Bahar Ayına Özel 5 Bin TL’ye Kadar İhtiyaç Krediniz Fibabank’da

Fibabanka bahara özel ihtiyaç kredisi, 5.000 TL limitli ihtiyaç kredisi- Bahar mevsimi yeni umutlar ile geldi çattı. İçimizde güzel bir sevinç var. Bahar ayları filizlenme, bereket ve üretim demek. Yalnız toplumun her kesiminin büyük sıkıntısı ufak da olsa bir giderinin olması. Zor bir kış atlattık. Düşünün sadece evinizi boyatmaya kalksanız bin, iki bin arasında bir masrafınız olacaktır. Herkesin bu şekilde kendine göre giderleri var. Tabi daha farklı yönde harcaması olanlarda var.

FİBABANKA BAHARA ÖZEL KREDİ GENEL AÇIKLAMA

Cep telefonu alacak ama bir yılda geri ödemesini yapacak. Yada eğitimine harcayacak. Bankalar normal ihtiyaçların yanında vatandaşın ufak giderlerinin olduğunu da bildiğinden bahar kredisi kampanyaları düzenliyorlar. Tabi biz tüketicilere de bu kampanyaları inceleyerek en avantajlı olanını seçmek düşüyor. Bu yazı da sizlere bir alternatif oluşturması adına Fibabanka’nın Bahar Ayına Özel İhtiyaç Kredisinden söz edeceğiz. Ayrıca diğer bankalarında bahar kredilerine yine bu siteden ulaşabilirsiniz.

FİBABANKA BAHARA ÖZLE İHTİYAÇ KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Fibabanka sayesinde artık ihtiyaçlarınızı ertelemeye gerek kalmayacak. Bahar ayındaki ufak limitli ihtiyaçlarınızı anında karşılayabilirsiniz. Zira güzel bir kredi kampanyası sizleri bekliyor. Fibabanka’dan alabileceğiniz en düşük kredi tutarı 1.000 TL dir. Toplamda en fazla alabileceğiniz kredi üst limiti ise 5.000 TL dir. Bu aralıklarda kredi alabilirsiniz. Bunun dışında düşük kredi limiti olduğundan vade sayısı da düşük oluyor.

24 AY KREDİ VADESİ

Aldığınız krediyi en erken 3 ayda geri ödeyebilirsiniz. En geç ise 24 ay vade ile geri ödeyebilirsiniz. 2 yıl düşük limit için iyi ve hesaplı. Ama bunca zamandır ekonomi ve kredi haberleri yaptığımdan, toplum genelinde alınan kredinin n geç 12 ayda kapatılacağını düşünüyorum. İstisnalar kaideyi bozmaz. Sonuç itibariyle herkes kendi ödeme gücüne göre taksit sayısını seçecektir. Faiz oranının ise sabittir ve %1,24 dür.

HAYAT SİGORTASI VE TAHSİS ÜCRETİ

Aldığınız kredinin hayat sigortası da vardır. Hayat sigortası ise kredi limiti, vadesi, sizin yaşınız ve cinsiyetinize göre hesaplanıyor. Az sonra ufak bir hesaplama yapacağız. Bu krediye 45 yaşında erkek bir müşterinin başvuru yaptığını dikkate alacağız. Bunun dışında Kredi tahsis ücreti de vardır. Kredi tahsis ücreti ise hesaplandığında kredi tutarının binde 5’i alınır ve buna göre ödeme yapılır. Ama her halükarda bu giderler oldukça düşük limitlidir.

KREDİ BAŞVURUSUNU NASIL YAPABİLİRİZ?

Kredi başvurusunu size en yakın fibabanka şubesinden gerçekleştirebilirsiniz. Ya ben şubeye kadar gidemem yada şube bana uzak diyorsanız, dilerseniz sıra beklemeden internetten başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Online başvuru için fibabanka’nın web sitesine girebilirsiniz. Yada arzu ederseniz Bu; internetsubesi.fibabanka.com.tr/WEBUtils/default.aspx linki kullanarak da çabucak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru yapacak olanların gelir belgelerini sunmaları gerekiyor. Örneğin maaş bordrosu gibi yada vergi levhası gibi. Kredi sicilinizin iyi olmasına da dikkat edin. Kara listedekiler biliyorsunuz ki 5 yıl kredi alamıyorlar. Kredi notunuzun da çok düşük olmamasına dikkat etmenizde fayda var. Haydi şimdide bir tane örnek hesaplama yapalım.

3 BİN LİRA İÇİN ÖRNEK HESAPLAMA

Bahçenize sulama sistemi kuracaksınız. ayrıca bahçe oturma takımı da alacaksınız ve 3 bin lira işinize oldukça fazla yarayacak. Aldığınız krediyi de öyle çok fazla uzatmak istemiyorsunuz. Örneğin 12 ay vadenin yeterli olacağına inanıyorsunuz. Fibabanka sizlere istediğiniz şartlarda %1,24 faiz oranı sunuyor. Haydı hemen hesaplama yapalım. Aylık taksit tutarınız 274,83 TL olacaktır. Geri ödenmesi gereken toplam kredi tutarı ise 3.297,96 TL dir.

Kredi tahsis ücreti 15 lira olarak karşımıza çıkıyor. Bir yıllık hayat sigortası tutarı ise 45 liradır. Dediğim gibi çok büyük ek giderler söz konusu değildir. Yıllık Toplam faiz maliyet oranı da %20,5880 dir.

 

 

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.