Ramazan Ayında İş Bankası Kredi Kartınıza 60 TL MaxiPuan

Türkiye İş Bankası Ramazan Ayı Market Alışverişlerinde 60 TL MaxiPuan – 11 Ayın Sultanı Ramazan ayına girmemize çok bir süre kaldı. Ramazan Ayında oruç tutmak bizler için çok önemli bir dini vecibedir. Tabi sağlık yönünden sıkıntısı olmayanlar için. Vatandaş alışveriş yapmaya hazırlanıyor. Ama fiyatlara bakınca bir pahalılık gözlerden de kaçmıyor değil. Çarşı pazar her şey pahalanmış. Cebimiz yanacak gibi. Dolayısıyla da bu işi nasıl daha da ucuza getirebiliriz sorusunu sormadan edemiyoruz.

İŞ BANKASI İLE RAMAZAN ALIŞVERİŞİNİZİ UCUZA GETİRİN

Vatandaşın sıkıntısı pahalılık. Ama iş bankası alışverişlerinizi daha da ucuza getirebileceğiniz bir kampanya hazırlamış. Haliyle de bu kampanyadan İş bankası müşterileri yani kredi kartı sahibi olanlar faydalanabilecek. Bizlerde daha fazla vakit kaybetmeden bu kampanyayı siz değerli okurlarımız ile paylaşmak istedik. Zira Ramazan alışverişinizi daha ucuza getirmek var iken, neden daha fazla ödeyesiniz ki? Haydi o zaman, Daha fazla vakit kaybetmeden bu işin aslını, astarını, özellikleri ve detaylarını inceleyelim.

RAMAZAN AYINDA İŞ BANKASI KREDİ KARTINIZA 60 TL MAXİPUAN FIRSATI

Sevgili okurlarımız, ilk önce bu kampanyanın kısa bir açıklamasını yapmak istiyorum. Sonrasında ise ayrıntılara girebiliriz. İş bankası ramazan ayında kredi kartı ile yapacağınız market alışverişlerinizde 60 TL’ye kadar para puan kazanmanıza olanak tanıyor. Bu kampanyanın başlangıç tarihi 20 Mayıs 2017 dir. Ayrıca bitiş tarihi ise 24 Haziran2017 dir. Sizlerde Maximum Kartınızı kullanarak, Anlaşmalı marketlerden ve iş bankası ve maximum özellikli pos cihazlarından alışveriş yapmanız gerekiyor.

100 lira ve üstü dördüncü peşin alışverişinizde 40 TL MaxiPuan kazanıyorsunuz. Eğer başvuru yaparken bunu Maximum Mobil üzerinden gerçekleştirirseniz 60 TL MaxiPuan kazanıyorsunuz. Anlayacağınız SMS ile katılırsanız 40 TL ve Maximum Mobil ile katılırsanız 60 TL puan kazanıyorsunuz.

KAMPANYAYA KATILIM DETAYLARI

Bu kampanyaya katılım sağlamak isteyenler 3 şekilde bu isteklerini gerçekleştirebilirler. SMS ile kampanyaya dahil olmak isteyenler, mesaj metni olarak RAMAZAN yazıyorsunuz ve bir boşluk bıraktıktan sonra hangi kartını ile harcama yapacaksanız onun son 6 hanesini yazıyorsunuz. En sonrasında ise bu mesaj metinini operatörünüz ne olursa olsun (Vodofone, Turkcell, Turk Telekom) 4402‘ye yolluyorsunuz. Burada sizlere yansıtılacak ücret ise operatörünüzün tarifesine göre kesilecektir.

Diğer başvuru yolu ise Maximum Mobil dir. Buraya giriş yapıyorsunuz. Daha sonra kampanyalar bölümünden ilgili kampanyayı bulup katıl tuşuna basıyorsunuz. Hepsi bu. Böylece başvurunuz gerçekleşmiş oluyor. Birde İş Bankasının internet sitesinden de kampanyalar bölümünden ramazan kampanyasını seçerek katıl bölümünü tıklamanız gerekiyor. Bu da 3. yoldur. Unutmayın bu kampanyaya sisteme kayıtlı cep telefonu numaranız ile katılmanız gerekiyor.

KAMPANYAYA DAHİL OLAN KARTLAR VE DAHİL OLMAYAN İŞLEMLER

Bu kampanyaya iş bankası maximum kredi kartları (mercedes kart, maximum, işte üniveriteli ve maximiles) ile iş bankası bankamatik kartları dahildir. Yalnız Vadematik kart, Şirket kredi kartı, aidatsız kartlar ile yaptığınız işlemler, MaximumPuan ve maximum fırsat ile yaptığınız alışverişler bu kampanyaya dahil değildir. Ayrıca ürün iptali ve iadeler ile maximum Pos cihazından yapmadığınız alışverişlerinizde kampanyaya dahil değildir.

KAZANDIĞINIZ MAXİPUANI KULLANMA

Kazandığınız maxipuanlar kampanya bitiminden sonra yedi iş günü içerisinde kartınıza yatacaktır. Bu para puanlarınm son kullanım tarihi 20 temmuz 2017 dir. 20 temmuz son kullanıma dahildir. Ha bir de Maximiles’e para puan yatacaksa bu maximille dönüştürülemiyor. Ayrıca avans maximil olarak da kapatılamıyor. Her müşteri yalnızca bir defa yararlanabiliyor. Kazanabileceğiniz en yüksek tutar ise 60 TL dir.

Değerli dostlarımız, bizler ramazan öncesinde iş bankası kredi kartı sahiplerini bu fırsattan haberdar etmiş olduk. Sizlerde ramazan ayında rahat 400 lira market alışverişim olur diyorsanız değerlendirebilirsiniz. Bizlerden şimdilik bu kadar. Yeni bir yazıda buluşuncaya kadar hoş çakalın. Bizimle kalın.

 

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.