Ziraat Bankası’ndan 10 bin 20 bin 30 bin masrafsız tüketici kredisi

Ziraat bankası tüketici kredisi, masrafsız ve düşük faizli kredi fırsatı- Bahar ayına girmiş olduk. Bizim gibi çalışanların da masrafları arttı haliyle. Kış ayı zorlu geçti. Şimdi sıra para kazanmaya geldi. Tabi dünyalar kadar ihtiyaç bizleri bekliyor. Evin ihtiyaçları mı dersin, bağ bahçenin ekim sürecimi dersin, çocukların türlü türlü masrafları mı? Ha bir de hanım durmadan oturma odasına yeni takım isteyip duruyor. E bende arabamın bir üst modelini istiyordum.

REFERANDUMDAN ÖNCE KREDİ ÇEKMEK İSTİYORUM?

Ekonomik durumlar tam net değil. Özellikle de ülkedeki referandum süreci piyasayı ciddi manada etkiliyor. Bizim gibi orta halli vatandaşlar da ileriyi göremediğinden şimdiden en uygun krediyi çekmek istiyor. Şimdilerde faiz oranları makul düzeylerde. Arttığında daha da zararlı çıkabiliriz. Şimdi sıra en avantajlı bankayı seçmeye geliyor ama burada da bankaların karşımıza çıkardığı ve hiç bir anlam veremediğim masraflar aklımın atmasına sebep oluyor. Yok mu masrafsız bir kredi?

ZİRAAT BANKASI MASRAFSIZ TÜKETİCİ KREDİSİ İYİ BİR SEÇENEK OLABİLİR?

Değerli okurumuz ve sevgili okurlarımız, sizin durumunuzda olan binlerce vatandaş var. Bankaların ek giderleri ile uğraşmak istemiyorlar. Bende sizlerden birisiyim. Özellikle Kredi tahsis ücretine kıl oluyorum desem yalan söylemiş olmam. Zaten hesabında olan bir paranın ne tahsisini alıyorsun ki? sanki özel araba tutup da kredi getiriliyor. Bu açıdan bazı bankalar müşterilerinin bu sıkıntısını bildiğinden masrafsız kredi kampanyaları sunuyor. Ziraat Bankası da bunlardan birisi.

ZİRAAT BANKASI MASRAFSIZ TÜKETİCİ KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Sizlerde ihtiyaç duyduğunuz nakit kredinizi masrafsız ve komisyonsuz alabilirsiniz. Sizlerde Kredi Tahsis ücreti ödemeden kredinizi son kuruşuna kadar alabilirsiniz. Ayrıca istihbarat ücreti adı altında da herhangi bir ücret talep edilmiyor. Haliyle de onay aldığınız krediyi masrafsız alıyorsunuz. Başvurunuzu da size en yakın Ziraat bankası şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bankaya gidersiniz, kredinizi alıp çıkarsınız.

Yalnız kredi almaya gittiğinizde kimliğinin mutlaka ama mutlaka yanınızda olsun. Ayrıca maaş bordronuzu da muhasebecinizden imzalatarak ve kaşe bastırarak alınız. Son olarak ikametgah belgesini de hazırlamanız gereken belgeler arasına ekleyin. İkametgah ile uğraşamam derseniz isminize düzenlenmiş yeni bir faturayı da sunabilirsiniz.

10.000 TL MASRAFSIZ KREDİ HESAPLAMALARI
  • 10.000 TL tüketici kredisini 12 ay vade ve %1,26 faiz oranı ile alabilirsiniz. Aylık ödeme tutarı 917,49 TL olacaktır. 
  • 10.000 TL tüketici kredisini 24 ay vade ve %1,26 faiz oranı ile alabilirsiniz. Aylık ödeme tutarı 499,94 TL olacaktır. 
  • 10.000 TL tüketici kredisini 36 ay vade ve %1,26 faiz oranı ile alabilirsiniz. Aylık ödeme tutarı 362,25 TL olacaktır. 
  • 10.000 TL tüketici kredisini 48 ay vade ve %1,26 faiz oranı ile alabilirsiniz. Aylık ödeme tutarı 294,50 TL olacaktır. 

 

20.000 TL MASRAFSIZ KREDİ HESAPLAMALARI

20.000 TL masrafsız tüketici kredisini %1,26 faiz oranı ile alabiliyorsunuz. 12 Ay vade ile aldığınız da aylık taksidiniz 1.834,97 TL dir. 24 Ay vade ile aldığınız da aylık taksidiniz 999,87 TL dir. 36 Ay vade ile aldığınız da aylık taksidiniz 724,49 TL dir. 48 Ay vade ile aldığınız da aylık taksidiniz 589,01 TL dir.

30.000 TL MASRAFSIZ KREDİ HESAPLAMALARI
  • Faiz oranı: %1,26, Kredi tutarı: 30.000 TL, Kredi Vadesi: 48 ay, Aylık Ödeme Tutarı: 883,51 TL
  • Faiz oranı: %1,26, Kredi tutarı: 30.000 TL, Kredi Vadesi: 36 ay, Aylık Ödeme Tutarı: 1.086,24 TL
  • Faiz oranı: %1,26, Kredi tutarı: 30.000 TL, Kredi Vadesi: 24 ay, Aylık Ödeme Tutarı: 1.499,81 TL
  • Faiz oranı: %1,26, Kredi tutarı: 30.000 TL, Kredi Vadesi: 12 ay, Aylık Ödeme Tutarı: 2.752,46 TL

 

Saygıdeğer okurlarımız, masrafsız kredi istemiştiniz bizlerde bu yazı ile ziraat bankasının masrafsız tüketici kredisinden söz ettik. Ayrıca kredi çekecek okurlarımızın kredi notlarının da iyi olması gerekmektedir. Dilerseniz BURADAN Kredi Notu Sorgulama İşleminin Nasıl Yapılacağını öğrenebilirsiniz. Bu yazımız çok fazla ilgi görmüştür.

KREDİ TAHSİS ÜCRETİ VE BAŞKA EK ÜCRET ÖDEMEK İSTEMEYEN HERKESİN BU YAZIYI GÖRMESİNİ SAĞLAMALIYIZ. SENDE FACEBOOK İLE PAYLAŞ SENDE TEPKİNİ ORTAYA KOY.

Emekli Maaşına Promosyon Ödemesi Ziraat Bankasında Seni Bekliyor

5 Yıl Vadeli Girişimciye Ziraat’ten 250.000 TL Değer Kredisi

 

“Ziraat Bankası’ndan 10 bin 20 bin 30 bin masrafsız tüketici kredisi” üzerine 13 yorum

  1. Selam benim sigortam yok şuanda avukat lık oldum zor durumda dayım müzikle ilgileniyorum bateri çalıyorum televizyon barlarda acil bana 20000 tele lazım bana bu konu hakkında yardımcı olursa çok sevinirim saygı sevgilerimle

    Yanıtla
  2. Emekliyim 7500 tl krediyi alamadım.Almam için bir çok şart saydılar.Yani olmayacak şartlar.Eskişehir ziraat bankasından alamadım.Aylık ödeme gücüm olduğu halde kredi vermediler hepsi palavra.

    Yanıtla
  3. Her bankadan adıma kredi çıkıyor,sizde faiz oranı düşük diye size başvurdum kredi başvurum onaylanmadı,şimdiye kadar hiç bir banka ile sıkıntı yaşamadım,kredi kartlarıma kadar günü gününe ödedim ama siz ne dayanarak red verdiniz onu anlamış değilim.

    Yanıtla

Yorum yapın