Maaşım İş Bankasın’da Bahara Özel Kredi Kampanyası

İş Bankası Maaş müşterilerine ve emeklilerine özel ihtiyaç kredisi, hesaplı ve uygun kredi- Değerli dostlarımız, sevgili okurlarımız, en yeni ve en güncel kredi haberleri ile karşınızda olmaya devam ediyoruz. Kredisiz yapamıyoruz. Bu bir gerçek. Ciddi manada ihtiyaçlar ve gereksinimler var. Bazıları belirli bir süreye kadar ötelense de bazısı ise hemen gerçekleştirilmesi gerekiyor. Her ihtiyacında bir maddi karşılığı oluyor. İşte burada bankalara olan bağımlılığımız devreye giriyor ve kredi çekmek durumunda kalıyoruz.

İŞ BANKASINDAN MAAŞ MÜŞTERİLERİNE ÖZEL KREDİ

Kredisiz hayat dönmüyor. Kredi çekmek için herkesin bir sebebi ve nedeni var. Bu açıdan millet uygun kredi almanın derdinde. Bunu çok iyi biliyoruz ve durmadan sizler için özel kredi kampanyalarını paylaşıyoruz. Bu yazımızın muhatapları ise İş bankasından maaş alan müşteriler. Her banka kendi müşterilerine yada maaş müşterileri kampanyalar düzenler ve özel olduğunu ona hissettirir. İş Bankası da Maaş Müşterilerine Bahar Mevsimi Münasebetiyle İhtiyaç Kredisi kampanyası hazırlamış. Dilerseniz bu kredinin detaylarını hep beraber inceleyelim.

MAAŞIM İŞ BANKASI’NDA İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI ÖZELLİKLERİ

Sizlerde iş bankasından maaş alan müşterilerdenseniz veya emekli maaşınızı iş bankasından alıyorsanız, çok özel ve avantajlı bir kredi haberi sizleri bekliyor olacak. Yalnız elinizi birazda çabuk tutmanız gerekiyor. Ortalama olarak bir ayınız var bu kredi kampanyası için. Daha yeni olmasına karşın 4 Mayıs 2017 tarihinde sona eriyor. Herkesin belirli bir maaşı ve kendine göre giderleri var. Bu açıdan iş bankası aldığınız krediyi rahat bir şekilde ödeyebilmeniz için taksit sayısını 3 ay ile 48 ay arasında yapmış.

FAİZ ORANLARI

Faiz oranları da düşük seviyelerde. En yüksek faiz oranı %1,21 iken, en düşük faiz oranı ise %1,19 dur. Faiz oranını belirleyen şey alacağınız kredinin limiti oluyor. Yüksek limite düşük faiz alabiliyorsunuz. İş bankasının bundan önceki kredi kampanyasında faiz oranı biraz daha da düşüktü. Lakin ekonomi biraz sıkıntılı gibi. Birde referandum olayı var. Piyasalar biraz tedirgin. Faizler çok yükselmese de hafif bir yükseliş söz konusu. Bunu da tüm bankalar için genelleyebiliriz.

KREDİNİN LİMİTİ

Şimdi kredinin limitinden de söz edelim. Sıkı tutunun ama iş bankası 100 bin liraya kadar kredi almanıza imkan tanıyor. Bu kadar kredi haberi yapıyoruz, ama bu limiti veren çok fazla banka yok. Ancak bir kaç tane. Doğal olarak gelir durumunuza göre yüksek limitli kredi alabilirsiniz. Çocukların eğitimi, sizin kişisel ihtiyaçlarınız, evin eşyaları vs. vs. tüm ihtiyaçlarınızı karşılarsınız. Haydi şimdide bir kaç hesaplama yapalım.

100 BİN LİRA İÇİN KREDİ HESAPLAMASI

100 bin lira kredi alacaksınız ve bunu da 48 ay vade ile ödeyeceksiniz. İş bankası bu durumda %1,19 faiz oranı veriyor. Ödemeniz gereken tahsis ücreti 500 lira oluyor. 48 Ay boyunca ödemeniz gereken taksit tutarınız da 2.893 lira oluyor. Toplam ödenecek kredi tutarına baktığımızda ise 138.842 lira olarak karşımıza çıkıyor. Birde hayat sigortasına bakalım. 35 yaşında bir müşteri için ortalama yıllık hayat sigortası ücreti 624 TL dir. Yıllık Maliyet oranının da %18,8925 dir.

10 BİN LİRA İÇİN KREDİ HESAPLAMASI

10 bin lira kredi alacaksınız. Çünkü çok büyük ihtiyacınız yok. Doğal olarak da bunu da 24 ay vade ile ödeyeceksiniz. İş bankası bu durumda %1,21 faiz oranı veriyor. Ödemeniz gereken tahsis ücreti 50 lira oluyor. 24 Ay boyunca ödemeniz gereken taksit tutarınız da 496 lira oluyor. Toplam ödenecek kredi tutarına baktığımızda ise 11.915 lira olarak karşımıza çıkıyor. Birde hayat sigortasına bakalım. 35 yaşında bir müşteri için ortalama yıllık hayat sigortası ücreti 67 TL dir. Yıllık Maliyet oranının da %19,5226 dır.

SİZLERDEN RİCAM BU ÖZEL KREDİ KAMPANYASINDAN MAAŞ ARKADAŞLARINIZIN DA HABERDAR OLMASI İÇİN FACEBOOK HESABINIZ İLE BEĞENEBİLİR MİSİNİZ?

Denizbank Hoşgeldin Kredisi Sadece Nüfus Cüzdanı İle Başvuru

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.