Vakıfbank En Düşük Faizli 0 Km Yaz Kredisi Kampanyası

Vakıfbank Yaza Özel Taşıt Kredisi Kampanyası, 48 Ay vadeli Düşük Faizli Hesaplı Araba Kredisi – İnsanlık tarihi boyunca arabalar oldukça önemli bir yer edinmiştir. Hatta tekerleğin bulunması ile arabalar ile ilişkimiz de başlamış diyebiliriz. Arabalar eskiden olduğu gibi şimdilerde de çok büyük ihtiyaç. Özellikle de kış ve yaz aylarında araba ihtiyacını daha fazla hissediyoruz. İşi giderken güneşin altında yarım saat yürümek zaten bizleri yorgun düşürüyor. Yada ailecek bir piknik yapalım diyorsunuz ama ödünç araba almaya yüzünüz tutmuyor.

VATANDAŞ 0 KM ARAŞ SAHİBİ OLMAK İSTİYOR

Bu açıdan hepimiz bir arabamızın olmasını istiyoruz. Lakin sanayiye gitmekten de bıktık artık. Bir araba aile fertlerinden çok masraf çıkarmaması gerekir. Dolayısıyla da 0 Km araç alıp rahat rahat binmek istiyoruz. Zaten bu sıralarda da 0 Km araçlara çok büyük rağbet var. Üstelik kampanyalarda çok iyi. Bu kampanyaları kaçırmak istemiyoruz ama cebimizdeki para da 0 Km araç almaya terli değil. Mecbur kredi çekme durumundayız. Banka arayışı yaparak en hesaplı krediyi bulmaya çalışıyoruz. Bu yazı da elinizde çok güzel bir alternatif oluşturacak. Zira Vakıfbank Yaz Ayına Özel 0 Km Taşıt Kredisi kampanyası yapmış.

YAZA ÖZEL 0 KM TAŞIT KREDİSİ TÜM MERAK EDİLENLER

Sizlerde 0 Km araç almayı planlıyorsanız, bu kampanyayı değerlendirebilirsiniz. Zira faiz oranları çok iyi. Hatta diğer kampanyaları da göz önünde tuttuğumuz da, oranların çok düşük olduğunu söyleyebiliriz. Bu açıdan güzel bir fırsat. Bu kampanyaya göre en küçük faiz oranı %1,11 iken, en yüksek faiz oranı ise %1,13 dür. Dikkatinizi çekerse bu oranlar arasında pek bir fark yok ve hesap. Kredi tahsis ücreti ödeme zorunluluğunuz da yok. Lakin eğer tahsis ücreti ödeyeceğim derseniz faiz oranı %1,11 olacaktır.

KREDİ LİMİTİ VE DİĞER ÖZELLİKLER

Kredi limiti alacağınız aracın fatura değerine göre belirleniyor. Alacağınız aracın değeri 50.000 TL’ye kadar ise bankanın size vereceği kredi tutarı da, %70 kadar olacaktır. Yani 50 binde, 35 bin lira kredi çekebilirsiniz. Yok alacağınız araç 50.000 TL’nin üstünde ise;50 bin liranın üstündeki tutar için de ekstradan %50 kadar kredi alabilirsiniz. 48 aya kadar vade seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Kefil ve ek teminat sunmanıza gerek yoktur. Alacağınız taşıtın teminatı yeterli olacaktır.

Aylık eşit taksitli, 3 ay ertelemeli, üç ayda bir ödemeli, son taksit balon ödemeli ve değişken taksitli ödeme seçenekleri de bulunuyor. Kendinize en uygun olanını tercih edebilirsiniz. Tahsis ücreti ödeyecekseniz, alacağınız kredinin binde beşi kadar ödeme yapıyorsunuz. Hayat sigortası yaş, cinsiyet, kredi tutarı ve vadesine göre değişiyor ve hesaplanıyor. Yalnız hayat sigortası yaptırma zorunluluğu bulunmuyor. Yukarıda belirttiğim faiz oranlarından yararlanmak istiyorsanız en az bir asgari maaş tutarı kadar Kredili Mevduat hesabı açtırmanız gerekiyor.

KREDİ TAHSİS ÜCRETLİ KREDİ HESAPLAMASI

20.000 TL 0 Km taşıt kredisine ihtiyaç duyuyorsunuz. Ayrıca aldığınız bu krediyi de zorlanmadan ödemek istediğinizden 48 ay vade yapmak istiyorsunuz. 100 Lira olan kredi tahsis ücretini de öderim dediğinizden faiz oranı sizler için %1,11 oluyor. Şimdi hızlıca hesaplamalara geçiş yapalım. Aylık ödeyeceğiniz kredi tutarı 566,65 TL olacaktır. Efektif yıllık faiz oranı da %17,5462 olarak karşımıza çıkıyor. Hayat sigortası ise isteğinize göre yapılıyor.

KREDİ TAHSİS ÜCRETSİZ KREDİ HESAPLAMASI

20.000 TL 0 Km taşıt kredisine ihtiyaç duyuyorsunuz. Ayrıca aldığınız bu krediyi de zorlanmadan ödemek istediğinizden 48 ay vade yapmak istiyorsunuz. Kredi tahsis ücretini de ödemek istemediğinizden faiz oranı sizler için %1,13 oluyor. Şimdi hızlıca hesaplamalara geçiş yapalım. Aylık ödeyeceğiniz kredi tutarı 569,60 TL olacaktır. Efektif yıllık faiz oranı da %17,5423 olarak karşımıza çıkıyor. Hayat sigortası ise isteğinize göre yapılıyor.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.