Vakıfbank Sms Kredisi başvurusu için yapmanız gerekenler

Vakıfbank Sms Kredisi başvurusu için yapmanız gerekenler- Değerli okurlarımız, sonbahar ayları içerisindeyiz ve kış ayları için de bir sürü hazırlık bizleri bekliyor. Konservelerden tutunda alınacak kömüre kadar. Yada kış sezonu için iş yerinde yapılacak düzenleme ve tadilata kadar bir çok şekilde paraya ihtiyaç duyuyoruz. Bunun içinde bankalar bizler için biçilmez kaftan oluyor. Hemen bankalara koşuyor ve ihtiyacımız olan para için başvuruda bulunuyoruz. Tabi giyin, hazırlan, evden çık, bankada sıra bekle, belgeleri sun ve sonuç için öğleden sonra uğra.

VAKIFBANK SONBAHAR İHTİYAÇ KREDİSİ

21. yüz yıldayız ve teknoloji hiç olmadığı kadar ileri seviyede. Bankalarda bunun bilincinde olduklarından sizlere daha iyi hizmet sunabilmeleri için bu faktörü sonuna kadar kullanıyorlar. Artık kredi başvurusu için bankaya kadar gidip yorulmanıza gerek yok. Artık oturduğunuz yerden bir sms ile kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Kredi başvurunuzun olumlu olup olmadığı da buna göre sizlere mesaj olarak geliyor. Bugünde Vakıfbank Sms Kredisi başvurusu için yapmanız gerekenler hakkında sizleri bilgilendirmeyi hedefliyoruz.

VAKIFBANK SMS KREDİSİ DETAYLARI

Vakıfbank Sms Kredisi başvurusu için yapmanız gerekenler: Sevgili okurlarımız Vakıfbank oldukça güzel ve özel ibr kredi kampanyası başlatmış Adına da sonbahar kredisi demiş. Tüm ihtiyaçlarınız için 48 aya varan vadeler, uygun faiz oranları ve artan taksitli ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için Sonbahar Kredisi tüm VakıfBank Şubeleri’nde sizleri bekliyor.

ÖRNEK ÖDEME PLANI:

50.000 TL Krediyi 48 AY Vade ve %1,26 Faiz Oranı ile alabilirsiniz. Aylık Taksit Tutarınız; 1.472,52 TL dir. Kredi Tahsis Ücreti ise; 250,00 TL. (1 yıllık Hayat Sigortası prim tutarı, 35 yaşındaki erkek müşteri için 177,73 TL dir.)

50.000 TL Krediyi 48 AY Vade ve %1,24 Faiz Oranı ile alabilirsiniz. Aylık Taksit Tutarınız; 1.465,00 TL dir. Kredi Tahsis Ücreti ise; 250,00 TL ( Belirtilen faiz oranları kredi açılış günü ile aynı günde kredinin açıldığı hesaba 1 adet yeni fatura düzenli ödeme talimatı tanımlanması halinde geçerli olacaktır.) 1 yıllık Hayat Sigortası prim tutarı, 35 yaşındaki erkek müşteri için 177,73 TL dir.

SMS İLE KREDİ BAŞVURUSU

SMS İle Başuru Nasıl Yapılmaktadır?: Sizlerde yorulmadan ve bankaya gitmeden kredi başvurunuzu  Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e sms gönderebilirsiniz. Örnek Sms Metni: KREDI 11111111111 2000 dir. İşte bu kadar basit ve kolay. Ayrıca dilerseniz online olarak da bu krediye başvuruda bulunabilirsiniz. Bunun için burayı tıklamanız yeterli olacaktır.

Sevgili takipçilerimiz, sizler için Vakıfbank Sonbahar Kredisine Sms ile nasıl başvurunuzu gerçekleştirebileceğinizi anlatmış olduk. Ayrıca aşağıda sizler için aşağıda hazırladığımız konu başlıklarını da inceleyebilirsiniz.

48 Ay Vadeli 50.000 TL İhtiyaç Kredisini En düşük Faizli Veren Bankalar

48 AY VADELİ DÜŞÜK FAİZLİ 10.000 TL KREDİ VEREN BANKALAR

48 AY VADELİ 30.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİNİ EN DÜŞÜK FAİZLİ VEREN BANKALAR

48 AY VADELİ 20.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİNİ EN UYGUN VEREN BANKALAR

48 AY VADELİ 15.000 TL KREDİYİ EN UYGUN FAİZLİ VEREN BANKALAR

LÜTFEN BU YAZIYI FACEBOOK VE DİĞER SOSYAL İLETİŞİM AĞLARI İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

 

Yorum yapın