Acil Nakit Garanti Bankası Kurban Bayramına Özel İhtiyaç Kredisi

Garanti Bankası Kurban Bayramı İhtiyaç Kredisi, 2017 Garanti Bayram Kredisi, Anında Kredi – Değerli dostların, yine özel bir bayram kredi haberi ile sizleri selamlamak istiyorum. Kurban bayramına, ülke olarak çok fazla değer veriyoruz. Tabi her güzel şeyse olduğu gibi, bayramlarda da masraflarımız oluyor. Esnafların kendine göre bir giderleri oluyor zaten. Bize tüketicilerinde kendine göre bir harcaması oluyor. Ama bu harcamaları sadece Kurban bayramına yıkmak doğru olmaz.

BAYRAM İLE BİRLİKTE DİĞER İHTİYAÇLARIMIZI DA KARŞILIYORUZ

Tatile gidecek olanlar, evinin eşyalarını değiştirecek olanlar, çocuğuna düğün yapacak olanlar, arabasını yenileyecek olanlar. Bu örneklerin yüzlercesi sırada bekliyor. Her ne kadar bayram için kredi çeksek de, genelde bu kredinin altında ertelenmiş ihtiyaçlar yer alıyor. Hepsini bir anda karşılayalım diyoruz. Gerekirse 4 yıl taksit öderiz ama ihtiyaçlarımızı da rahatlıkla karşılarız diye hesap yapıyoruz.

EN UYGUN KREDİLER BURADA

Bura da hesaplı kredi hayati önem arz ediyor. Kimse parasını boş yerden bankalara kaptırmak istemiyor. Doğal olarak da en uygun kredi araştırılıyor. Bizde hiç bir banka ve finans kuruluşu ile bağlantılı olmadığımızdan tüm kampanyaları tüm çıplaklığı ile gözler önüne seriyoruz. Ayrıca sitemizde diğer bankalarda kurban bayramına özel kredi kampanyası yayınladığı anda bizlerde sizler ile paylaşacağız. bugün ise Garanti Bankası Kurban Bayramı Kredi Haberinin tanıtımını yapacağız.

GARANTİ BANKASI BAYRAM İHTİYAÇ KREDİSİ

Garanti bankası gerek kurban bayramı masraflarınız, gerekse de diğer ihtiyaçlarınızı karşılamak adına, özel bir kredi kampanyası yapmış. Bu kredi kampanyasının Binde beş oranında tahsis ücretinin olduğunu belirtelim. Ayrıca bir gideriniz daha olacak. O da hayat sigortası. En baştan iki gider kaleminizin altını çizmek istedim. Şimdi en can alıcı ve merak edilen özellikleri belirtelim. Kredi vadenizi en kısa 3 ay olarak belirleyebilirsiniz. En uzun vade ise 48 ay dır.

KREDİNİN LİMİTİ VE FAİZ ORANLARI

Garanti bankasından en fazla 75.000 TL kredi alabilirsiniz. Ama kredi çekerken de gelir belgenizi sunmanız gerekir. Zira aylık geliri 1.500 TL olanın alacağı en üst kredi limiti ile, aylık geliri 4.000 TL olanın en üst limiti aynı olmayacaktır. Bu açıdan bankaya mutlaka gelir belgenizi yada maaş bordronuzu sunmanız gerekir. Faiz oranı kredi limiti ile belirleniyor. Kredi limiti ne kadar yükske olursa, faiz oranı da o ölçüde düşük oluyor. Ama en düşük kredi limiti en fazla %1,29 oluyor. En yüksek faiz oranı da %1,89 oluyor.

KREDİYE NASIL BAŞVURU YAPILIYOR?

Krediye dediğim gibi, aylık geliri olan ve bankaya sunan herkes başvuru yapabilir. Banka şubelerinden de başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bunun dışında az sonra belirteceğimiz linki kullanarak online başvurunuzu da gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuzu yaptıktan sonra çok kısa bir süre beklersiniz. Ardından size cevabı gelir. Cevap olumlu ise bankaya gider, aylık gelirinizi sunar ve kredinizi alırsınız. Başvuru Link; garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/bireysel_destek_kredisi/ssl/basvuru.page#calcContent=UID374c057

MÜŞTERİLER BANKAYA GİTMEDEN ANINDA KREDİ ALABİLİR

Garanti bankası müşterilerinin ne kredi başvurusunda, nede kredi alımında bankaya gitmesine gerek yoktur. Zira garanti cep ile veya garanti internet şubesi ile kredi başvurunuzu çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Krediniz onaylandığında da, hemen hesabınıza alırsınız. Lakin garanti bankasının maaş müşterisi değilseniz en fazla 25.000 TL için internetten başvuru yapabiliyorsunuz. Daha yüksek tutarlar için bankaya müracaat edilmesi gerekir. Maaş müşterileri ise online olarak  maaşları ölçüsünde 75 bin liraya kadar kredi alabilirler.

75.000 TL LAZIM. NE KADAR ÖDERİM?

Şimdi ufak bir hesaplama yapalım. 75.000 TL kredi lazım ve bankaya 48 ay vade ile ödeme müracaatında bulundunuz. Bankada bu isteğinizi kabul etti ve faiz oranı olarak da %1,29′u verdi. Şimdi asıl soru ne kadar ödeyeceğiz. Meraklanmayın. Sizler için hesaplamaları önceden yapmıştık. Aylık ödemeniz gerekecek olan taksit tutarınız 2.225,76 TL dir. Kredi tahsis ücretiniz de 375 TL dir ve bu ücreti ödemeniz gerekir. Hayat sigortası için de ortalama bir tutar olan 1.143 TL diyebiliriz.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.