Vakıfbank TarımKart İle Çiftçilerin Yüzü Gülüyor

Vaıfbank Kobi Tarım Kart Başvuru- ülkemizde çiftçiler önemli bir yere sahipler. Çünkü gerçek manada üreten güçlü bir potansiyele sahipler. Bunun dışında güzel bir getirileri de olduğu için ekonomimizin büyümesinde de katkıları bulunuyor. Tabi bundan dolayı da bankalar çiftçileri çekebilmek adına farklı ve özel kampanyalar düzenliyorlar. Esasen bu durum çiftçilerin de işine gelmiyor değil hani. Hem paraları değerleniyor hemde hasat zamanına kadar ihtiyaç duydukları paraya kavuşuyorlar.

VAKIFBANK KOBİ TARIM KART ÖN AÇIKLAMA

Bankalar çiftçi kapmak için kampanyalarınız düzenleye dursun bizlerde sizlere bir alternatif oluşturması adına bugün kredi Vaıfbank Kobi Tarım Kart detaylarını ve özelliklerini sizler ile paylaşmayı düşünüyoruz. Bu sayede sizlerde cebinizde özel bir kart taşıyarak ihtiyaçlarınızı anında karşılayabilecek ödemelerinizi de 6 ay sonrasında gerçekleştirebileceksiniz. Dilerseniz sizi daha fazla meraklandırmadan bu kartın özelliklerine biran evvel geçelim.

VAKIFBANK TARIM KART DETAYLARI

VakıfBank TarımKart’la tarımsal girdilerinizi bekletmeden alın, ödemelerinizi hasatta yapın. VakıfBank’ın tarımsal üreticilere yönelik tasarladığı VakıfBank TarımKart ile tarımsal faaliyetiniz sırasında ihtiyaç duyacağınız girdileri finanse edebilir, tarım üye işyerlerinden yapacağınız alışverişlerinizde ödemesiz dönem ve indirimli faiz oranı gibi pek çok avantajdan faydalanabilir ve nakit ihtiyaçlarınız için nakit çekim limitiniz dahilinde nakit kredi kullanabilirsiniz.

VAKIFBANK TARIM KART AYRICALIKLARI

VakıfBank TarımKart’ın Üreticilere Sağladığı Ayrıcalıklar: Hasat Dönemine Uygun Vade; Kartınızın son ödeme tarihini, hasat döneminize göre belirleyerek, yapacağınız harcama ve nakit çekim işlemleriniz için yılda bir defa ödeme imkanına sahip olursunuz. Avantajlı Alışveriş İmkanı; VakıfBank tarım üye işyerlerinden yapacağınız tarımsal girdilerle ilgili harcamalarınızda (akaryakıt, gübre, yem, zirai ilaç, tohum, tarımsal ekipman vb.) 6 aya kadar faizsiz alışveriş avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Karta Tanımlı Nakit Kredi Kullanma; VakıfBank TarımKartı’nız ile Banka ATM ve şubelerinden, İnternet Şubesi/Mobil Şube ve 444 07 24 numaralı Çağrı Merkezi’nden, ayrıca yurt içi diğer banka ATM ve PTT ATM’lerinden limitiniz dahilinde nakit kredi kullanabilirsiniz. Fatura ve primlerinizi hasat zamanına erteleyebilirsiniz; SGK, BAĞKUR primlerinizi ,elektrik, telefon, su gibi fatura ödemelerinizi de TarımKart ile düzenli ödemeye vererek  borcunuzu hasat zamanında ödeyebilirsiniz.

Asgari ödeme imkanı; TarımKart borçlarınızı erken ödeyebilir, hesap kesim tarihinde asgari tutarı yatırarak TarımKart’ınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Ek Kart Hizmeti; Aile fertlerinize veya çalışanlarınıza TarımKart’a bağlı ek kart hizmetinden yararlanabilirsiniz. Hesap Özeti ve Borç Bilgilendirmesi; Ekstre hesaplanmadan önce periyodik bilgilendirmeler ile borç bilgileriniz paylaşılır ve böylece harcamalarınızı takip ve kontrol edebilirsiniz.

FARKLI NOKTALARDAN BORÇ SORGULAMA VE ÖDEME

VakıfBank TarımKart borç bilgilerinizi şu kanallardan öğrenebilirsiniz; Hesap Özeti bilgilendirmesi, Ekstre (e-posta, posta), İnternet Bankacılığı/Mobil Bankacılık , 444 07 24 Çağrı Merkezi , VakıfBank ATM’leri, VakıfBank Şubeleri ve SMS (TKBORC yaz, bir boşluk bırak, kartın son 6 hanesini yaz 5724’e gönder)

VakıfBank TarımKart borcunuzu şu kanallardan ödeyebilirsiniz; İnternet Bankacılığı/Mobil Bankacılık,  Otomatik Ödeme Talimatı,  VakıfBank ATM’leri, VakıfBank Şubeleri, 444 07 24 Çağrı Merkezi,  PTT Online Şubeler, Havale, EFT ile ödeyebilirsiniz.

VAKIFBAK TARIM KART BAŞVURU SÜRECİ

VakıfBank TarımKart Başvurularında İstenen Belgeler;  Nüfus Cüzdanı Fotokopisi VE Tarımsal faaliyete ilişkin güncel belgelerdir. Başvuru için; VakıfBank TarımKart sahibi olmak için en yakın VakıfBank şubesine başvurabilirsiniz.TARIM yazıp bir boşluk bırakarak TC Kimlik numaranızı 5724‘e SMS ile gönderebilirsiniz yada İnternet Bankacılığı’ndan başvurabilirsiniz.

LÜTFEN BU YAZIYI FACEBOOK VE TWİTTER İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi ile 30.000 TL Hibe

Yapı Kredi Bankası Tarım ve Hayvancılık Kredileri

Şekerbank Tarla Büyütme Kredisi

Şekerbank Süt Sığırcılığı ve Büyükbaş Hayvan Besiciliği Kredisi

Yorum yapın