Emeklilere Özel Denizbank Kampanyaları

Emekliler Denizde Mutlu, Denizbank emekli kampanyaları ve fırsatları- Değerli büyüklerimiz, yine dikkatinizi çekebileceğini düşündüğümüz bir haber ile karşınızdayız. Bu ülkeye çok hizmet ettiniz. Çok yoruldunuz. Sonunda da emeklilik hayatınız geldi ve rahat bir yaşam hakkı sizlere sunuldu. Özellikle de yaşı ileri olanlar bazı özel haklar elde ettiler. Şimdide devlet emekli maaşı bağladı sizlere. Tabi emeklilikle birlikte bazı kurumlarda sizlere avantajlı fırsatlar sunuyor. Bunların başında da bankalar geliyor.

EMEKLİLERE ÖZEL DENİZBANK KAMPANYALARI ÖN AÇIKLAMA

Ülkemizde emekli sayısı milyonlarla ifade ediliyoruz. Hal böyle olunca da maaşlarda ciddi bir rakama ulaşıyor. Ayrıca bir emekli maaş aldığı bankaya diğer birikimleri ile birlikte geliyor. Maaşının da hepsini çekmiyor. Bankalarda bunu çok iyi bildiğinden emeklileri çekebilmek adına kampanyalar düzenliyorlar. Biraz da çıkarlı çıkmaz sizin de hakkınız. Bizlerde buradan emekli kampanyalarını paylaşmaya çalışıyoruz. Bugünde Emeklilere Özel Denizbank kampanyalarından söz edeceğiz.

EMEKLİLERE 300 TL NAKİT HEDİYE

Sizlerde emekli maaşınızı Denizbank’a transfer ederseniz ve 3 yıl boyunca Denizbank’da kalacağınıza söz verirseniz, bir otomatik fatura ve Kurtaran hesabınız olursa nakit promosyon olan  300 TL sizi bekliyor olacak. Kampanya 31 Aralık 2016 tarihine kadar geçerli. Ayrıca en az 600 TL maaşınızın olması gerekiyor.

EMEKLİLERE AYGAZ OTOGAZ’DAN 50 TL HEDİYE

Değerli okurlarımız, sizlerde toplamda bin liraya kadar olan akar yakıt alışverişlerinizde %5 puan kazanıyorsunuz. 30 Nisan 2017 tarihine kadar bu kampanyanın geçerli olduğunu söyleyelim. Totalde de en fazla kazanabileceğiniz para puanınız 50 TL dir. Bu sisteme dahil olabilmek için iki farklı yol olduğunu söyleyelim. 444 4 999 nolu Aygaz iletişim hattını arayıp tanımlamanızı gerçekleştirebilir veya OTOGAZ CEP NO ŞUBE şeklinde 3161’e mesaj atarak da tanımlamanızı gerçekleştirebilirsiniz.

ELEKTRİK FATURALARINA %10 İNDİRİM

Emekli Bonus kart yanınızda olmaya devam ediyor. Emekli Bonus Kredi Kartınıza elektrik faturalarınız için otomatik ödeme talimatı verirseniz 3 ay boyunca yine elektrik faturalarınız da %10 indirim kazanın. Özellikle kış ayları için değerlendirilmesi gereken bir kampanya olduğunu düşünüyorum. Lakin bu kampanyanın da bir limiti olduğunu unutmayınız. Yani bir ayda en fazla 20 TL kazanabilirsiniz. Değerlendirebileceğiniz bir kampanya.

EMEKLİLERE ÖZEL TAŞIT KREDİSİ

Sizlerde Denizbank’dan maaş alıyorsanız veya maaşınızı taşıyacaksanız, kredi tahsisi ücreti olmayan taşıt kredisine kavuşabilirsiniz. Faiz oranı %1,22 olarak belirlenmiş. Vade sayısının üst limiti ise 48 aydır. Uzun vadelidir anlayacağınız. Nüfus cüzdanınız ve gelir belgesi, o km arabalar için proforma, 2. el taşıtlar için ise otomobil ruhsatı başvuru için yeterli oluyor. Bu kredinin en güzel yanı Kredi tahsis ücretinin alınmamasıdır. Ayrıca faiz oranı da diğer bankalara oranla biraz daha da uygun.

EMEKLİLERE ÖZEL KONUT KREDİSİ

Sizlerde emekli ikramiyenizi aldınız, birazda birikiminiz var ve ev almak istiyorsunuz. Yada birikim amaçlı yeni bir ev almayı planlıyorsunuz ama yeterli miktarda paranız yok. Bu durumda Denizbank hemen yardımınıza koşuyor. Kredi Tahsisi Ücreti olmayan konut kredisini sizlere sunuyor. Üstelik bu krediyi 120 ay vade ile alabiliyorsunuz. Faisoranı vade sayısına göre değişiklik gösterebiliyor. Lakin en düşük faiz oranının %0,89 olduğunu söylemek gerekiyor. Başvuruda ise Nüfus cüzdanınız, Gelir Belgesi ve Tapu fotokopisi isteniyor.

Saygıdeğer okurlarımız, bugün emekliler için Denizbank’ın sunduğu kampanyalardan söz etmeye çalıştık. Sizlerde bu sayede bir çok kampanyadan haberdar oldunuz. Doğru ve güncel bilgiler için bizleri okumaya devam edin. Yeni bir ekonomi ve finanshaberinde buluşmak dileğiyle…

KREDİ BAŞVURUSU Emeklilere Kredi veren Bankalar Maaşımın kaç katı kredi alabilirim ?

Akbank emeklilere 300 tl chip-para kampanyası

Maaşını ptt den alan emeklilere Aktifbank özel ihtiyaç kredisi

Yorum yapın