Garanti Bonus İle Ramazanda 70 TL Bonus Kazanma Fırsatı 2017

Garanti Bankası Ramazanda Bonuslar 2’de Bir Katlanıyor Toplam 70 TL Bonus, Garanti Bonus Ramazan Ayı Kampanyası – Hoşgeldin ya şehr-i ramazan diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Ramazan ayı demek rahmet ve bereket demek. Ramazan ile birlikte kredi kartlarına yüklendiği aşikar. Ciddi manada bir alışveriş yapılmakta çünkü. Ayrıca da vatandaşın cebinde bir kaç tane kredi kartı da bulunuyor. Bankalar da kendi kartları kullanılsın diye kampanyalar yapıyor. Bu bankalardan birisi de Garanti.

GARANTİ BANKASI BONUS KAMPANYASI HAZIRLAMIŞ

Garanti bankası bonus kredi kartı kullanıcıları için ramazan ayında bonus kazanabilmeleri içi güzel bir kampanya hazırlamış. Bizlerde bu kampanyayı daha fazla vakit kaybetmeden sizler ile buluşturmak istedik. Dilerseniz bu haberin detaylarına hızlıca bir göz atalım.

GARANTİ BANKASINDA BONUSLAR 2’DE BİR KATLANIYOR

Ramazan ayının da masraflarımız çok fazla artıyor. Peki bunu bir avantaja çevirmeye ne dersiniz. Sizlerde garanti kredi kartı taşıyorsanız, o halde bedava alışveriş sizleri de bekliyor olacak. Bu kampanyaya göre; eğer üye iş yerlerinden market ve akaryakıta 100 lira ve üstündeki ikinci harcamanız da 10 lira, dördüncü alışverişinizde 20 lira, altıncı alışverişinizde 40 lira ve toplamda ise 70 lira bonus kazanabileceksiniz. Bu kampanyaya garanti bonuslar, flexi, bonus business, money bonus, paracard ve easy dahildir ve kullanabilirsiniz.

KAMPANYA DETAYLARI

Yalnız bonus genç, flexi ve bonus flexi kart sahipleri kayıt iptal yapacaklarsa bunun için mesaj olarak büyük harfler ile İPTAL KAZAN yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra kartının son 6 sayısını 3340’a göndermeleri gerekecektir. Bu kampanyaya internetten yapacağınız harcamalar, MoTo, temassız işlemler ve bonus sanal kart ile yapılan işlemler de kampanyaya dahildir. Dikkat etmeniz gereken önemli bir husus var. O da eğer aynı gün aynı iş yerinde yapacağınız harcamalardan sadece ilki olanı dahil olacaktır.

KAMPANYA DAHİLİNDE OLANLAR VE OLMAYANLAR

Otomatik veya düzenli ödeme talimatları ile fatura ödemeleri ve bonus harcamaları kampanya dahilinde değildir. Bunun dışında yurt için de yapacağınız alışverişlerin kampanya dahilinde olduğunu söyleyebiliriz. Eğer birden fazla olan bonus business ve easy kartınız var ise ve bunların hepsinin kampanyaya dahil edilmesini istiyorsanız, bunun için; firma yetkilisi kim ise, sistemdeki kayıtlı telefon numarası ile bu başvurusunu gerçekleştirmesi gerekmektedir. Bir müşteri en çok 70 TL bonus kazanabiliyor. Bu açıdan da bonuslar en fazla kullanılan kartınıza yüklenecektir.

Garanti bonus ve money bonus ile kampanyaya dahil olanlar; isterse bonus genç, flexi ve bonus flexi kartları ile de katılabilir ve en fazla 70 TL olması kaydıyla ikinci defa bonus kazanabilirler. Bonus genç, flexi ve bonus flexi kart ile kampanyaya katılım ücretinin de 4,99 TL olduğunu da belirtelim. Çok önemli bir hatırlatma ise market alışverişinizde gıda dışındaki harcamalarınız bu kampanya dahilinde değildir.

KATILIM KOŞULLARI VE GEÇERLİLİK TARİHLERİ

Sizlerde ilk alışverişinizden önce mesaj olarak KAZAN yazıyorsunuz ve 3340‘a bu mesajınızı yolluyorsunuz. Bunun dışında bonusflaş uygulaması ile de katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Kampanyanın başlama tarihi 24 Mayıs 2017 ve bitiş tarihi ise 27 Haziran 2017 dir. Anlayacağınız uzunca bir süre önünüzde var. Son olarak bonus geçerlilik tarihinin 1 Temmuz 2017 ile 10 Temmuz 2017 arasında olduğunu belirtelim. Bu tarihleri geçirirseniz kazandığınız bonusları da kaybetmiş olursunuz.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.