Vakıfbank Motorlu Taşıt Vergi Ödemesinde 3 Taksit

Vakıfbank Motorlu Taşıt Vergi (MTV) Ödemesinde 3 Taksit- Ocak ayına geldik mi masraflarda bir birini kovalar. Yeni bir yıl yeni masraflar ve veriler ile gelir. Bu masraflardan birisi de araç sahiplerini ilgilendiriyor. Arabası ve diğer ticari araçları olanlar için vergi ödemesinin yapılması gerekiyor. Bankalarda müşterilerine yardımcı olabilmek adına bu ödemeleri için farklı seçenekler sunuyorlar. Dolayısıyla da müşterilerde rahat rahat ödeme fırsatını yakalamış oluyor.

Malumunuz Motorlu Taşıt Vergisinin 31 ocak tarihine kadar ödenmesi gerekiyor. Motor hacmi ve yılı düşük olan arabalar oldukça düşük bir miktar ile vergisini öderken, modelli araç sahipleri oldukça yüksek bedeller ödeyebiliyorlar. Özellikle de tek seferde yapacakları ödemeler çok fazla zorluyor. İşte tamda bu noktada Vakıfbank müşterilerinin yardımına koşuyor. MTV’nizi ödeyebilmeniz için sizlere 3 taksit yapabilme imkanı sunuyor.

Sizlerde Vakıfbank world card ile 3 ay taksit yapabilme imkanına kavuşabilirsiniz. Lakin bunun için vergi ödemenizin en az 3 ay olması gerekiyor. Bu kampanyanın 1 ocak ve 31 ocak 2017 tarihleri arasında geçerli olduğunu da söyleyelim. Vakıfbank’ın tüm kredi kartları bu kampanyadan yararlanabilmektedirler. Ödemelerinizi www.gib.gov.tr üzerinden yaptığınız zaman ve tekrarlıyorum ödemeniz 100 liraysa 3 taksitten yararlanabiliyorsunuz.

Ayrıca trafik cezası ödemelerinizde de 3 taksit seçeneği mevcut. Ödeme yaptığınızda bu işlem peşin olarak gerçekleştirilmektedir. Lakin bir gün sonra dönem içi işlemelerde taksit görülebiliyor.

Garanti Bankası MTV Kampanyası ile 75 TL İndirim

Yorum yapın