Yapı Kredi Findeks Ticari Paketleri

Yapı Kredi Findeks Ticari Paketleri- Değerli KOBİ‘lerimiz, yine sizleri ilgilendiren özel bir yazı ile karşınızdayız. Malumunuz Findeks hayatımızın ekonomik ve finansman tarafında ciddi manada yer edinmeye başladı. Findeks normal vatandaşlar için sadece kredi notu anlamına gelse de iş yerleri için daha farklı bir çok unsuru bulunmaktadır. Yani iş yerlerinin güvenli bir şekilde hareket etmelerini sağlamaktadır.

YAPI KREDİ FİNDEKS TİCARİ PAKETLERİ HAKKINDA BİLGİLER

Findeks sizlere doru zamanda doğru kararları almanıza yardımcı olacak ve risklerden de zamanında kurtulmuş olacaksınız. Bugünde söz etmeyi düşündüğümüz konu başlığımız Yapı Kredi Findeks Ticari Paketleri olacak. Bu paketler iş yerlerini oldukça fazla avantaj sağlamakta. Bizlerde bu avantajları bir arada sizlere sunmak istedik. Arzu ederseniz konumuzun detaylarına inerek ayrıntılı bir şekilde anlatalım.

YAPI KREDİ FİNDEKS TİCARİ PAKET DETAYLARI

Yapı Kredi Findeks Ticari Paketleri Detayları: KOBİ’ler Findeks Risk ve Çek Raporu paketleriyle ticari ve finansal faaliyetlerini güvenle yürütüyor. Yapı kredi KOBİ müşterileri Findeks ticari ürünlerini ve yıllık paketlerini şubelerdenn satın alarak, paketlerin sunduğu maliyet avantajıyla ticari ilişki içerisinde bulundukları tüm kişi ve kurumların finansal durumlarını öğrenebilir veya ticari itibarlarını kontrol altında tutabilirler. Findeks’in farklı ticari ihtiyaçlara yönelik 4 çeşit ticari paketi bulunmaktadır. Şimdi de bu paketleri sırasıyla inceleyelim.

FİNDEKS KREDİ NOTU PAKET ÖZELLİKLERİ VE PAKET ÜCRETLERİ

1-) Findeks Kredi Notu Paketi: Findeks kredi notu, 1 ile 1900 arasında değişen, bankacılık sistemindeki kredi ödeme performansına ilişkin hazırlanan risk raporuna göre, risk durumunun Türkiye ortalamasındaki yerini gösteren nottur. Detaylı rapor bilgilerine bakılarak kişinin ödeme yapma alışkanlığı ile ilgili bilgi alabilir veya taahhüt edilen ödemenin gerçekleşip gerçekleşmeme ihtimali konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Paket kapsamında Findeks kredi notu sorgu hizmetini toplu olarak satın alabilirsiniz.

Paket Fiyatı

Paket Tipi Fiyat
Yılda 100 Not 202 TL + KDV
(238,36 TL KDV Dahil)

2-) Findeks Risk Raporu Paketleri: Risk Raporu, yurtiçi finansal kuruluşlara ait, aktif olan veya 5 yıl içerisinde kapanmış olan kredili ürünlerin ödeme performansını göstermektedir. Risk Raporu aracılığıyla, Findeks kredi notu ve gelişimine, yurtiçi tüm açık/kapalı kredili ürünlerin tüm limit ve borç dağılım bilgilerine ve geçmiş ödeme performans bilgilerine erişebilirsiniz. Paket kapsamında Notlu Risk Raporu sorgu hizmetini toplu olarak satın alabilirsiniz.

Paket Ücretleri

Paket Tipi Fiyat
Yılda 10 Rapor 58 TL + KDV
68,44 TL KDV Dahil)
Yılda 25 Rapor 117 TL + KDV
(138,06 TL KDV Dahil)
Yılda 50 Rapor 192 TL + KDV
(226,56 TL KDV Dahil)
Yılda 100 Rapor 330 TL + KDV
(389,40 TL KDV Dahil)
Yılda 500 Rapor 1.400 TL + KDV
(1.652 TL KDV Dahil)
Yılda 1.000 Rapor 2.750 TL + KDV
(3.245 TL KDV Dahil)
Yılda 5.000 Rapor 12.500 TL + KDV
(14.750 TL KDV Dahil)
Yılda 10.000 Rapor 22.500 TL + KDV
(26.550 TL KDV Dahil)

3-) Findeks Çek Raporu Paketleri: Çek raporu, henüz ödemesi gerçekleşmeyen keşide edilmiş ya da geçmiş döneme ait tüm çeklerin performansını içermektedir. Çek endeksi ise, çek risk durumunun Türkiye ortalamasına göre yerini gösteren not niteliğindedir. Endeksli Çek Raporu kapsamında, çek endeksi,toplam çek adet ve tutarları, banka dağılımları ve çek ödeme performanslarına ilişkin bilgilerin özetlerine (keşide edilen, açık, ileri vadeli veya arkası yazılan çek bilgilerine) erişebilirsiniz. Paket kapsamında Endeksli Çek Raporu sorgu hizmetini toplu olarak satın alabilirsiniz.

Paket Ücretleri

Paket Tipi Fiyat
Yılda 50 Çek Raporu 169 TL + KDV
(199,42 TL KDV Dahil)
Yılda 250 Çek Raporu 380 TL + KDV
(448,40 TL KDV Dahil)

4-) Findeks Teminat Mektubu Durum Sorgulama: Firmalara ait yurtiçi teminat mektuplarının geçerliliği ve güncelliğinin sistemsel kontrolünün yapılmasını sağlayan hizmettir. Paket kapsamında teminat mektubu durum sorgu hizmetini toplu olarak satın alabilirsiniz.

Paket Ücretleri

Paket Tipi Fiyat
Yılda 100 Teminat Mektubu Durum Sorgulama 250 TL + KDV
(295 TL KDV Dahil)
Yılda 500 Teminat Mektubu Durum Sorgulama 1.000 TL + KDV
(1.180 TL KDV Dahil)
Yılda 1000 Teminat Mektubu Durum Sorgulama 1.500 TL + KDV
(1.770 TL KDV Dahil)

Değerli okurlarımız, bir yazının daha sonuna gelmiş olduk. Sizlerde güvenli ticaret ve sıfır risk ile adımlar atmak istiyorsanız Yapı Kredi Bankası findeks paketleri ile sizleri bekliyor. Ayrıca aşağıda sizler için hazırladığımız konu başlıklarını da incelemeyi unutmayınız.

KREDİ SİCİLİM NE ZAMAN VE NASIL TEMİZLENECEK?

FİNDEKS KREDİ NOTU NASIL YÜKSELİR?

FİNDEKS KAREKODLU ÇEK SİSTEMİ

FİNDEKS KREDİ PUANIMI NASIL SORGULAYABİLİRİM?

LÜTFEN BU YAZIYI FACEBOOK VE DİĞER SOSYAL İLETİŞİM AĞLARI İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

 

Yorum yapın