Miniklerin Artısı Ziraat’te Kampanyası Birikim Fırsatı

Miniklerin Artısı Ziraat’te- Yine özel, yine güzel ve yine kaliteli bir yazı ile karşınızdayız. Bankalar yapar bizlerde anında sizlere ulaştırırız. Bugünde çocuklarınızı ilgilendiren bir bankacılık hizmetinden söz edeceğiz. Çocuklarımız bizlerin bu dünyaya bıraktıkları yegane varlıkları ve eserleridir. Bundan dolayı da çocuklarımızı en uygun ortamlarda yetiştirerek, elimizden geleni ardımıza koymayız. Onlara güzel bir gelecek sunabilme adına da çok farklı sitemlere gireriz.

MİNİKLERİN ARTISI ZİRAAT’TE KAMPANYASI NEDİR?

Kimimiz, her ay altın alırız, kimimiz her ay döviz alırız. Kimimiz hisse senedi alırız. vs. vs. Bankalarda çocuklarınıza güzel ve kaliteli bir gelecek sunabilme adına farklı farklı kampanyalar düzenliyorlar. Bu bankalardan birisi de ziraat bankası. Miniklerin artısı diye güzel bir kampanya düzenlemişler. Bu kampanya ile 6 farklı birikim yapabilme imkanınız oluyor. Tabi bunlara yazımızın devamında değineceğiz.

Bu birikimlere başvurmak için yaş aralığının 0 ile 17 olması gerekiyor. Bu sayede çocuklarınız hem para biriktirmeyi öğreniyor hemde hemde geleceğe 2 – 0 önde başlıyor. İşin açıkçası buda güzel bir imkan demek. İster çocuklarınıza isterseniz torunlarınıza kendi imkanlarınız dahilinde aylık birikimler de bulunabilirisniz. Çocuklarınız büyüdükçe sizin birikimleriniz de onlar adına büyür. Dilerseniz şimdide bu birikim hesaplarını teker teker inceleyelim.

BİRİKİM MEVDUAT HESABI ÖZELLİKLERİ

Burada düzenli ve küçük ödemeleriniz ile birikimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tabi ki çocuklarınız adına. Ödemelerinizi yaparken de 1 yada 3 aylık periyotlar ile gerçekleştirebilirsiniz. bunun dışında TL, Euro ve Dolar olarak da birikimlerinizi belirleyebilirsiniz. Bu hesap en fazla 10 yıllığına en azda 3 yıllığına açılabilmektedir. Hesap açıldığı tarihdeki faiz oranı dikkate alınır. Daha sonrada her yıl ilan edilen faiz oranları ile yoluna devam eder.

Eğer ödemeleriniz aylık yapıyorsanız veya 3 aylık, bunu da aksatıyorsanız; bu durumda da birikim hesabınız kapatılarak vadesiz mevduat hesabına dönüştürülür. Eğer belirlenen vadeden önce para çekerseniz bu durumda da hesabınız yine kapatılarak vadesize aktarılır. sizlerde bu hesabı açmak istiyorsanız öncelikle 500 Lira, Dolar veya Euro dan birini yatırmanız gerekiyor. Daha sonrada aylık ödemelerde 50 Lira, Dolar veya Euro yatırmanız gerekiyor. 3 ayda bir ödeme yapıldığında ise 150 Lira, Dolar veya Euro hesaba yatırmanız şart.

BÜYÜYEN ÇOCUK FONU

Orta ve uzun vadeli yatırımlar için uygun olan bir birikim türüdür. Bu birikim için çocuklarınızın 18 yaşına girmemeiş yani doldurmamış olması gerekir. Yatırım hesabına katılma payı işlemleri ile birikimler gerçekleştirilir. Bu arada velisinin izin vereceği üçüncü kişilerde katılım payı alım işlemi yapabilir. Örneğin çocuğun dedesi bende her ay yatırım yapacağım diyebilir. Bunun dışında velisi veya 3. kişiler yatırım yaparken çocuk 18 yaşını doldurmadan çekemez hükmünü koyabilirler.

18 yaşını dolduranlar dilerlerse kendileri de internet şubesi üzerinden fon alımına devam edebilirler. En düşük işlem üceti 500 adettir. Pay Alım satımlarda ise en az 500 ve katları olmak üzere gerçekleştirebilirler. Düzenli fon alımlarında yalnızca tutar üzerinden talimat verilmektedir. En az 50 TL ve en fazla da 10 bin liradır. Eğer 2 tal yıldan önce para çıkışı gerçekleştirirseniz satış tutarı üzerinden de %2 komisyon alınıyor. Bunuda bilmenizde fayda var.

EĞİTİM KREDİSİ VE OTS İŞLEMLERİ

Sizin çocuklarınızın da eğitim masrafları arttıysa dilerseniz uygun faiz oranlı eğitim kredisi alabilirsiniz. Ayrıca çocuklarınız özel okula gidiyorsa, ödemelerinde OTS sistemi sayesinde hesabınızd apara olmasa bile ziraat bankası karşılar. Bizler 2 farklı yöntemi yazı tasarrufu için tek bir maddede birleştirdik. Detaylı bilgiyi ziraat bankasından alınabilir.

AİLEM ZİRAAT GÜVENCESİ (AZG)

Ailem ziraat güvencesi ile hayat sigortası yaptırın kaza sonucu vefat durumunuzda çocuğunuza güvence sağlansın. Sonuç itibariyle hepimizin başına gelebilecek bir durum. Sizlerde bu sayede ailenizi güvence altına alırsınız. Yılda 149 liraya 10 yıl boyunca aileniz güvence altına alınır. Buna göre ailenizi tek seferde 25 bin lira verirler. Ayrıca 10 yıl boyuncada her ay 1.300 TL para alırsınız. Bunun dışında vefat eden kişinin çocukları eğitim gördükleri her yıl başınada 1.300 lira alırsınız. Ayrıca yıllık ödemenizi 298 TL yaparak da bu saydıklarımı 2 katına çıkartabilirsiniz.

ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK TORUNLARA BES KAMPANYASI

Maaşınız ziraatten alan emekliler 18 yaşın altındaki torunları için BES sitemi sayesinde onlara güzel bir gelecek sunabilirler. En düşük katkı payının 120 lira olduğunu da söyleyelim. Detaylı bilgi tabi ki de ziraat bankası şubelerinde.

Sevgili okurlarımız, yazımızı çok da fazla uzatmama adına sizler için ziraat’ten minik kalplere sunulan fırsatları bizlerde sizlere sunmaya çalıştık. Biz yazının daha sonuna geldik. Öyle umuyorum ki bu yazı tüm ebeveynler için faydalı olmuştur. Ayrıca aşağıda sizler için hazırladığımız farklı konu başlıklarımızdan oluşturduğumuz yazılarımızda dikkatinizi çekebilir.

Çocuklarınız İçin Yapı Kredi Bankası İlk Param Hesabı

İstanbul Ankara ve İzmirde Evde Çocuk Bakarak Para Kazanmak

Ziraat Bankası Maximum Kredi Kartı Sonradan Taksitlendirme

Ziraat Bankası %20 Devlet Katkılı Konut Kredisi

LÜTFEN BU YAZIYI TÜM ANNE VE BABALARINDA GÖREBİLMESİ ADINA FACEBOOK VE TWİTTER HESABINIZ İLE BEĞENEREK PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

 

Yorum yapın