Akbank’tan 48 Ay Vadeli Kurban Bayramına Özel Hesaplı İhtiyaç kredisi

2017 Akbank kurban Bayramı Kredi Kampanyası, Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi, Akbank Uygun Faizli Kredi – 724kredi.net‘in sevgili ve değerli okurları, yine kaliteli bir kredi kampanyası ile karşınızdayım. Öncelikle Kurban bayramı hazırlıkları nasıl gidiyor? diye sormak istiyorum. Nasıl epeyce masraflı değil mi? İnanın ki bu durum sadece sizin için geçerli değil. Bütün herkeste masraflar aldı başını gidiyor. E birde kendi ihtiyaçlarımız da var. Ertele ertele nereye kadar.

AKBANK ALTERNATİFİNİ DEĞERLENDİRELİM

Zaten bazı ihtiyaçlar var ki artık ertelenemeyecek kadar önemli. Bayram bir yadan, ihtiyaçlar öte taraftan, kredi çekmekte kurtuluşumuz oluyor. Bayrama 3 – 4 hafta gibi bir süre var. Bankalarda bir iki hareketlenme olmaya başladı. Bir haftaya kadar da herkes tüm kredi kampanyalarını yayınlamaya başlar. Bizlerde anlık takipler ile bu kampanyaları özellikleri ve şartları ile birlikte anında sizler ile paylaşacağız. Maksak en hesaplı kampanyayı kim sunuyorsa ondan kredi almak. Bu yazıda da Akbank alternatifini sizlere sunacağım. Haydi o zaman başlayalım.

AKBANK KURBAN BAYRAMI İHTİYAÇ KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Akbank ile ihtiyacınız ne olursa olsun rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Akbank 1 ay vade ile 48 ay vade arasında kredi alabilmenizi sağlıyor. Taksit sayısı çok uzun. Tercih sizin. Dilerseniz aylık eşit taksitli kredi ödeyebileceğiniz gibi 3 ay ertelemeli olarak da kredi ödeyebilirsiniz. Hani ilk aylarda sıkıntımı atlatayım sonra ödeme yapayım diyorsanız değerlendirebilirsiniz. 3 ay ertelemeli kredilerde ilk taksit ödenirken birde gecikme faizi de ödenir. Diyelim ki 36 ay vade ile ve 3 ay ertelemeli olarak kredi aldınız. O halde kalan borcunuzu da 33 ayda yapmanız beklenir. Zaten ona göre hesaplanır.

KREDİ LİMİTİ, FAİZ ORANLARI

Kredi limiti kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor. Daha doğrusu bankaya kredi başvurusunda sunduğunuz aylık geliriniz yada maaş bordronuza göre üst limitte belirlenmiş oluyor. Aylık gelirinizin %50’si bir ayda ödeyeceğiniz en yüksek taksit tutarını veriyor. Ben çok daha yüksek limitli kredi istiyorum diyorsanız, ya ek gelir sunacaksınız yada evde çalışan başkaları var ise onların gelir belgelerini. Faiz oranı da %1,29 ,le %1,45 aralığında değişiyor. Alınan kredi limiti arttıkça faiz oranı da düşüyor. Ama en hesaplı olan 50.000 TL ve üstü kredilerde %1,29 olan faiz oranı.

BAŞVURU TARİHİ, TAHSİS ÜCRETİ VE HAYAT SİGORTASI

Krediye son başvuru tarihi 31 ağustos 2017 olarak belirlenmiştir. Yani önümüzde 3 -4 hafta kadar bir süre var. Kredi tahsis ücreti alınan kredinin %0,5’i oranı kadar oluyor. Örneğin 10 bin kredi alırsanız 50 TL de tahsis ücreti ödemeniz gerekiyor. Hayat sigortası da banka tarafından zorunlu olarak yaptırılıyor. Hayat sigortasında ise hesaplamalara cinsiyet, yaş, faiz oranı, vade sayısı ve kredi tutarı göz önünde bulundurularak hesaplamalar yapılıyor. Başvuruyu akbank şubelerinden yada online yollar aracılığı ile gerçekleştirilebiliyor.

ÖDEME PLANI

Gözünüzü kararttınız ve 50.000 TL için kredi başvurusunda bulundunuz 🙂 banka da onay verdi. Hayırlı olsun diyelim. Kredi taksit sayısını 48 ay vade olarak belirlediniz. Bankada faiz oranınızı %1,29 olarak belirledi. Şimdi hesaplama yapalım isterseniz. Bu durumda aylık ödemeniz gerekecek olan taksit tutarı 1.483,84 TL olacaktır. Kredi tahsis ücretiniz 250 TL dir. Hayat sigortası için de yeterli bilgi olmadığından sonra hesaplanacağını belirtelim. Toplam geri ödeme tutarının da 71.974,49 TL dir.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.