Maaş Ödemelerinizi Geciktirmeyin 0 Faizli Kredi Qnb Finansbank’da

Finansmaaş 0 faizli maaş kredisi, Qnb Finansbank Faizsiz maaş kredisi- İşverenleri yakından ilgilendiren çok özel bir kredi haberi ile karşınızdayız. Bu yazıyı okurumuz ve sitemizi yakından takip eden Oktay Bey’in sorusuna binaen hazırladık. Dilerseniz bu soruyu ve sıkıntıyı paylaşalım ve çok özel bir çözüm önerisi ile yazımıza devam edelim.

İŞÇİLERİMİN MAAŞLARIN DA AKSAMALAR OLABİLİYOR ÇÖZÜM ÜRETEBİLİR MİSİNİZ?

İşlerim Allah’a şükür iyi. Siparişlerde de sıkıntı yok. Durmadan iş yapıp duruyoruz. Bu hesaba göre işçilerimin maaşlarını her ay zamanında yatırmam gerekiyor. Ama gel gör ki zamanında almam gereken ödemeleri alamadığımdan dolayı da işçilerimin maaşlarını da tam zamanında ödeyemiyorum. Özellikle bu sıralarda aksamalar ve gecikmeler oluyor. Bir kaç gün dahi olsa, çalışanlarımın mağdur olmasını istemem ve evlerine zamanında para götürmelerini isterim.

Şimdi bu durumuma göre benim için üretebileceğiniz bir çözüm öneriniz var mıdır? Tabi bunu derken finansal anlamda soruyorum. Bankaların bizlere sunduğu özel bir teklif var mıdır? Vaktinizi ayırdığınız için ve cevabınız için şimdiden teşekkürler.

SİZLERE QNB FİNANSBANK’IN ÇÖZÜM ÖNERİSİNDEN SÖZ ETSEK OLUR MU?

Sevgili okurumuz, öncelikle bu hassas duruma dikkat ettiğinizden ve çözüm yolu aradığınızdan dolayı sizleri tebrik etmek istiyorum. Kimi iş verenler, çalışanlarının maaşını aylarca aksattığı bile oluyor. Ama siz bir kaç gün daha olsa aksatmak istemiyorsunuz. Sizin durumunuz için elbette farklı çözüm önerileri ve yolları olabilir. Ama biz bugün sadece birinden söz edebileceğiz. o da QNB Finansbank’ın Faizsiz Maaş Kredisi.

QNB FİNANSBANK 0 FAİZLİ MAAŞ KREDİSİ

Sizlerde maaş ödemelerinizde Qnb Finansbank ile çalışın, hesabınızda para olmasa dahi, personeliniz aldığınız 0 faizli kredi ile gün kaybetmeden maaşlarını alabilsin. İşin aslı bu ama detayları var. Dilerseniz şimdi de bu detaylara değinelim. Sıfır faizli maaş kredisinden Finansmaaş müşterilerinin yararlanabileceğini belirtelim. Bu imkan onlar için özel olarak geliştirilmiştir. Maaş ödeme gününüzde, hesabınızda para yoksa, belirlenen gün sayısınca 0 faizli kredi alabilme imkanı ve olanağı sunar.

Aldığınız krediye ne bir masraf, nede bir komisyon ödersiniz. Faizsizdir. Ayrıca 0 Faizli maaş kredisi için anlaşılan gün sayısı en fazla 3 gündür. Eğer belirlenen gün sonunda, aldığınız krediyi ödemezseniz bir sonraki günden itibaren faiz işlemeye başlayacaktır.Bu süre içerisinden borcunuzun bir kısmını yada faiz alan kısmını ödeyebilirsiniz. Ama maksimum vade 30 gündür. 30 gün de borcunuzu muhakkak ödemeniz şarttır. Fonlamanın yapıldığı günlere tatiller ve hafta sonu günlerde dahildir.

0 FAİZLİ MAAŞ KREDİSİNİ NASIL KULLANIRIZ?

Öncelikle yetkililer ile belirlediğiniz maaş ödeme gününüzü ve personellerinizin ne kadar maaş aldıklarını belirlersiniz. Bundan sonra FinansMaaş sözleşmesine imza atarsınız. Maaşlarınız artık Qnb Finansbank tarafından işçilerinize verilir. Qnb Finansbank’da firmanıza ve diğer çalışan tüm işçilerinize ayrı ayrı hesaplar açar. Maaş ödeme gününde ise firma hesabınızdan işçilerinizin hesabına maaşları yatırılır. Ama diyelim ki hesapta para yok.

Bu defa da anlaşılan gün sayısınca 0 faizli kredi kullandırılır. Kullandırılan bu kredide personelleriniz için açtırılan hesaba ayrı ayrı maaşları kadar otomatik olarak yatırılır.

SON KARAR VERECEK OLAN SİZLERSİNİZ

Gördüğünüz gibi, ödemeleriniz bir kaç gün geç gelse dahi artık personellerinizin maaş beklemesine gerek kalmayacak. Ödenmeyen her gün için gözlerinize anlamlı anlamlı bakmak durumunda kalmayacaklar. Qnb Finansbank maaş ödemeleri için ihtiyaç duyduğunuz finansmanı sizlere sunar. Üstelik masraf istemez. Faiz de üstüne koymaz. Maaş ödemeleriniz de kolaylık sağlar sizlere. Tabi bu aşamada ölçüp, değerlendirecek olan sizlersiniz. Bizler ufacık bir çözüm yolu önünüze koyduk.

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.