Hanımlar Seda Sayan İzlerken Evde Ek Gelir Kazanmaya Ne Dersiniz?

Evde iş, ev hanımlarına ek gelir, evde para kazanma, Müge Anlı, Seda Sayan, Esra Erol, Zuhal Topal İzleyerek para kazanma- Merhabalar, adım Hanine. Ev hanımıyım. Eşimle bir birimizi severek evlendik. Çok şükür çocuklarımız var ve mutluyuz da. Lakin bir bir sorunumuz var. O da ekonomik sıkıntılar. Zamanında eşimin maaşı yetiyordu ve gül gibi geçinip gidiyordum. Lakin hayat şartları işte, bir de çocuklarda olduktan sonra para yetmiyor yetişmiyor.

Ev kiramızı, market alışverişlerimizi ve zar zor pazar parası yetişiyor. Üst baş desen 3 yıldır bir şey almadım. Bende dişimi sıkıyorum ama evde oturduğum yerden de bir şeyler yapmak istiyorum. Tamam çok fazla eğitimim yok ama, köy kızıyız ve bir çok konuda da hünerliyimdir. Elimden bir çok iş gelir. İstiyorum ki evimde helalinden para kazanabileyim. Sabah Müge Anlı izlerken bir yandan da iş yapayım. Akşamda Zuhal Topal yada Seda Sayan izleyerek zevkli bir şekilde iş güç yapmak istiyorum.

DEVİR EVDE PARA KAZANMA ZAMANI

Sevgili ablalarım, annelerim, bacılarım, bu yazı sizlere geliyor. Çok özel ve çok kaliteli bir yazı ile karşınızdayız. Sizin gibi binlerce ev hanımı var ve bir yandan ev işlerini yapıyor, bir yandan da para kazanabiliyorlar. Üstelik TV keyfini de hiç aksatmıyorlar. Devir artık evde iş yapmaya doğru gidiyor. Esasen bu durum bazı zamanlarda iş verenlerin de işine geliyor. Bizlerde bu yazı ile evde yapabilecek işleri maddeler halinde sizlere sunmaya çalışacağız. Ardından nasıl para kazanabileceğinizi de anlatacağız.

EVDE HANGİ İŞLER YAPILABİLİR?

 

EVDE NASIL PARA KAZANILIR? İZLENMESİ GEREKEN YOLLARI NELERDİR?

Değerli dostlarımız, yukarıda 15 tane evde yapılabilecek iş kolu yazdık. Tabi bunları artırmak mümkün. Bizler sadece en fazla para kazandıranları yazdık. İlk önce hangi işi yapacağınıza karar verin. Gerisi iplik söküğü gibi gelecektir zaten merak etmeyin. Diyelim ki evde pasata kurabiye tarzı şeyler yaparak para kazanmak istiyorsunuz. Çünkü bu konuda çok maharetlisiniz ve usta pastacılara bile taş çıkarırsınız. Şimdi burada tanıtım çok önemlidir.

Bu açıdan Instagram ve Facebook sizin en büyük ve en güçlü silahınız olacaktır. Ürünlerinizi çekip koyun. Bu şekilde tanıtım yapın. Bu sizin için çok etkili bir yol olacaktır. Bunun dışında muhakkak ki bir kaç pastane  ile görüşün. Ya bana iş vermezler demeyin. Çünkü pastane sahipleri bu sayede kara geçerler. Eleman çalıştıracağına ve her ay 3 bin lira ustaya maaş verip sigorta yatıracağına, bin liraya işlerini halledebilir. Sizin bir pastaneden aylık kazanacağınız para bin lira kadar olacaktır.

Tabi sizler bununla da yetinmeyeceksiniz. İlk ay çok gelir olmaz ama sizin için tanıtım ayı olur. Yapacağınız ürünleri bilgisayarda yazın ve fiyatlarını da belirtin. Bunu da tüm mahalleye, binalara evlere vs. dağıtın. Ardından komşularınız ile görüştüğünüz zaman bu işi yaptığınızı ve siparişleri olduğunda arayabileceklerini belirtin. Çünkü bizlerde misafirlikler çok yapılır. E aniden bir şeyde hazırlanamadığından, mecburen size telefon açılır.

Kurabiye ve pastalar için de bira stok yapın. Elinizin altında her zaman hazır bir şeyler olsun. Tabi bu saydığımız sadece pasta işi içindi. Yukarıdaki konu başlıklarından size uyanını tıkladığınızda geniş ve ayrıntılı yazılara ulaşabileceksiniz. Şimdiden sizlere başarılar diliyorum.

 

Yorum yapın