2017 Yılında En Uygun Kredi Veren Bankalar

2017 yeni yıl kredisi, yılbaşı kredisi, hangi bankalar yeni yılda kredi veriyor, yeni yıl kredileri- Sevgili okurlarımız, yepyeni bir yıla artık 1 aydan az bir süre kaldı. Yeni umutlar, yeni işler, yenifikirler sizleri bekliyor olacak. Ama öncesinde şöyle güzel bir tatil ve eğlence sizleri bekliyor olacak. Ayrıca çalışanlara ikramiye, vergiler, giderler, dükkan tadilatı, aile fertlerine hediye derken ciddi bir masraf sizleri bekliyor olacak. İş böyle olunca da para arayışı içerisine giriyorsunuz.

2017 YILINDA KREDİ VEREN BANKALAR ÖN BİLGİLENDİRME

Uzun lafın kısası bu sıralarda bir çok kimse borç para arayışı içerisine giriyor. Bunu da genel itibariyle bankalar ile çözüme kavuşturuyorlar. Bankalar ise yılbaşı gibi özel günleri fırsat bilerek ürünlerini satmanın peşindeler. Bundan dolayı da bir birinden güzel ve özel kredi kampanyalarının ardı arkası kesilmiyor. Bizlerde en doğru ve en uygun bankayı tercih edebilmeniz adını bankaların yeni yıl kredi kampanyalarınız sizler için bir araya getirdik. Böylece size en uygun ihtiyaç kredisini seçebileceksiniz.

HALKBANK KREDİ 2017

Şimdi Al, 2017’de Öde. İster masrafsız, ister uygun faizli Kredi 2017 İhtiyaç Kredisi’ni şimdi kullanın, dilerseniz ilk taksitinizi 2017’de ödeyin. Kredi 2017’ye hemen başvurmak için aralarında boşluk bırakıp “KREDI, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” yazarak 3452’ye SMS gönderebilirsiniz. Örnek SMS Metni: KREDI 12345678910 3000 15000 Dilerseniz tüm Şubelerden, halkbank.com.tr’den, Halkbank İnternet Şubesi’nden veya Halkbank Dialog’tan da başvurabilirsiniz. Faiz ücreti kredi tahsis ücreti olanlar için %1,13 dür. Kredi tahsisi ücretini istemiyorum diyorsanız da faiz oranı %1,19 dur.

ODEABANK 2017 NAKİT HAZIR KREDİ

Sevgili dostlarımız, Odeabank daihtiyaç kredisi veren bir diğer banka. Günde 8 TL’den başlayan taksitlerle gelir belgesiz, anında kredi. Üstelik 48 aya varan vadelerle. Başvuru için nüfus cüzdanı gerekmektedir. Kredi işlemlerinden 75 yaşına kadar olan müşteriler yararlanabilir. Faiz oranı %1,24 ile %1,79 arasında değişiyor.

BURGAN BANK 2017 YENİ YIL KREDİ FIRSATI

Burgan Bank Fırsat Kredisini kullanın ödemeye 2017’de başlayın. Yeni yıla girerken de Burgan Bank sizlerle. Uygun faiz oranları, günlük 11 TL’den başlayan taksit ödemeleriyle Fırsat Krediniz Burgan Bank’da. 2017’ye kadar ihtiyaçlarınızı değil kredi taksit ödemelerinizi beklemeye alın. Kredinin fazi oranı 1,21%’den başlıyor. Maksimum vade süresi 48 ay dır. Ayrıca 3 ay taksit erteleme gibi bir avantajda söz konusudur. Faiz oranları piyasa koşulları ve maliyete göre değişebilir. Belirtilen tutarlar 10.000 TL 3 ay ertelemeli 48 ay vade için yapılmıştır. (3 ay erteleme kullanılması halinde kredi taksit sayısı maksimum 45 ay olarak gerçekleştirilebilir.)

TÜRKİYE İŞ BANKASI 2017 YENİ YIL KREDİ KAMPANYASI

Yeni yılda küçük, büyük tüm ihtiyaçlarınız için %1,14’ten başlayan faizlerle krediniz İş Bankası’nda.  3 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek olan Yeni Yıl Kredisi kampanyası ile müşterilere avantajlı koşullarla kredi kullanma fırsatı sunmaya devam ediliyor. Türkiye’nin Bankası hayallerinizin yanında. İhtiyacınız olduğunda krediniz İş Bankası’nda. İş Bankası 1.300’ü aşkın şubesi ve Dijital Bankacılık kanallarıyla her an her yerde yanınızda. Cepten hemen başvurmak için NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİRİNİZİ aralarında boşluk bırakarak 4402’ye SMS gönderebilirsiniz. (Örneğin; NAKİT 254xxxxx244 10000 2000).

