72 Ay Vadeli Garanti Bankası Kredi Kartı Borç Yapılandırma

Garanti Bonus Borç Taksitlendirme, 72 ay borç taksitlendirme, Garanti bankası borç yapılandırma- Yine özel, yine güzel bir kredi haberi ile karşınızdayız. Bir çok kimseler kredi kartı borcu yüzünden nefes alamaz duruma gelmişti. Ayrıca kara listeye girme mecburiyetindeyken bir mucize oluverdi. Bu mucize eylül ayında gerçekleşti. Başbakan Binali YILDIRIM’ın açıklamaları ile kredi ve kredi kartı borçlarının bir seferliğe mahsus olmaz üzere 72 ay vade ile yapılandırılabileceğini öğrendik.

72 AY VADELİ GARANTİ BONUS BORÇ TAKSİTLENDİRME GENEL AÇIKLAMA

Tabi açıklanan paket bir ekonomik reformdu ve toplumun tüm kesimlerince güzel bir gelişme olarak değerlendirildi. Bununla ilgili google de bir çok haber yayınlandı ama bir çoğunun içi boş bilgiler ile doluydu. Garanti bankasının yeni bir uygulaması ise kredi kartı borçlarınızı 72 ay vade ile yapılandırabileceksiniz. Yazımızın devamında bu haberin detaylarını ve faiz oranlarını bulabilirsiniz. Dilerseniz daha fazla vakit kaybetmeden garanti bankasının merakla beklenen borç taksitlendirme haberine geçiş yapalım

72 AY VADELİ GARANTİ BONUS BORÇ TAKSİTLENDİRME DETAYLARI

Nasıl ödeyeceğim demeyin, borcunuzu Bonus ile taksitlendirin.  27 Eylül 2016 tarihinde yayımlanan Banka Kartları Ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik‘e eklenen madde ile 26 Eylül 2016’ya kadar yapılmış alışverişler ve nakit avans kullanımları ile bu tarihe kadar yapılan işlemlere ait ileri vadeli taksitler ile daha önce yapılandırılmış ve taksitleri devam eden toplam borcun henüz ödenmemi kısmı için borç taksitlendirme talebinde bulunulabilmektedir.

Resmi olarak yayınlanan madde: “Bu maddenin yayımı tarihi itibarıyla kredi kartlarının mevcut borç bakiyeleri kart hamilleri tarafından talep edilmesi durumunda en fazla yetmiş iki ay ile sınırlı olmak üzere taksitlendirilebilir. Her aya düşen taksit tutarı ilgili ayın asgari ödeme tutarına eklenir.” Bu taksitlendirme ile ilgili herhangi bir ücret yansıtılmamaktadır. Garanti Şubeleri ve 444 0 333 Alo Garanti’den borç taksitlendirme talebinde bulunabilirsiniz. Talebinizi 09:00-00:00 saatleri arasında iletmeniz gerekmektedir.

Borç taksitlendirme talebinde bulunulabilecek minimum bakiye 500 TL’dir. Taksitlendirilebilecek tutar için bir üst sınır bulunmamaktadır. Borç Taksitlendirme ilgili yansıyacak taksitleriniz her ay ekstrenizin asgari tutarı içerisine dahil edilecek. Borç taksitlendirmenizin taksitlerini ekstrenizden takip edebilirsiniz. Birden fazla Garanti kredi kartınız için borç taksitlendirme talebinde bulunabilirsiniz. Gecikmede olmayan müşterilerin borç taksitlendirme talepleri sonrasında kartları kullanıma açık kalacaktır. Borç taksitlendirme talebinizle ile ilgili onay aşamasında kartınızla ilgili net bilgi verilecektir.

Ekstre kesim tarihinde Borç taksitlendirme talebinde bulunulamaz. Kısmi taksitlendirme yapılamamaktadır. Borç taksitlendirme ile ilgili ara ödeme sadece şube kanalından yapılabilir. Borç taksitlendirme ile ilgili erken kapama sadece şube kanalından yapılabilmektedir. Saat 9:00 – 19:00 arası gerçekleştirilen borç taksitlendirme talepleri, sadece aynı gün saat 19:00’a kadar iptal edilebilir.

Saat 19:00 – 00:00 arası gerçekleştirilen borç taksitlendirme talepleri sadece aynı gün saat 00:00’a kadar iptal edilebilir. İptal için Garanti Şubeleri ve 444 0 333 Alo Garanti’den talepte bulunulabilir. Borç taksitlendirme talebi yapılan gün ödeme yapılması durumunda taksitlendirilecek bakiyede değişiklik olacağı için talep iptal edilir. Böyle bir durum olduğunda SMS ile bilgilendirileceksiniz.

26 Eylül bakiyesinden kalan borcunuz için aynı gün hem borç taksitlendirme hem de ekstre atlat talebinde bulunursanız öncelikle borç taksitlendirme talebiniz dikkate alınır. Eğer bu tutardan atlatılabilecek bir bakiye kalırsa ekstre atlat talebiniz gerçekleştirilir. 26 Eylül sonrası harcamalarınızı içeren ekstreniz için ekstre atlat talebinde bulunduğunuzda borç taksitlendirme talebinizden bağımsız olarak değerlendirilir.

72 AY VADELİ GARANTİ BONUS BORÇ TAKSİTLENDİRME FAİZ ORANLARI

12 Ay Vadeye uygulanacak olan Faiz Oranı (KKDF ve BSMV hariç) %1,99 dur. 24 Ay Vadeye uygulanacak olan Faiz Oranı (KKDF ve BSMV hariç) %1,99 dur. 36 Ay Vadeye uygulanacak olan Faiz Oranı (KKDF ve BSMV hariç) %1,99 dur. 42 Ay Vadeye uygulanacak olan Faiz Oranı (KKDF ve BSMV hariç) %1,89 dur.  48 Ay Vadeye uygulanacak olan Faiz Oranı (KKDF ve BSMV hariç) %1,89 dur. 54 Ay Vadeye uygulanacak olan Faiz Oranı (KKDF ve BSMV hariç) %1,79 dur. 60 Ay Vadeye uygulanacak olan Faiz Oranı (KKDF ve BSMV hariç) %1,79 dur. 72 Ay Vadeye uygulanacak olan Faiz Oranı (KKDF ve BSMV hariç) %1,69 dur.

LÜTFEN BU ÖNEMLİ VE YARARLI YAZIYI ARKADAŞLARINIZIN DA GÖREBİLMESİ ADINA FACEBOOK VE TWİTTER İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

 

“72 Ay Vadeli Garanti Bankası Kredi Kartı Borç Yapılandırma” üzerine 2 yorum

Yorum yapın