Qnb Finansbank KOBİ Para Cepte ile Aynı Gün Kredi Hesapta

Qnb Finansbank KOBİ Para Cepte, KOBİ Acil Kredi ve Acil Nakit- 724kredi.net‘ten güncel kredi haberlere devam ediyoruz. Hangi bankada yeni kredi haberi varsa anında bu site üzerinden sade ve kolay bir anlatım ile bulabilirsiniz. Bu yazımızı KOBİ’lerimize ithafen kaleme alıyoruz. Çünkü KOBİ demek, ekonomi demek. İyi kobi iyi ekonomi anlamına gelir. Bu açıdan da kobilere tüm kurumlardan destek geliyor. Bizlerde desteğimizi ancak özel kredi haberlerini anında yayınlayarak sağlamaya çalışıyoruz.

KOBİLER GELİŞİP BÜYÜMEK ZORUNDA

Hiç bir kobinin aklında küçüleyim yada yerimde sayayım tarzında bir fikir yoktur. Zira Kobiler sürekli büyümeli ve gelişimlerini tamamlamalıdırlar. sürekli bir rekabet halinde olmalıdırlar. Piyasada yer alacak ki, fazlaca sipariş alsınlar diye. Anlayacağınız Kobi büyümek zorundadır. Başka bir alternatifleri yoktur. Daha doğrusu ya küçülüp belli bir süre sonra iflası çekecekler yada büyüyerek dünya çapında ürünler üreten bir dev firma halini alacaklar.

KOBİLERİN EN BÜYÜK SIKINTISI ACİL NAKİT

Kobi’lerin çok büyük bir sıkıntısı var. O zaman iş aldıklarında yada büyümek istediklerinde acil nakit paraya ulaşamamadır. Özellikle de küçük ve orta ölçekli işletmelerde bu sıkıntı çok büyüktür. Bankaya giderler ve kredi başvurusu yapmak için sıra beklerler. Sonra sıra gelir kredi başvurusu yapayım derken zaman kaybı orada da yaşanır. Ardından ön onay bekle, belge sun, kesin başvuruyu yap. Derken bir gün gitti anlamazsınız. Bir çoğuda geri çevrilir.

KOBİ’LER KOLAY KREDİ İÇİN QNB FİNANSBANK’ı DENEMEYİ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?

Zaman bizler için çok önemli bir husus. bir KOBi için ise daha da önemli. Çünkü zaman demek iş demektir. Dolayısıyla maddi ihtiyaçlarımıza da kolay ulaşmak istiyoruz. Bu husus da bazı bankalar farklı v güzel kampanyalar geliştirmiş. Tabi bu bankalardan birisi de QNB Finansbank. Bizlerde yazımızın bundan sonraki kısmında QNB Finansbank KOBİ Para Cepte konusuna yer vereceğiz. Bu sayede acil ihtiyaçlarınızda nakite kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz.

QNB FİNANSBANK KOBİ PARA CEPTE NEDİR?

Acil ihtiyaçlarınızda 50 bin lira krediniz gün içerisinde hesabınızda olacaktır. Nakit ihtiyaçlarınızda bir an önce paraya ulaşabilin diye qnb finansbank tarafından geliştirilmiş bir sistemdir. Başvurusunu hızlıca yaparsınız. Ayrıca da ön onay aldığınızdan sürenizi çok daha kısa bir zamana indirgeyebilirsiniz. Faiz oranları uygundur. 50 bin liraya kadar kredi ihtiyaçlarınızda aynı gün gerçekleştirir ve paranıza kavuşursunuz. Peki nasıl başvurumuzu gerçekleştireceğiz? Şimdide buna değinelim.

QNB FİNANSBANK KOBİ PARA CEPTE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aslında çok kolay ve basit başvuru imkanı vardır. Sizlerde hemen başvuru gerçekleştirmek isterseniz, cep telefonunuzu elinize alın ve mesaj bölümünü açın. Ekrana Türkiye Cumhuriyet Kimlik Numaranızı yazmanı gerekiyor. ardından da cep telefonunuz hangi operatöre ait olursa olsun 7646’ya mesaj atıyorsunuz. Ardından kredi başvurunuzun cevabı daha doğrusu ön onayı size mesaj ile anında hemen bildiriliyor. Ön onayı aldıktan sonra da aşağıda belirteceğimiz belgeleri alarak qnb finansbank şubesine gidiyorsunuz.

QNB FİNANSBANK KOBİ PARA CEPTE ÖZELLİKLERİ

Kobi Para Cepte başvurusu yapmak isteyen işletmelerin resmi cirolarının 2 milyon liraya kadar olması gerekiyor. Kredi başvurusunun değerlendirile bilmesi için firmanın sizin adınıza olması gerekiyor. Yada ortağı olmanız gerekiyor. başvuruyu da kendi kimlik numaranız ile yapmanız gerekiyor. Başka bir kimlik numarası ile başvurduğunuz takdirde başvurunuz onaya alınmayacaktır. Bunun dışında telefonunuza gelen ön olay mesajı kesin kredi alacaksınız anlamına gelmiyor.

Sond eğerlendirme her zaman bankaya aittir. Ayrıca yeterli belgeleri de sunmanız gerekiyor. Sizlerde parayı aynı gün istiyorsanız başvuru evraklarını hemen sunmanız gerekiyor. Banka yetkilileri de gerekli incelemeyi yaptıktan sonra sizi beklettirmeden hemen ihtiyaç duyduğunuz parayı hesabınıza yatırıyorlar.

BAŞVURUDA İHTİYAÇ DUYULAN BELGELER NELERDİR?

Ön onay aldıktan sonra belgelerinizi hemen hazırlayıp bankaya gitmeniz gerekiyor. Bu belgeler Şahıs firmalar İçin; Vergi levhası, Kimlik Fotokopisi, imza beyannamesi, Kimlik, Esnaf sicil kayıt beyannamesi veya oda kayıt belgesi gerekmektedir. Limited ve Anonim Şirketleri İçin; Yetkililerin ve ortakların kimlik fotokopileri, vergi levhası, imza sirküleri, Güncel ticaret sicil belgesi ve Ticaret sicil gazetesi.

Değerli okurlarımız, Kobiler için hızlı kredi sistemini geliştiren qnb finansbank’ın sunmuş olduğu kredi haberinden söz ettik. Bankanın paylaşmış olduğu verilere göre bizlerde sizlere sunmaya çalıştık. Böylece bir yazının daha sonuna gelmiş olduk. Yeni bir yazıda buluşuncaya kadar hoşça kalın….

LÜTFEN BU YAZIMIZI FACEBOOK ADRESİNİZ İLE BEĞENEREK TÜM KOBİ’LERİN GÖRMESİNİ SAĞLAYABİLİR MİSİNİZ?

Garanti Bankası Kredi Garanti Fonu Destekli KOBİ Kredileri

Vakıfbank’dan KOBİ’lere 84 Ay Vadeli KfW İşbirliği İle 500 Bin Lira Kredi

 

Yorum yapın