İnternetten Kredi Başvurusu

İnternetten kredi, internetten kredi veren bankalar- İnternetten kredi başvurusu yapılan bankalar oldukça fazla araştırılan ve sorgulanan konular arasında ilk sıralarda yer alıyor. Çiftçi Amcamız da krediye ihtiyaç duyuyor, Esnaf Abimizde krediye ihtiyaç duyuyor. 70 yaşında da kredi çekiliyor 20 sinde de. Genç yaşlı herkes bu kredi mevzusundan geçiyor. Bankalar da artık oturduğunuz yerden kredi alabilmenizi sağlayabilme adına internetten kredi vermeye başladı.

İNTERNETTEN KREDİ BAŞVURUSU

İşlerimiz yoğun ve artık vakit nakit. Kaybedebileceğimiz yarım saat bile yok. Bankalarda bunun farkında olduklarından evinizden internetiniz varsa yada akıllı telefonunuz varsa krediye başvuru yapma imkanı tanıyor. Ne sıra bekleme derdi, nede saatlerce görüşme derdi. Kredi başvurunuzu maksimum 5 dakikada yapabiliyorsunuz. Sonucu da kısacık bir sürede size bildiriliyor.  Size de parayı almak kalıyor. Dilerseniz ilk bankanın tanıtımı ile yazımıza devam edelim.

QNB FİNANSBANK ONLİNE KREDİ ANINDA HESABINDA

QNB Finansbank İnternet ve Cep Şubesi’nden anında ihtiyaç kredisi! Üstelik evraksız, imzasız, kefilsiz ve çok uygun faiz oranıyla sizleri bekliyor. Şubeye gitmeden, sıra beklemeden ihtiyaç kredisi kullanmak artık çok kolay. Aylık %1,14’ten başlayan faiz oranlarıyla Online Kredi ile 48 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisifırsatından faydalanabilirsiniz. Acil ihtiyaçlarınız için artık pazartesiyi beklemeye son. Online Kredi ile hafta sonu bile krediniz hesabınızda.

QNB Finansbank müşterisiyseniz, Online Kredi’ye Finansbank İnternet veya Cep Şubesi’nden kolayca başvuru yapabilirsiniz. Faiz oranı Online Kredi’ye özel olup, limitiniz dahilinde minimum 1.000 TL, maksimum 30.000 TL’ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Başvurunuzun onaylanması durumunda kredinizi İnternet veya Cep Şubesi’nden anında kullanabilirsiniz. QNB Finansbank İnternet Şubesi kullanıyorsanız, aşağıdaki Hemen Başvur butonuna tıklayarak Online Kredi’ye başvurabilirsiniz.

AKBANK ANINDA KREDİM

Kredinizi Anında Kullanın! Artık ihtiyaç kredisi kullanmak için şubeye gitmenize gerek yok. Akbank Direkt Kredi ile 15.000 TL’ye kadar şubeye gitmeden hemen ihtiyaç kredisi kullanabilir, paranızın anında hesabınıza aktarılmasını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz başvurunuzu BURADAN gerçekleştirebilirsiniz.

CEPTETEB İNTERNETTEN İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi avantajlı faiz oranlarına sahiptir üstelik kredi tahsis ücreti de yoktur. CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’ni 3-36 ay vade ile geri ödeyebilirsin. Kredinin yıllık maliyet oranı ise %19,5639 ile %19,5617 arasında değişmektedir.Örneğin; 5.000 TL krediyi %1,25 aylık faiz oranı ile 36 ay vadede kullanman durumunda geri ödeyeceğin toplam tutar 6.507,43 TL, yıllık maliyet oranı %19,5617 olur.

Ortalama Süre 2 dakika 35 saniye de kredi başvurunuzu gerçekleştirebiliyorsunuz. Kişisel bilgiler, sms doğrulama, çalışma gelir adres bilgileri, ürün bilgileri vs. ufak bilgileri doldurduktan sonra kredi başvurunuzda gerçekleşmiş oluyor. Dilerseniz CEPTETEB internetten kredi başvurusu için BURAYI tıklayabilirsiniz.