DENİZBANK WEB’DE KREDİ

Cazip faiz oranlı krediye kolayca başvurabilir, 55.000 TL ‘ ye kadar olan kredi limiti ve 48 aya varan taksitlerle kredinizi kullanabilirsiniz. Sadece TC Kimlik Numaranızı ve cep telefonu numaranızı kullanarak ihtiyaç kredisine başvurabilirsiniz. Üstelik kredinizi evraksız İnternet Bankacılığı’ndan hemen veya nüfus cüzdanınızla size en yakın DenizBank şubesinden kullanabilirsiniz.  Faiz oranları %1,40 ile %1,59 arasında değişmektedir.

VAKIFBANK KOBİ’LERE 2017 YENİ YIL KREDİSİ

VakıfBank, 36 aya varan vadeler, uygun faiz oranları ve 2017’de başlayan ödeme imkanları ile 100.000 TL’ye kadar kredi kullanma avantajı sunuyor. KOBİ’lere özel 3 farklı geri ödeme seçeneği sizi bekliyor. KOBİ’ler kredi taksitlerini,  Aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve 4 aya kadar ödemesiz dönemli, Seçeneklerle ödeyebiliyor. Üstelik BusinessCard harcamalarında da ekstrede 100 TL indirim kazanılıyor. Kampanya 30.12.2016 tarihine kadar geçerlidir.

QNB FİNANSBANK YENİ YIL İHTİYAÇ KREDİSİ

Qnb Finansbank’da ihtiyaçlarınız için güzel bir kredi kampanyası hazırlamış. Çok uygun taksitlerle 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine başvurmak için T.C. kimlik numaranızı 5030’a gönderin. Üstelik QNB Finansbank müşterisi iseniz internet veya cep şubesinden krediye başvurup onaylandıktan sonra anında kullanabilirsiniz. İhtiyaç kredisi faiz oranları müşterinin başvuru skoruna göre değişiklik göstermektedir. Maksimum kredi vadesi 48 aydır. Faiz oranları %1,11 ile %1,59 arasında değişmektedir.

GARANTİ BANKASI KOBİ VE ESNAFLARA 2017 KREDİ KAMPANYASI

%1,15’ten başlayan faizlerle Esnaf ve KOBİ’lere özel 3 ay ödemesiz Yeni Yıl Kredisi Garanti’de. Kampanya kapsamında ilk 3 ay ödemesiz dönemli minimum 12 ay, maksimum 48 ay vadeli veya aylık eşit taksitli minimum 1 ay, maksimum 48 ay vadeli ticari taksitli kredi kullanılabilir. Ödemesiz dönemli kredi için kredi alt limiti 10.000 TL olup üst limit bulunmamaktadır. Aylık eşit taksitli kredi için kredi alt limiti 1.000 TL olup üst limit bulunmamaktadır. Krediler ödemesiz dönem sonrası aylık eşit taksitli kullandırılacaktır. Kampanya kapsamında sadece ticari taksitli kredi kullandırılabilecektir. Bireysel amaçlı kullandırım yapılamayacaktır. Kampanya 31 Aralık 2016 tarihine kadar geçerlidir.

KREDİM AKBANK’TA YENİYIL İHTİYAÇ KREDİSİ

%1,14 ’ten başlayan faizlerle 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi Akbank’ta sizleri bekliyor. Çok avantajlı faizlerle kredinizi şimdi kullanıp, dilerseniz ödemelerinizi 3 ay erteleyebilirsiniz. Dilerseniz hemen şimdi Akbank.com’dan, Akbank Telefon Şubesi’ni arayarak veya Akbank Direkt İnternet veya Mobil’e girerek belgesiz, imzasız Direkt Kredi kullanabilir veya Şubeye başvurabilirsiniz. %1,14 faiz oranı 1-48 ay vadede şubelerden kullanılan 30 bin TL ve üzerindeki kredi tutarları için geçerlidir. %1,25 faiz oranı 1-48 ay vadede şubelerden kullanılan 20 bin TL ve üzerindeki kredi tutarları için geçerlidir. Erteleme dahil kredi vadesi en fazla 48 ay olabilir. 3 ay ertelemeli kredi en fazla 45 ay taksitle kullanılabilir

Aziz dostlarımız, tamı tamına 9 bankanın yeni yıl kredi kampanyalarını sizler için derleyerek sunmaya çalıştık. Umarız sizler için faydalı ve istifadeli bir yazı olmuştur. Bu yazı sayesinde kendinize göre en uygun olan bankayı seçebilirsiniz.

LÜTFEN BU YAZIYI ARKADAŞLARINIZIN DA GÖREBİLMESİ İÇİN FACEBOOK İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Kredi limitini artırma için izlenmesi gereken yöntemler

Ödenmeyen Kredi ve Kredi Kartı Borçlarına Taksit

Yorum yapın