Yapı Kredi Bankası SMS ile Günde 10 TL’ye 10.000 TL Kurban Bayramı Kredisi

Yapı kredi bankası 2017 kurban bayramı kredi kampanyası, bireysel bayram ihtiyaç kredisi – Bankalar bu bayramda erkenden kredi kampanyalarını yayınlamaya başladı. Haliyle de piyasa kredi kampanyaları ile doldu taştı. Bu durum kredi çekecekler için bir fırsat aslında. Çünkü bankalar müşteri kapmak için avantajlı kredi vermeye çalışıyor. Ülkemizde maşallah banka cenneti gibi. Güzel ve doğru bir araştırma ile en uygun kredi kampanyası bulunabilir.

YAPI KREDİ KURBAN’A ÖZEL KREDİ KAMPANYASI HAZIRLAMIŞ

724kredi.net ailesi sizlerin en doğru seçimi yapması için sabah akşam, en özel kampanyaları sizle ile paylaşıyor. Zaten şimdiye kadar ki sunulan tüm kampanyaları bizlerde sizlerin bilgisine sunduk. Bir kaç banka da önümüzdeki hafta içerisinde bayram kredi kampanyasını yayınlayacaktır. Yapı kredi bankası da bugün itibariyle kurban’a özel ve sms ile başvuru yapılabilecek bir fırsat hazırlamış. Tüm müşteri ve ve müşteri adaylarını da bekliyor. Yazımızın devamında ise bu fırsatı detaylandıracağız.

YAPI KREDİ BANKASI KURBAN BAYRAMI BİREYSEL İHTİYAÇ KREDİSİ

Yapı kredi bankası son başvuru tarihi arefe günü olan yani 31.08.2017 olan bir kredi kampanyası hazırlamış. Bu kampanya ya göre 10 bin lirayı günde 10 lira ödeyerek alabiliyorsunuz. Dilerseniz şimdi detaylara ve merak edilen özelliklere inelim. Bu kampanyaya göre en uzun kredi vadesi 48 ay olabiliyor. Kredi için sunulan faiz oranı da %1,33 dür. Bu oran 10 bin lira içindir. İstediğiniz kredi tutarı daha farklı ise, faiz oranınız da farklı olarak sunuluyor.

Kredi aldığınızda, bu tutarın %0,5’i kadar dosya masrafı olan kredi tahsis ücreti ödemeniz gerekiyor. Ha bir de hayat sigortası faktörü de var. Hayat sigortası herkesin yaptırması gereken ciddi bir konu. Yapı kredi bankası da bunu zorunlu olarak karşımıza çıkarıyor. Hayat sigortası her kişi için aynı olmayabiliyor. Çünkü kredi özellikleri ile birlikte yaş ve cinsiyet faktörü dikkate alınarak hesaplanıyor.

SMS İLE KREDİYE BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Banka şubesine giderek başvuru yapabilirsiniz. Lakin genelde vatandaş başvuru için artık bankaya pek fazla gitmek istemiyor. Bunun yerine Online veya SMS ile başvuru yollarını arıyor. Yapı kredi bankası da SMS ile başvuru imkanı veriyor. Yapmanız gereken şey ise aralarına boşluk koyarak Bireysel, T.C Numarası ve Aylık gelir bilgisinin yazılması gerekiyor. (Ör; Bireysel 44444666666 2350 ) sizlerde başvuru metnini hazırladıysanız şimdi operatör ayırımı yapmadan bunu 4411′ e yollamanız gerekiyor. Onay geldikten sonra da gelir belgesi ile bankaya gidip kredinizi alabilirsiniz.

Müşteriler internet şube, cep şube aracılığı ile de başvuru yapabilir. Bu sayede bankaya gitmezler. Onaylanan kredilerini hafta sonu daha olsa hesaplarına aktarırlar. Bunun dışında müşteriler ATM ve Telefon bankacılığı ile başvuru yapabiliyor.

10.000 LİRA KURBAN BAYRAMI KREDİ KAMPANYASI

Değerli okurlarımız, yapı kredi bankasından 10.000 TL kurban bayramı kredi başvurusunda bulundunuz. Geri ödemenizi 48 ay olarak gerçekleştirdiğinizi düşünelim. bankada faz olarak %1,33 oranını veriyor. Şimdi hızlıca hesaplama yapalım. Buna göre bir ayda ödeyeceğiniz kredi taksit tutarı 299,80 TL olacaktır. Dolayısıyla da 10 bin lirayı günde 10 lira ödeyerek alabileceksiniz. hayat sigortasına 50 tl ödersiniz. Hayat sigortası daha sonra hesaplanacak.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.