Ziraat Bankasından Maaş Alanlar İçin Düşük Faizli Kredi Kampanyası

Ziraat Bankası Çalışanın Artısı Masraflı, Masrafsız Tüketici Kredisi, Hesaplı ve Çok Uygun İhtiyaç Kredisi – Sevgili okurlarımız, ufak bir bayram tatili arasının ardından sizlerle tekrardan çok özel bir kredi haberi ile buluşmuş olduk. Ben bu yazıyı ziraat bankasından maaş alanlara özel olarak derledim. Tabi bunu geniş çaplı olarak düşünebilirsiniz. Kısacası maaşını alan, emekliler, kamu çalışanları ve işçiler faydalanabiliyor. Kampanyanın tek şartı var. O da maaşınızı ziraat bankasından almanız.

SİZLERE SUNULAN FIRSATLARI TAKİP EDİN

Bu yazıyı bir arkadaşımın sorusu üzerine kaleme aldım. Acil kredi çekmesi gerekiyormuş. Bir bankada %1,50’nin üstünde bir faiz sunmuş. Bir çok vatandaş kendisine sunulan fırsatları bilmediğinden yüksek faizli kredi çekiyor. Bu arkadaşım ziraat bankası maaş müşterisiymiş. O halde neden daha düşük faizli ve hesaplı kredi almıyorsun ki? diye sordum. Bankalar maaş müşterilerini ayrıcalıklı hissettirmek isterler. Bu açıdan da diğer müşterilerine oranla daha düşük faizli kredi ve daha uygun bankacılık hizmetleri sunar.

ZİRAAT BANKASINDAN MAAŞ MÜŞTERİLERİNE HESAPLI KREDİ

Arzu ederseniz, şimdide ziraat bankasının siz maaş müşterilerine sunduğu kredinin özelliklerinden söz edelim. Bu kampanyaya göre aldığınız krediyi rahat bir şekilde ödeyebilmeniz için 48 aya kadar vade yani taksit yapabilme imkanınız bulunuyor. Uzun vadenin olması iyi bir özellik. Bunun dışında kredi için belirlenmiş olan bir üst limit bulunmuyor. Yani sizin aylık gelirinize göre kredi hesaplamanız yapılıyor. Diyelim ki aylık maaşınız 3.000 TL ve başka da geliriniz yok. Buna göre aylık ödeyebileceğiniz en yüksek kredi taksidi 1.500 TL olacaktır.

İSTER MASRAFLI İSTER MASRAFSIZ KREDİ

Ziraat bankası, bu krediyi sunarken sizlere masraflı yada masrafsız kredi fırsatı da sunuyor. Ben masrafsız kredi çekmek istiyorum diyorsanız faiz oranı %1,16 oluyor. Bu oran şuan piyasaya göre çok hesaplı. Kredi tahsis ücreti ödemiyorsunuz. Ayrıca istihbarat ve haberleşme gideri adı altında da hiçbir tutar tahsil edilmiyor. Ne kadar kredi talep etmişseniz kuruşuna kadar alırsınız. Birde masraflı kredi vardır. Bunun faiz oranı ise %1,11 dir. Gördüğünüz gibi bu oran muazzam bir faizdir. Çok çok hesaplıdır.

Kredi tahsis ücreti sizin alacağınız kredinin binde beşi oranında olacaktır. Bu noktada artık karar sizin. Ha birde hayat sigortası vardır. Bu sigortayı her iki kredide de yaptırmanız gerekiyor. Bankalar artık hayat sigortasına çok fazla önem veriyor ve bunu şart koşuyor. Kredinin özellikleri de şartları da çok açık ve sade. Şimdi konuyu daha iyi anlayın diye bir kaç kredi hesaplaması yapmak istiyorum. Bu sayede masraflı ve masrafsız krediyi çok daha iyi ayırt edebilirsiniz.

20.000 TL İÇİN MASRAFLI KREDİ HESAPLAMASI

Diyelim ki maaşınızı ziraat bankasından alıyorsunuz. 20.000 TL ihtiyaç kredisi çekeceksiniz. Bu tutarı da 48 ay vade ile ödeyeceksiniz. Kredi tahsis ücreti ödemeyi kabul ettiğinizden faiz oranı %1,11 olacak. Aylık kredi taksit tutarınız da bu verilere göre 566,64 TL olacaktır. Geri ödemeniz gereken toplam kredi tutarı ise 27.198,72 TL dir. Kredi tahsis ücreti olarak 100 TL ödersiniz. Yıllık maliyet oranı da %17,55 dir.

20.000 TL İÇİN MASRAFSIZ KREDİ HESAPLAMASI

Diyelim ki maaşınızı ziraat bankasından alıyorsunuz. 20.000 TL ihtiyaç kredisi çekeceksiniz. Bu tutarı da 48 ay vade ile ödeyeceksiniz. Kredi tahsis ücreti ödemek istemediğinizden faiz oranı %1,16 olacak. Aylık kredi taksit tutarınız da bu verilere göre 574,04 TL olacaktır. Geri ödemeniz gereken toplam kredi tutarı ise 27.553,92 TL dir. Kredi tahsis ücreti 0 TL olacaktır. Yıllık maliyet oranı da %18,04 dür.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.