Yapı Kredi Bankası İPhone 7 Kazanma Fırsatı

Yapı Kredi Bankası İPhone 7 Kazanma Fırsatı- Son bir kaç yıldır teknolojik gelişmeleri yakında takip etmeye başladık. Özellikle Teknoloji kurumlar ile birleşince bir çok işimizi de oturduğumuz yerden halleder hale geldik. Askerlik belgesi mi lazım? Hizmet dökümü mü lazım? hemen 2 dakikada alabiliyoruz. Bu gelişmeler oldukça fazla işimize yarar hale geldi. Tabi teknolojiyi kurumlar ile birleştirince hem o kurumun hemende vatandaşların daha da rahatladığını gören bankalarda kollarını sıvazladılar.

YAPI KREDİ BANKASI İPHONE 7 KAZANMA GİRİŞ BÖLÜMÜ

Yukarıda da belirttiğim gibi bankalar kollarını sıvazladı ve son bir yıldır teknolojiyi çok iyi kullanır hale geldiler. oturduğumuz yerden kredi kartı ve kredi başta olmak üzere bir çok ürüne ulaşabiliyoruz. Elimizdeki tablet ve akıllı telefonlar ile bankaların teknolojik alt yapılar ile donattıkları sitemlerine girip işlerimizi halledebiliyoruz. Bankalarda bu sayede hem ürün tanıtımını yapabiliyor hemde aynı anda daha fazla kişiye ulaşabiliyor.

Sevgili dostlarımız, bugün Yapı Kredi Bankası İPhone 7 Kazanma Fırsatı hakkında bilgilendirmelerde bulunacağız. Çünkü bu sayede yapı kredi bankası hem kendi sayfasında ürün tanıtımı yapabilecek hemde teknolojiyi hayatımıza daha fazla yerleştirebilecek. Dilerseniz şimdide bu kampanyanın detaylarına inelim biraz.

 

YAPI KREDİ BANKASI İPHONE 7 KAZANMA FIRSATI

iPhone 7 Kazanma Fırsatı, İnternet Şubesi, Mobil Şube ve ATM’lerde. Kredi, kredi kartı veya fatura ödemeleriniz için iPhone 7, Arçelik 3D Smart TV ve iPad Mini Tablet kazanma fırsatı sizi bekliyor. 7 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında kredi, kredi kartı veya fatura ödemenizi, Otomatik ödeme talimatı ile hesabınızdanİnternet şubesindenMobil şubeden veya ATM’lerden yapın, 5 iPhone 7, 10 Arçelik 3D Smart TV ve 10 iPad Mini Tablet ödüllerinden birini kazanma fırsatı yakalayın.

Bireysel internet şubesi şifreniz ile bireysel mobil şubeye giriş yapabilirsiniz. İnternet/Mobil Şube şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum menüsünden hemen şifre oluşturabilirsiniz.

KAZANMA ŞANSIMI NASIL ARTTIRABİLİRİM?

Yapı Kredi İnternet Şubesi üzerinden kredi, kredi kartı veya fatura borcunuzu ödediğinizde 1 çekiliş hakkı, Yapı Kredi Mobil Şubesi üzerinden kredi, kredi kartı veya fatura borcunuzu ödediğinizde 1 çekiliş hakkı, Otomatik ödeme talimatı üzerinden kredi, kredi kartı veya fatura borcunuzu ödediğinizde 1 çekiliş hakkı, Yapı Kredi ATM’lerinden kredi, kredi kartı veya fatura borcunuzu ödediğinizde 1 çekiliş hakkı olmak üzere kampanyadan toplamda 20 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.

KAMPANYA KOŞULLARI NELERDİR?

Kampanya, Milli Piyango  İdaresi Genel  Müdürlüğü’nün  02.11.2016 tarih ve 58259698- 255.01.02.2682-8078 sayılı izni ile 07.11.2016 (saat: 00.01) – 31.12.2016 (saat: 23.59) tarihleri arasında Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Kampanya tarihleri arasında, Türkiye genelinde Yapı ve Kredi bankası A.Ş.‘ye ait kredi, kredi kartı veya fatura borcunu otomatik ödeme talimatı, Yapı Kredi İnternet Şubesi, Yapı Kredi Mobil Şube veya ATM kanallarından herhangi biri aracılığı ile ödeyen bireysel müşterilere her ödeme işlemi için 1 çekiliş hakkı verilmektedir

Kampanyaya katılım; aynı kredi, kredi kartı veya fatura borcu ödemeleri için günlük birer çekiliş hakkı ile sınırlı olup toplamda 20 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Çekiliş, 18.01.2017 tarihinde saat 12.00’de Levazım Mh. Korukent Sitesi  A1 Blok NO: 26 /A Levent / İstanbul adresinde gerçekleştirilecektir. Yapılacak olan çekilişte; 5 kişiye iPhone 7 32 GB Silver (Hat ve Kart Hariçtir) (3.115,20 TL), 10 Adet Arçelik A49-LB-8477 TV (2.065 TL) ve 10 adet ME277TU/A iPad Mini 2 32 GB WiFi (Hat ve Kart Hariçtir)  (925,12 TL) hediye edilecektir. Asil ve yedek talihliler 23.01.2017 tarihinde Posta Gazetesi’nde ilan edilecektir.

İkramiye kazanan asil talihlilerin 07.02.2017, yedek talihlilerin ise 22.02.2017 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Asil ve yedek talihlilere iadeli taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır. Kampanya sadece Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. bireysel müşterilerine yöneliktir. Müşterilerin vadesiz mevduat hesaplarından verecekleri tek bir talimatla, ödemeleri Yapı Kredi tarafından müşterilerin adına otomatik olarak yapılacaktır.

Otomatik Ödeme Talimatı veren müşterilerimizin kredi ve/veya kredi kartı borçlarının son ödeme günü hesaplarında yeterli tutarı bulundurmaları gerekmektedir. Fatura otomatik ödeme talimatı veya kredi otomatik ödeme talimatı olmayan müşteriler, Yapı Kredi İnternet Şubesi veya Mobil Şube üzerinden otomatik ödeme talimatı verebilmektedir. Kredi kartı otomatik ödeme talimatı, Yapı Kredi İnternet Şubesi üzerinden verilebilmektedir.

Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. çalışanları ve 18 yaşından küçük olanlar düzenlenen piyango ve çekilişlere katılamazlar, katılmış olsalar dahi ikramiye kazanmaları halinde bu ikramiyeler verilmez. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV vergileri dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Yapı Kredi Alışveriş Kredisi

Yapı Kredi Kobi Kredileri

Yapı Kredi Findeks Ticari Paketleri

 

Yorum yapın