YAPIKREDİ BANKASI İNTERNETTEN İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

Yapı Kredi’den %1,19’dan başlayan faiz oranlarıyla Bireysel İhtiyaç Kredisi alın, cebiniz de gülsün, yüzünüz de. Siz de ihtiyaçlarınızı ertelemek istemiyorsanız, Bireysel İhtiyaç Kredisi’ne internetten hemen başvurabilirsiniz. Yapı Kredi müşterimiz iseniz internet yada mobil şubemizden anında krediye başvurabilir, kredinizi şubeye gitmeden, hafta sonu dahil her gün anında kullanabilirsiniz. İnternetten başvuru için BURADAN ulaşabilirsiniz.

VAKIFBANK ANINDA İNTERNET HIZINDA KREDİ

Maaş ödemesi Vakıfbank aracılığı ile yapılan bireysel segmentteki müşteriler VakıfBank İnternet Bankacılığı veya VakıfBank Mobil Bankacılık üzerinden Taksitli İhtiyaç Kredisi kullanabilirler.  VakıfBank Anında Kredi’ye başvurmak için İnternet Bankacılığı’na giriş yapın. İnternet Bankacılığı ekranının sol tarafında yer alan menüde bulunan “Başvurularım”, “İhtiyaç Kredisi Başvurusu” bölümünde yer alan ilgili alanları doldurmanız yeterli. Ayrıca VakıfBank Anında Kredi’ye başvurmak için Mobil Bankacılığa giriş yapın. “Başvurularım”, “İhtiyaç Kredisi Başvurusu” bölümünde yer alan ilgili alanları doldurmanız yeterli.

AKTİFBANK ANINDA İNTERNETTEN KREDİ

N Kolay’ın kolaylık dolu dünyası ile bundan sonra kredi almak ne kolay. N Kolay Kredi ile şubede sıra beklemek, sayfalarca kağıdı imzalamak, üstüne üstlük kredi kartı, sigorta ek ürün satın alma zorunluluğu yok. Nkolaykredi.com adresine gir, kısa formu doldur, evraklarını ekrandan onayla, 25.000 TL’ye kadar kredin hesabında olsun. Üstelik parana ulaşabilmen için ücretsiz N Kolay Banka Kart sahibi olacaksın. İnternetten başvurunuzu BURADAN gerçekleştirebilirsiniz.

ING BANK İNTERNETTEN KREDİ BAŞVURUSU

Ing bank sizlere 5 dakika da kredi alma imkanını sunuyor. Findeks Kredi notuna göre faiz oranı %0.99 ile %1.59 arasında değişmektedir. Kampanya 3-36 ay vadelerde geçerlidir. Örnek Hesaplama: 10.000 TL kredi tutarı ve 36 ay vade için: Faiz Oranı: %0.99, Yıllık Toplam Maliyet Oranı: %15.6287, sigorta ücreti hariç / kredi tahsis ücreti dahil Toplam Ödenecek Tutar: 12.398,76 TL. Hemen internetten başvuru için BURAYI tıklayabilirsiniz.

Sevgili takipçilerimiz, yanılmıyorsam 7 büyük bankanın kredi başvurularının internet ile nasıl yapılacağı hakkında bilgileri sizler ile paylaşmış olduk. Bu denli bir yazıyı google de bulabileceğinizi sanmıyorum. Bundan dolayı böylesi, güncel bilgiler barındıran bu özel yazıyı; LÜTFEN FACEBOOK VE DİĞER SOSYAL İLETİŞİM AĞLARI İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ? Ayrıca aşağıdaki farklı konu başlıklarımızı da inceleyebilirsiniz.

QNB Finansbank Evini Değiştiren Konut Kredisi

Kredi Başvurusu Reddedilenler Neler Yapmalı

Yapı Kredi Alışveriş Kredisi

Ziraat Bankası Maximum Kredi Kartı Sonradan Taksitlendirme

 

Yorum yapın