PTT Sigorta Zorunlu Trafik Sigortası

PTT Sigorta Zorunlu Trafik Sigortası- Sevgili takipçilerimiz, malumunuz trafik sigortaları aldı başını gidiyor. Buna bir dur diyen de yok. Fahiş fiyatlar karşısında neredeyse küçük dilimizi yutacağız:) Geçenlerde bir arkadaşım 84 model mercedes aracını 19 yaşındaki bir gence satmış. Sigorta firmalarının bu gence çıkardıkları rakam hakikatten tüyler ürpertici. Tamı tamına 5 bin lira gibi bir rakam çıkarmışlar. Ne oluyoruz lan dememek için kendimi zor tutuyorum 🙂

PTT İLE ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI GENEL BİLGİLER

Arabalar oldukça fazla ihtiyaç olduğundan vazgeçilemiyor. Dolayısıyla da en ucuz trafik sigortasını araştırıp en uygun olanı yaptırıyoruz. Bizlerde en iyi fiyatı alabilmeniz adına ve bu yazıyı derledik. Bugün sizlere PTT Sigorta Zorunlu Trafik Sigortası hakkında bilgilendirmelerde bulunacağız. Maalesef dünya böyle kim kimden ne koparırsa. Lakin bu yazı size yardımcı olabilecek nitelikte olacaktır. Dilerseniz PTT‘nin sizlere sunduğu bu kampanyanın detaylarına hızlıca bir geçiş yapalım.

PTT SİGORTA NEDİR VE KİMDİR?

PTT Sigorta Kimdir? PTT sigorta, her türlü sigortacılık hizmetini uygun koşullarla sunan PTT’nin sigortacılık hizmetidir. PTT sigorta müşterilerine geniş bir ürün seçeneği sunar. Ayrıca istenilen ürün için çok sayıda farklı sigorta şirketinin tekliflerini karşılaştırmalı olarak müşterinin incelemesine imkan sağlar. Müşteriler PTT sigorta platformu sayesinde ihtiyaçlarına ve bütçelerine en uygun teklifi seçme fırsatına sahiptirler.

PTT İLE ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI DETAYLARI

PTT Sigorta Zorunlu Trafik Sigortası Detayları: PTT’den Zorunlu Trafik Sigortanızı hemen yaptırın, trafiğe güvenle çıkın. Siz aracınızı ne kadar güvenle kullanırsanız kullanın, başınıza istenmeyen bir kaza gelebilir. Kaza anında karşı tarafa verdiğiniz hasarı karşılayan Trafik Sigortası, yapılması zorunlu bir sigorta ürünüdür. Sigorta süresi sona ermiş veya sigortası olmayan araçlar tespit edildikleri anda trafikten men edilirler.

PTT ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI NELERİ KAPSIYOR?

Zorunlu Trafik Sigortası Neleri Kapsar? Kazaya sebep olmanız halinde karşı aracın hasarını karşılama, Karşı araçta bulunan kişilerin ilk yardım, muayene, tedavi ve hastane giderleri ve Aracınızın bir kişinin ölümüne neden olması halinde ölen kişinin defin masrafları ile kişinin yardımından mahrum kalanlara destekten yoksun kalma zararını teminat altına alır.

NEDEN PTT SİGORTA VE PTT SİGORTA İŞ ORTAKLARI KİMLER

Neden PTT Sigorta? Çünkü; En geniş ürün seçeneği, En uygun fiyat ve En kolay sigorta. Bu üç seçenek oldukça fazla önem arz etmektedir. Müşterilerinin ihtiyaçlarına ve bütçelerine en uygun teklifi, çok sayıda sigorta şirketinin arasından, fiyat ve teminat karşılaştırması yaparak seçme fırsatı sunar. 0850 724 77 88 Müşteri Hizmetleri numarasından PTTSigorta’ya ulaşabilirsiniz.

PTT İş Ortakları Kimler? PTT Sektörün önde gelen 9 şirketiyle iş ortaklığı içerisindedir. Bu iş ortaklıkları PTT müşterilerine en uygun ürünü, en uygun fiyatlarla sunmamızı sağlamaktadır. Dilerseniz bu ortakların kim olduklarını da belirtelim; AXA Sigorta, Güneş Sigorta, Ray Sigorta, Mapfre Genel Sigorta, Groupama Sigorta, Generali Sigorta, HDI Sigorta, Ankara Sigorta ve AIG Sigorta şirketleridir.

SİGORTA ASİSTANI ÖZELLİKLERİ

Sigorta Asistanım nedir? Sigorta Asistanım, sigorta yenileme vade takibini sizin yerinize ücretsiz yapan, yenileme vadenize 1 ay kala size otomatik tekliflerinizi sunan, satın almak isterseniz size en yakın PTT Şubesi’nden veya PTTSigorta.com’dan işlem yapmanızı sağlayan bir yardımcıdır. Sigorta Asistanım’dan sadece sizden istenen bilgileri sisteme girererek ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Değerli okurlarımız, sizlerde anlaşmalı şirketin teklifini görmek istiyorsanız muhakkak PTT Sigortayı unutmayınız ve aklınızın da bir köşesine yazınız. Bu yazımızın da sonuna gelmiş olduk. Ayrıca aşağıda sizler için hazırladığımız konu başlıklarını muhakkak inceleyiniz. Merak ettiğiniz konuyu tıklamanız yeterli olacaktır. En güncel ve en doğru bilgiler için bizi okumaya devam edin.

199 TL'YE PTT MİNİ KASKO

PTT HGS HİZMETLERİ

PTT PARA GÖNDERME ÜCRETLERİ

PTT POSTA ÇEKİ HESAP AÇMA

LÜTFEN BU YAZIYI FACEBOOK VE DİĞER SOSYAL İLETİŞİM AĞLARI İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ? 

Yorum yapın