Garanti Hisse Senedi

Garanti hisse senedi komisyon, garanti hisse senedi, almak, garanti hisse senedi fiyatı- Sizlerde garanti hisse senedi yorumlarını okudunuz ve yatırımınızı bu yönde yapmayı kafaya koydunuz. O halde belkide en doğru site üzerinde olduğunuzu söyleyebiliriz. Zira bu yazı tamamen doğru ve güncel bilgiler içeriyor olacak.  Bundan dolayı da şanslı olduğunuzu vurgulamak isterim. Son zamanların yatırım gözdesi olan hisse senetleri garanti ile daha da anlamlı.

GARANTİ HİSSE SENEDİ GİRİŞ BÖLÜMÜ

Deminde belirttiğim gibi artık bir çok kimse kısa yoldan zengin olmanın yolunu arıyor ve son zamanalarda da hisse senedine giren kişi sayısı oldukça arttı. Hatta bazı arkadaşlarım bile var al sat yaparak haftalık 250 – 300 TL kazanıyorlar. Anlayacağınız pazar market alışverişleri çıkmış oluyor. Ama bu işi büyük düşünenler günde binlerce lira para kazanıyor. Bizlerde, bugün sizler için bu işte uzmanlaşmış olan bir bankanın hisse senedi özelliklerinden bahsetmeyi planlıyoruz. Hazırsanız başlayabiliriz.

GARANTİ HİSSE SENEDİ DETAYLARI

Hisse senedi işlemlerinizi internetten yapın, hem zaman hem bonus kazanın. Hisse Senedi işlemlerinizi Garanti’den yapmak çok kolay. Hisse senedi, anonim şirketlerin halka açık sermayelerini temsil eden kıymetli evraklardır. Garanti sizin için yatırım merkezleri, Garanti İnternet, 444 0 333 Alo Garanti ve şubeler kanalı ile BİAŞ’ta hisse senedi alım-satım işlemlerinize aracılık eder. Tüm bu işlemlerin yanı sıra halka arzlarda da aracınız olur.

Üstelik, hisse senedi alım- satım işlemlerini Garanti İnternet ve Alo Garanti’den yaptığınızda, son 3 ayda yapmış olduğunuz ortalama hisse senedi işlem hacminize göre belirlenen avantajlı komisyon oranlarından faydalanırsınız. Hisse senedi işlemlerinizi Garanti İnternet’ten yaparak rahatça yatırımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz şimdide diğer özelliklere inerek daha fazla bilgi sahibi olalım.

GARANTİ HİSSE SENEDİ ÖZELLİKLERİ

Daha riskli ama getiri ihtimali de yüksek bir yatırım yapmayı tercih ediyorsanız hisse senedi bu tercihinizi karşılar. Garanti İnternet’ten 40 seansa kadar geçerli olacak alış satış emirleri verebilirsiniz. Alım-satım işleminizin gerçekleşmesinden iki iş günü sonra para ve hisse senedi transferiniz gerçekleşir (takas). Paranız 2 günlük süre için blokeye alınır; fakat bu sürede paranızı günlük repo veya fonla değerlendirebilirsiniz.

Fiziki teslim yapılması veya başka bir aracı kuruma virman mümkündür. 500 TL’ye kadar alım-satım emirlerinizi serbest fiyat üzerinden girilebilirken, 500 TL üstü alım-satım emirlerinizde pasif emir verebilirsiniz. Bu limit günün koşullarına göre değiştirilebilir. Garanti Şubeleri’nden yapılan hisse senedi işlemlerinden %0.315 oranında komisyon alınır. Hisse Senedi Piyasası seans saatleri Borsa İstanbul Yönetim Kurulu’nun 27.10.2016 tarihli toplantılarında aldığı kararlar doğrultusunda yeniden düzenlendi. Yeni seans saatleri 14 Kasım 2016 tarihinde seans saatleri işlem saatleri 09:40 -13:00 ve 14:00 – 18:10 olacaktır.

SEANSLAR

1.Seans 09:40-13:00, Açılış Seansı Emir Toplama; 09:40 – 09:55, Açılış İşlemleri; 09:55 – 10:00, Sürekli Müzayede; 09:40 – 13:00 dır. 2. Seans; 14:00 – 18:00, Açılış Seansı Emir Toplama; 14:00 – 14:15, Açılış İşlemleri; 14:10 – 14:15, Sürekli Müzayede; 14:15 – 18:00, Kapanış; 18:00-18:07, Kapanış Fiyatından / Tek Fiyattan İşlemler Bölümü; 18:07-18:10 dır.

SIKÇA SORULAN SORULAR

Hisse senedi kredisi kullanmak istiyorum, ne yapmam gerekir?: Portföyünüzdeki hisse senetlerinden uygun görülenler teminat kapsamına alınarak bu hisse senetleri karşılığında anında kredi kullanabilirsiniz. 40 seans emri nedir?: Alış/Satış adımında 1 veya 2 seans için emir verebilirken bu işlem adımında sabah seansında minimum 3, öğleden sonra minimum 2 maksimum 40 seansa kadar giriş yapabilirsiniz.

Zincir emir nedir?: “Bekliyor” ya da “Borsada” durumunda olan bir emrinizi veya yeni vereceğiniz bir emrinizi ana emir olarak tanımlayıp; bu emrin gerçekleşmesi durumunda işleme konulmak üzere bir seferde 3 adet zincir emir ekleyebilirsiniz. Alış emirleri karşılığında hangi ürünlere bloke konur?: Alış emirlerinizde satış limiti, yatırım fonu, vadesiz hesap, repo, hazine bonosu ve devlet tahvili ürünlerinize seçtiğiniz sırayla işlem tutarı ve komisyon kadar bloke konulur.

Değerli okurlarımız, garanti hisse senedine dair tüm olan bitenleri sizlere aktarmaya çalıştık. Sizlerde bu veriler dahilinde yolunuzu çizebilirsiniz. Tabi daha fazla yorumlara bakmanız ve banka şubelerinden daha detaylı bilgide alabilirsiniz. Bunun dışında alım satım işlemlerinizi gerçekleştirmek için BURAYI tıklayabilirsiniz. Ayrıca aşağıda sizler için hazırladığımız konu başlıklarımızı da inceleyebilirsiniz.

%1,14 faiz oranlı Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi

Garanti Bank Bonus Kredi Kartı Kampanyaları

Garanti Kazançlı Kasko

Garanti Smart Fonlar ile Yüksek Getiri Elde Edin

LÜTFEN BU YAZIYI FACEBOOK VE TWİTTER İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Yorum yapın