Vakıfbank’da Büyük Fırsat Kamuya Özel kuruluş Yıl Dönümü Kredisi

Vakıfbank 63. Yıl kuruluş yıl dönümüne özel kamu çalışanlarına hesaplı ihtiyaç kredisi- Doktor, polis, öğretmen, memur vb. bu yazıyı sizler için kaleme alıyoruz. Bu haberi okumadan kredi çekmenizi istemiyoruz. Bizler yayın politikası gereği sizlerin en avantajlı ve hesaplı kredi çekmesi için bankaların en yeni haberlerini paylaşıyoruz. Ayrıca da illa şu bankadan kredi alın da demiyoruz. Sadece alternatifler sunuyoruz. Bu yazımızda sizleri bir kampanyasından haberdar etmek istiyoruz.

VAKIFBANK’DAN KAMU ÇALIŞANLARI İÇİN GÜZEL BİR KAMPANYA

Lakin bu kredi kampanyasının muhatabı kamu çalışanları. Elbetteki diğer bankaların da güncel kredi haberlerini sitemizde bulabilirsiniz. Bugün ise Vakıfbank’ın kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde kamu çalışanlarına sunduğu bir kampanyadan söz edeceğiz. Kampanya şartlarını okuduktan sonra, bu haberi mutlaka ulaştırma ihtiyacı duyduk. Ayrıca da benim, çevremden tanıdığım ve söz ettiğim bir çok memur arkadaşımda şartları duyunca hemen vakıfbank’a müracaat ettiler.

VAKIFBANK KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNE ÖZEL KAMU KREDİSİ

Deminde belirttiğim gibi vakıfbank 63. yıl dönümünü kutluyor. Bu yılı da unutulmaz ve ayrıcalıklı kılabilmek adına çeşitli kredi kampanyaları düzenlemiş. Bir kredi kampanyası da kamu çalışanlarına hazırlamışlar. Bu kredi kampanyasına ise kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan tüm memurlar ve kadrolu işçiler başvuru yapabilirler. Peki bu kredi kampanyası neler sunuyor? Şimdide bunlara değinelim. Öncelik le aldığınız krediyi 3 ay ile 48 ay arasında ödemenize imkan tanıyor.

Kredi limiti ise akıllara zarar. Zira 90 bin liraya kadar kredi alabiliyorsunuz. Kredi üst limiti mükemmel. Tüm ihtiyaçlarınızı çok rahat bir şekilde karşılayabilirsiniz. Bunun dışında bir de faiz oranı var ki, o daha da mükemmel. %1,11’den başlıyor faiz oranı. Alacağınız olan kredinin limitine ve tahsis ücreti isteyip istemediğinize göre de faiz oranları şekilleniyor. Bu konuyu daha da iyi anlayabilmeniz için hemen faiz oranlarına değinelim.

FAİZ ORANLARI BELİRLEME NEYE GÖRE YAPILIYOR?

Alacağınız kredinin limiti 1.000 TL ile 10.000 TL aralıklarında. Ayrıca vade olarak da 3 ay ile 48 ay arasında taksit düşünüyorsunuz. Kredi tahsis ücreti ödemeli olarak krediyi alacaksınız. Bu durumda da faiz oranı %1,16 dır.

Alacağınız kredinin limiti 1.000 TL ile 10.000 TL aralıklarında. Ayrıca vade olarak da 3 ay ile 48 ay arasında taksit düşünüyorsunuz. Kredi tahsis ücreti ödemeli olarak krediyi alacaksınız. Bu durumda da faiz oranı %1,15 dir. (Kredi ile birlikte aynı gün en az bir tane otomatik ödeme talimatı da vermelisiniz)

Alacağınız kredinin limiti 10.001 TL ile 90.000 TL aralıklarında. Ayrıca vade olarak da 3 ay ile 48 ay arasında taksit düşünüyorsunuz. Kredi tahsis ücreti ödemeli olarak krediyi alacaksınız. Bu durumda da faiz oranı %1,12 dir.

Alacağınız kredinin limiti 10.001 TL ile 90.000 TL aralıklarında. Ayrıca vade olarak da 3 ay ile 48 ay arasında taksit düşünüyorsunuz. Kredi tahsis ücreti ödemeli olarak krediyi alacaksınız. Bu durumda da faiz oranı %1,11 dir. (Kredi ile birlikte aynı gün en az bir tane otomatik ödeme talimatı da vermelisiniz)

Alacağınız kredinin limiti 1.000 TL ile 90.000 TL aralıklarında. Ayrıca vade olarak da 3 ay ile 48 ay arasında taksit düşünüyorsunuz. Kredi tahsis ücreti ÖDEMEDEN krediyi alacaksınız. Bu durumda da faiz oranı %1,25 dir.

Alacağınız kredinin limiti 1.000 TL ile 90.000 TL aralıklarında. Ayrıca vade olarak da 3 ay ile 48 ay arasında taksit düşünüyorsunuz. Kredi tahsis ücreti ÖDEMEDEN krediyi alacaksınız. Bu durumda da faiz oranı %1,24 dir. (Kredi ile birlikte aynı gün en az bir tane otomatik ödeme talimatı da vermelisiniz)

KREDİ BAŞVURUSU

Bu krediye başvuruyu banka şubelerinden gerçekleştirebileceğiniz gibi internet üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz BURAYI TIKLAYARAK ilgili başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz. Bu sayede bankaya git, sıra bekle derdinden de kurtulmuş olursunuz.

BU ÖZEL YAZIYI MEMUR ARKADAŞLARINIZIN DA GÖREBİLMESİ İÇİN FACEBOOK HESABINIZ İLE BEĞENEREK PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Vakıfbank Kuruluş Yıl Dönümüne Özel 0 KM Taşıt Kredisi

Yorum yapın