QNB Finansbank Evini Değiştiren Konut Kredisi

QNB Finansbank Evini Değiştiren Konut Kredisi- 50 yılı aşkın deneyimiyle Ortadoğu ve Afrika’nın lider bankası konumunda olan Qatar National Bank’ın Finansbank’a yaptığı yatırım, kendi tarihindeki en büyük yatırım olma özelliği taşıyor. Bankacılık alanında değişimin öncüsü ve Türkiye’nin en büyük 5. özel bankası olan Finansbank bu güç ile bir birinden güzel ve özel kampanyaları da yapmaya başladı. Bugün oldukça özel bir kredi kampanyasından söz edeceğiz.

QNB FİNANSBANK EVİNİ DEĞİŞTİREN KONUT KREDİSİ ÖN BİLGİ

Maşallah diyelim ki bu sıralar ciddi mana da bir faiz indirimi söz konusu. Adeta bankalar bir birleri ile yarışır hale geldiler. Hal böyle olunca da biz tüketiciler olarak karlı duruma geçmiş olduk. Bugün sizler için QNB Finansbank Evini Değiştiren Konut Kredisi hakkında bilgiler vereceğiz. Çünkü bir çok insan evini değiştirip daha güzel ve daha büyük bir eve taşınmak istiyor. Bu durumda da eski evini satamadan bu işlemleri gerçekleştiremiyor.

QNB FİNANSBANK EVİNİ DEĞİŞTİREN KONUT KREDİSİ DETAYLARI

Konut sahipleri, oturduğu evini satıncaya kadar bu seferde bulduğu ev satılıyor. Kalıyor ortada. İşin yoksa tekrar kira öde dur. İşte finansbank bu sıkıntılarınıza dur demek için süper bir kampanya yapmış. Bu kampanyayı da haber yapma işi de bize nasip olmuş oldu. Şimdide bu kredinin detaylarına inelim isterseniz. Evini Değiştiren Konut Kredisi ile eski evinizin satılmasını beklemeden yeni evinize sahip olabilirsiniz.

Üstelik satın alacağınız yeni ev için peşinat ödemeden ekspertiz değerinin %100’üne kadar kredi kullanabilirsiniz. Kredinizi TL cinsinden kullanabilirsiniz. Kredinizi 180 aya kadar vadelendirebilirsiniz. Sabit faiz oranı ile ödemelerinizin tutarını öngörebilirsiniz. Yeni alacağınız evin ekspertiz değerinin %100’üne kadar kredi kullanabilirsiniz. Kredinizin ödeme planına 12,24 veya 36. taksite koyacağınız balon ödeme ile mevcut evinizi dilediğiniz koşullarda ve dilediğiniz zaman diliminde satabilirsiniz.

Sadece tapu üzerinde konut tipi “mesken” alımı amacıyla ve gerçek kişiler tarafından kullanılabilir. Hem mevcut hem de alınacak konut için ekspertiz değerlemesi yapılır. Sabit faizli kredilerde kredi taksitlerinin bir ya da birden fazlasının erken ödenmesi talep edildiğinde, kalan vade 36 ayı aşmıyorsa ödenen anapara tutarının %1’ini, 36 aydan fazla ise %2’sini geçmeyecek tutarda masraf tahsil edilir. Mevcut evin satışından sonra yapılacak balon ödemesi için “erken ödeme masrafı” geçerli değildir. Teminat olarak, mevcut evinizin ve satın aldığınız evin ipoteği yeterlidir.

ÖRNEK ÖDEME PLANLARI

100.000 TL Konut kredisini 24 ay vade ve %0,90 Faiz oranı ile alabilirsiniz. Kredi aylık taksit tutarınız 4,651.50 TL dir. Ayrıca Diğer ücretler 1.127,00 TL ve Yıllık Toplam Maliyet Oranı ise %12,6151 dir.

100.000 TL Konut kredisini 60 ay vade ve %0,93 Faiz oranı ile alabilirsiniz. Kredi aylık taksit tutarınız 2,182.23 TL dir. Ayrıca Diğer ücretler 1.127,00 TL ve Yıllık Toplam Maliyet Oranı ise %12,2994 dür.

100.000 TL Konut kredisini 120 ay vade ve %0,95 Faiz oranı ile alabilirsiniz. Kredi aylık taksit tutarınız 1,400.24 TL dir. Ayrıca Diğer ücretler 1.127,00 TL ve Yıllık Toplam Maliyet Oranı ise %12,3246 dır.

Ücretlere kredi tahsis masrafı (%0,5), ekspertiz ücreti (507TL) , ipotek tesis ücreti (120 TL) dahildir. DASK, konut sigortası ve yıllık hayat sigortası ortalama primleri dahil değildir.(100 m², 1.derece deprem bölgesi ve 2007 sonrası inşa edilmiş İstanbul’daki bir daire için ortalama DASK primi 153 TL ve ortalama konut sigortası primi 224 TL’dir. 100.000 TL 84 ay vadeli bir konut kredisi için 47 yaşındaki erkek bir müşteri için ortalama yıllık hayat sigortası primi 1.181 TL’dir ) Detaylı bilgiye şubelerimizden ulaşabilirsiniz. Yıllık toplam maliyet oranlarına kredi için tahsil edilen tüm faiz, ücret, vergi ve fonlar dahildir.

BAŞVURU NASIL YAPILIR VE GEREKLİ OLAN BELGELER NELERDİR?

Kredi hakkında daha fazla bilgi edinmek ve başvuru yapmak isterseniz size en yakın QNB Finansbank Şubesine uğramanız gerekecektir. Ayrıca online başvurunuzu gerçekleştirmek için de BURADAN ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz. Başvuruda ise Satın alınacak konutun tapu fotokopisi, Kimlik Belgesi (Nüfus Cüzdanı), Güncel tarihli herhangi bir fatura, Maaş bordrosu veya gelir belgesi istenmektedir.

Mükemmel bir yazının daha sonuna geldik. sizlerde düşük faizli konut kredisi almak isterseniz bu krediyi düşünebilirsiniz. Düşük faiz, uzun vade ve yüzde yüz konut kredisi gerçekten değerlendirilmesi gereken bir durum. rica etsem arkadaşlarınızın da bu yazıyı göre bilmesi için LÜTFEN FACEBOOK İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Kredi Başvurusu Reddedilenler Neler Yapmalı

QNB Finansbank Cardfinans kredi kartı başvuru sorgulama

Finansbank Vadekart

Finansbank Arıcılık Kredisi

Finansçıdan Esnafa Aynı Gün İçerisinde 50.000 TL’ye Kadar Kredi

Yorum yapın