Emeklilere Müjde Maaşlar Ramazan Bayramından Önce Ödenecek 2017

Emekli Maaşı, Ne zaman Ödenecek, Ramazan Bayramı 2017, Maaş Ödeme Tarihi – Değerli büyüklerimiz, yani emekli abilerimiz, ablalarımız, amcalarımız ve teyzelerimiz; bu yazıyı sizlere özel olarak derledik. malumunuz ramazan ayı içerisindeyiz. Hatta ilk haftasını geçirdik bile. Bayrama da 3 hafta kaldı. bayramı en çok isteyen iki kesim oluyor. Bunlardan ilki elbetteki çocuklar. İkinci kesim ise Anne ve Babalar. Çünkü çocukları genelde sılada oluyor. Belki de koca yılda buluşma vakti Ramazan Bayramı oluyor.

RAMAZAN BAYRAMINDA EMEKLİLERİN HARCAMASI VE MASRAFI ÇOK FAZLA

Tüm çocuklar ve torunlar anne ve babasının evinde buluşuyor. Bu ebeveynler için çok büyük bir mutluluk oluyor elbette. Bir anda koskoca bir aile bir arada toplanmış oluyor. Tabi bunun birde küfleti oluyor. Düşünün 10 kişinin kahvaltı etmesi bile ne kadar tutuar. İşte bu açıdan emeklilerimiz maaşlarını erken almak istiyorlardı. Zira bu masrafları karşılamak için bankaların kredilerine muhtaç kalmak istemiyorlardı. Bu da en doğal hakları. Maaşlarını bir ayda olsa erken almak, emeklilerimizi sevindirmek çok zor değildi elbette.

SGK’DAN BEKLENEN AÇIKLAMA EMEKLİ MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK

Emeklilerimizin maaşlarını erken alma isteğini sonunda yetkililer duydu ve gerişimde bulundular. SGK’dan da bugün gerekli olan açıklama geldi. Bu açıklama bir çok emeklinin yüzünü güldürecek. Zira maaşlar ramazan bayramından önce ödenecek. Peki SGK’nın belirlediği tarih ne? Bunu da hemen belirtelim. Emekli maaşınızı 21 Haziran 2017 tarihinde alabileceksiniz. Tabi bu tarih bayramdan önce oluyor. Hazırlıklarınızı ve alışverişlerinizi rahatlıkla yapabilir ve gerçekleştirebilirsiniz.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.