QNB Finansbank 1 SMS ile Şubeye Gitmeden Bahar Kredisi Başvurusu

Qnb finansbank bahar kredisi, Düşük faizli qnb finansbank ihtiyaç kredisi- Her sabah pencereme gelen kuşların sesi ile uyanmak bana ciddi manada huzur ve mutluluk veriyor. Güzel ve şirin bir köyle öğretmenim. Her şeyden önce öğrencilerimle ilgilenip bir şeyler öğretmen, dünyadaki en büyük mutluluk. Bundan sonrasında ise sağ olsun ev sahibin evimin önünde küçük bir bahçe verdi bana. Okuldan sonra bu bahçeye koşup çiçekler yetiştirmek hoşuma gidiyor.

Bir bahar ayı dada geldi. Kuşlar pencereme gelip adeta nerede o güzel kokulu çiçeklerin diye serzenişte bulunuyorlar. Aldığım maaşın büyük bir çoğunluğunu ihtiyaçları için anneme yolluyorum. geri kalanları ile de öğrencilerimi mutlu etmeye çalışıyorum. Şimdi bahçemi güzelleştirmem için ufak da olsa bir miktar paraya ihtiyaç duyuyorum. Acaba bunun için hazırlanmış bir kredi var mıdır? Nereden kredi alabilirim?

QNB FİNANSBANK BAHAR KREDİSİ ALTERNATİFİNİZ VAR

Değerli hocam, yaptığınız iş dünyanın belki de en kutsal mesleği. Sizin de belirttiğiniz gibi bahar ayı geldi ve milletin kendine göre giderleri oldu. Tamam bunun için çok büyük masraflar gerekmiyor, ama yinede ufak da olsa bir gider olacak. Şimdi bunu bir anda ödemek var, bir de taksit ile ödemek var. İşte bu açıdan uygun kredi araştırılıyor. Bu yazımızda da Qnb Fİnansbank’ın Bahar Kredisinden söz edeceğiz. Ayrıca diğer bankaların kredi haberleri için de sitemizi inceleyebilirsiniz.

QNB FİNANSBANK BAHAR KREDİSİ KAMPANYASI

Qnf Finansbank’dan uygun taksitler ile 3 ay ertelemeli kredi fırsatı sunuluyor. Kredi limiti de öyle çok büyük değil. Bahar ayında ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz için sunulan bir kredi. Toplamda alabileceğiniz en yüksek kredi limiti 3.000 TL olacaktır. Bunu da maksimum 12 ayda geri ödemeniz gerekecek. Hani ufak ihtiyaçlar için ufak çözüm qnb finansbank’da diyebiliriz. Bir yılda ufak taksitler ile borcunuzu rahat rahat ödeyebilirsiniz. Faiz oranı olarak da %1,19 uygulanıyor.

3.000 TL İÇİN BAHAR KREDİSİ HESAPLAMASI

3 bin lira krediyi 12 ay vade ile aldığınızda, uygulanacak olan faiz oranının %1,19 olduğunu söylemiştik. Hemen ufak bir de hesaplama yapalım. Aylık ödemeniz gereken tutar 274 TL olacaktır. Toplam da geri ödenecek kredi tutarı ise 3.288 TL olacaktır. Kredi tahsis ücretiniz küçük bir rakam olan 15,75 TL’ye denk gelmektedir. Hayat sigortası da 39,09 TL olduğunu belirtelim. Ha bir de yıllık maliyet oranını hesapladığımızda karşımıza %19,7388 olduğunu gördük.

3.000 TL İÇİN 3 AY ERTELEMELİ BAHAR KREDİSİ HESAPLAMASI

3.000 TL kredi çekeceksiniz ama bunu da 3 ay ertelemek istiyorsunuz. 3 Ay sonra ilk taksidinizi ödeyeceksiniz. 12 ay vade ve %1,19 faiz oranına göre hesaplama yapacağız. İlk önce aylık ödemeniz gereken taksit tutarını hesaplayacağız. Buna göre aylık 282 TL ödemeniz gerekecek. Geri ödenecek toplam kredi tutarını ise hesapladığımız da karşımıza 3.384 TL olduğunu görebiliyoruz. Kredi tahsis ücreti 15,75 ve Yıllık maliyet oranı ise %19,3515 dir.

QNB FİNANSBANK BAHAR KREDİSİ DETAYLARI

Öncelikle Qnb Finansbank hayat sigortası talep ediyor. Hayat sigortasından da hiç bir zaman kaçmayınız. Dünyanın bir bir türlü hali var. Ölümü var, iş kaybı var. Hayat sigortası yaptırmanız hem sizin için hemde aileniz için önem arz eden bir konudur. Çok büyük de bir rakam tutmaz. Hayat sigortası yaşa ve cinsiyete göre değiştiği için 47 yaşında erkek bir birey 3.000 TL krediyi 12 ay vade ile çektiğinde karşısına gelecek olan sigorta primi 39,09 TL dir.

Kredi tahsis ücretini hesaplarken de binde beş kuralını aklınızdan çıkarmayın. Alacağınız kredinin binde beş oranında tahsis ücreti çıkar. Yıllık toplam maliyet oranına sigorta değişiklik gösterdiğinden dahil edilmemiştir. Yalnız vergiler, tüm faizler ve tahsis ücreti dahil edilmiştir.

QNB FİNANSBANK BAHAR KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bu krediye başvuru yapacakların bir kısa SMS atması yeterli olacaktır. Mesaj metnine de yalnızca T.C. Kimlik Numaranızı yazıyorsunuz. Sonrasında da 5030’a yolluyorsunuz. Bundan sonrasında finansbank hemen sizin hakkınızda bir incelemede bulunuyor. Gelir durumundan tutunda, kredi sicilinize, oradan da kredi notunuza kadar. Bu incelemede sıkıntı çıkmazsa ön başvurunuz kabul ediliyor.

Sizler de kimliğinizi, maaş bordronuzu ve adresinizi gösteren bir belge ile herhangi bir qnb finansbank şubesine uğruyorsunuz. İmzalarınızı atıp, paranızı da cebinize atıp işinize gücünüze bakıyorsunuz.

%1,16’dan başlayan faizler ile İş Bankası bahar Kredisi

Tüm İhtiyaçlarınız için Düşük Faizli Garanti Bankası Bahar Kredisi

Yorum yapın