Kredi kartı taksitlendirme borç transfer kredisi

Kredi kartı taksitlendirme borç transfer kredisi veren bankalar- Kredi kartları sizler için de üstesinden gelinemez bir hal aldıysa doğru yazı üzerindesiniz demektir. Yanlış kredi kartı kullanımı, ekonomideki kötü gidişat ve bir çok kredi borçları sizlerinde mi belini büktü? Bu yazımızdaki tavsiyeleri muhakkak can kulağı ile dinlemenizi öneririz. Bazı zamanlar üstesinden gelinemez borçlar intihar olaylarını dahi beraberinde getiriyor. Borcunuzu rahatça ödemek istemez misiniz?

KREDİ KARTI TAKSİTLENDİRME BORÇ TRANSFER KREDİSİ ÖN BİLGİ

Sevgili okurlarımız, bugün sizlerler Kredi kartı taksitlendirme borç transfer kredisi konulu yazıyı paylaşacağız. Sizlerde bu sayede borçlarınızı uzun vade ile yavaş yavaş kredilerinizi ödeyebilirsiniz. Yazımızda bir çok bankanın borç transfer kredilerinden söz edeceğiz. Sizlerde tüm bankaları bir arada görebileceğinizden, kendinize en uygun bankadan kredi alabilirsiniz. Daha fazla bilgi için yazımıza devam etmelisiniz 🙂

FİNANSBANK KREDİ VE KREDİ KARTI BORÇ TRANSFER KREDİSİ

Finansbank’ın 48 aya varan vade seçenekleri, uygun faiz oranları ve esnek ödeme imkanı sunan ihtiyaç kredisi ürünleriyle tüm borçlarınızı tek bir çatı altında toplayabilirsiniz. Kredi ve kredi kartı borçlarınızı gerekli koşulları sağlamanız durumunda, uygun ödeme seçenekleriyle ve aylık %1,20’den başlayan faiz oranlarıyla tek noktadan ödemenin rahatlığını yaşayabilirsiniz. Borç Transferi ile transfer edilebilecek ürünler: ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve kredi kartı dır.

FİNANSBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

borc-transfer-kredisi_-finansbank

VAKIFBANK KREDİ KARTI BORÇ TRANSFER KREDİSİ

Değerli dostlarımız, Kredi Karti borcunuz gün geçtikçe daha da büyüyor ve üstesinden gelemiyor musunuz? O zaman Vakıfban’ın borç transfer kredisi tamda sizlere göre. 18 aya varan vadelerle ve 20.000 TL’ye kadar olan kredi kartı borçlarınızı taksitlendirebilirsiniz. Üstelik 3 ay ertelemeli olarak da kullanabilirsiniz. İsterseniz eşit taksitli ödeme seçeneklerinden yararlanın ister değişken taksitli ödeme planı ile ödeme planınızı kendiniz belirleyin. Faiz oranı olarak da %1,40 belirlenmiştir. Başvuru için Vakıfbank Şubelerine uğrayabilirsiniz.

ŞEKERBANK KREDİ VE KREDİ KARTI BORÇ TRANSFER KREDİSİ

Diğer bankalardaki Bireysel Kredi, Kredi Kartı, Kredili Mevduat Hesabı borçlarınızı Şekerbank Borç Transferi Kredisi ile kapatıp, sadece Şekerbank’a borçlanarak ödemelerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. mAKSİMUM KREDİ TUTARI 100.000 TL dir. 48 Ay vade ile ödeyebilirsiniz. Aylık faiz oranı ise 1,44% dür.

ŞEKERBANK  BORÇ TRANSFER KREDİSİ ÖRNEK ÖDEME PLANI

sekerbank-borc-transferi-kredisi

AKBANK TAKSİTLİ BORÇ TRANSFERİ

Biriken kredi kartı borçlarınızı dert etmeyin. Taksitli Borç Transferi ile diğer bankalardaki borçlarınızı hemen Axess’e aktarın, uygun faiz oranlarıyla geri ödeyin. Uygun faiz oranlarıyla ve masrafsız bir şekilde kullanabileceğiniz Taksitli Borç Transferi’ni, ÜCRETSİZ 12 aya varan taksitlerle rahatça geri ödeyebilirsiniz. Taksitli Borç Transferi Tutarı 200 TL – 20.000 TL arasında alınabilmektedir. Aylık Akdi Faiz Oranı ise 2,02% dir.

BURGAN BANK KREDİ KARTI BORÇ TRANSFER KREDİSİ

Borç Transfer İhtiyaç kredisi ile tüm ödeme sıkıntılarını rahatlığa çevirebilirsiniz. Ödemelerini takip etmekte zorlanan Tüm kredi borçlarını tek bir banka çatısı altında toplayarak bütçesine uygun taksitlerle rahat şekilde ödemek isteyen müşterileri 48 ay vadeye kadar %1,51’den başlayan faiz oranları ile Burgan Bank Şubelerinden alabilir.

BURGAN BANK ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

borc-transfer-kredisi-burgan-bank

Saygıdeğer takipçilerimiz, sizler için bir çok bankanın borç kapatma yani borç transfer kredisini ve özelliklerini bir arada sizler için sunmaya çalıştık. Sizlerde hangi bankanın koşulu bana uyuyor diyorsanız o bankayı değerlendirebilirsiniz. Bu yazı dışında aşağıda sizler için hazırladığımız konu başlıklarını da incelemeyi unutmayınız.

KAMU PERSONELİNE ÖZEL 48 AY VADELİ VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ

48 AY VADELİ GARANTİ BANK İHTİYAÇ KREDİSİ

48 AY VADELİ KREDİM AKBANK'TA

48 AY VADELİ DENİZBANK CEBİMDE KREDİ

BU YAZININ YARARLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSANIZ LÜTFEN FACEBOOK İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

 

 

 

“Kredi kartı taksitlendirme borç transfer kredisi” üzerine 2 yorum

    • Merhabalar Serkan Bey,
      27 Eylül tarihinde yayımlanan resmi gazeteye göre bir defaya mahsus 72 ay vade ile kredi ve kredi kartlarında vadelendirme yapılabilecek ama henüz bankalarda bu yönde bir çalışma yok. 72 Ay vadelendirme yapılır yapılmaz sitemizde bu konuya haber vereceğiz. Kolay gelsin. Bizi Takip etmeye devam edin.

      Yanıtla

Yorum yapın