapabilme imkanınız da söz konusu. Bankaya gitmeden online başvuru yapacaklar bu linki;https://internetsubesi.fibabanka.com.tr/WEBUtils/default.aspx  kullanabilirler. SMS ile başvuru yapabilme imkanınız da söz konusu. SMS ile başvuru yapacaklar kimlik numaralarını 3422‘ye yollayabilirler.

Yalnız mesaj yolu ile başvuru yapmak isteyenlerin, bu istekleri 20.000 TL üzerinden gerçekleştiriliyor. Fibabanka müşterileri, dilerse başvurularını cep şube aracılığı ile yada internet şube aracılığı ile de bunu gerçekleştirebilirler. Üstelik onaylanan tutar da hemen hesabınızı aktarılmaktadır. Bankaya gitme yorulma derdiniz yok anlayacağınız.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

10.000 TL Ramazan Bayramı Kredisi için Fibabankaya müracaat ettiniz. Geri ödemede ise zorlanmaya hiç niyetiniz yok. Haliyle 48 ay vade işinize yarayacağına inanıyorsunuz. Bu durumda yararlanabileceğiniz faiz oranı ise %1,33 dür. Aylık taksit tutarınız da 299,80 TL dir. Bu tutar için de günlük 10 TL’ye 10.000 TL kredi diyebiliyoruz. Kredi tahsis ücreti olarak 52,50 TL ödüyorsunuz. hayat sigortası ise 375,50 TL dir. Yıllık efektif faiz oranının ise %21,2814 olduğunu belirtelim.

Sevgili okurlarımız, bu kredi kampanyası ile göndereceğiniz mesaj ücretleri, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinde 1 SMS bedeli kadardır. Tahsis ücreti ise almak istediğiniz kredinin vadesine bakılmaksızın tutarının %0,5’i kadardır. Yukarıdaki hayat sigortasında ortalama bir tutar verdik. Zira hayat sigortası yaş ve cinsiyete göre belirleniyor. Ayrıca hayat sigortası hesaplamasına kredinin tutarı ve vade sayısı da dahil ediliyor.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.