Evde Amigurumi yaparak para kazanma işi

Evde Amigurumi yaparak para kazanma işi- Sevgili ablalarım, teyzelerim ve kardeşlerim sizlerde evde oturduğunuz yerden ek gelir elde etmek istiyorsanız yada evin ekonomisine katkı sağlamak istiyorsanız o halde bu yazımızı sonuna kadar okumanız gerekecek. Çünkü bugün Evde Amigurumi yaparak para kazanma işinden söz edeceğiz. Hem basit, hemde kolay. Hiç yorulmuyorsunuz. Eliniz biraz tığ ve örgü işlerine yatkınsa kolaylıkla yapabilirsiniz.

EVDE AMİGURUMİ YAPARAK PARA KAZANMA GENEL BİLGİLERİ

Üstelik kendinizi bu işe verir ve konsantre olursanız aylık 500 – 1000 TL arasında para kazanabilirsiniz. Çocukları okula gönderdikten sonra ve ev işlerinizi yaptıktan sonra sıra televizyonunuzda Seda Sayan, Zuhal Topal veya Esra Erolü izlemeye geliyor. İşte tamda bu sırada amigurumilerinizi yaparak vaktinizi daha da zevkli hale getirebilirsiniz. Dilerseniz bu iş ile nasıl para kazanılır şimdi de buna değinelim.

AMİGURUMİ NEDİR?

Amigurumi; örgü ipleri ile tavşan, ayıcık gibi figürler örmek anlamına geliyor. Bunun için 2,5 – 3 numara tığ ve biraz daha kalın örgü ipine ihtiyacınız olacaktır. Tabi örgü ipinin farklı ve canlı renklerden oluşmasına dikkat ediniz. Model olarak da youtube de sayısızca amigurumi modeli bulunuyor ve detaylı olarak anlatılıyor. Ufacık bir tavşanı eliniz hızlandıkça bir günde bitirebilirsiniz ve bunun da fiyatı 35 TL civarında oluyor. Daha büyük örgü oyuncakların fiyatı daha da fazla oluyor. Anlayacağınız günlük minimum 35 TL kazansanız bile 1050 TL yapıyor. Artık el kabiliyetinize ve hızınıza göre de bu rakamı rahatlıkla arttırabilirsiniz.

AMİGURUMİ İLE NASIL PARA KAZANILIR?

Amigurumi işine girdiğiniz zaman öncelikle hangi modelleri yapacağınıza karar vermeniz gerekmektedir. Bu modeller üzerinde yoğunlaşarak kendinizi geliştirin ve  bu ürünlerin fotoğraflarını çekiniz. Ardından yaptığınız amigurumilerin resimlerini  TwitterFacebook ve instagram gibi sosyal iletişim ağları ile paylaşarak reklamınızı yapmanız gerekecektir. Bu yol ile olabildiğince çok insana ulaşmaya çalışın. Buralardan da ürünleriniz beğenildikçe ve yorumlar geldikçe siparişlerinizin artacağını unutmayınız.

Ayrıca Amigurumi yaptığınızı komşularınıza ve arkadaşlarınıza da söyleyiniz. buralardan da siparişlerin geleceğini unutmayınız. Hem sağlıklı hemde boğaza kaçma gibi tehlikesi olmayan şirin ve güzel örgüden oyuncakları hangi çocuk ve aile istemez ki. Daha sonra muhakkak hediyelik eşya satan yerler ile görüşme yapınız. Yaptığınız ürünleri gösterin. Bu ürünlerden muhakkak ki sipariş alacaksınız. Zaten sizlerin asıl ürün satacağınız yerlerin başında da hediyelik eşyacılar gelecektir.

Semt pazarlarında oyuncak satan tezgahtarlar ile de görüşmeyi sakın unutmayınız. Çünkü bunlarda sizden Amigurumi alacaklardır. Yalnız önemli bir husus var. Her şey sürekli değişim halinde. Yani farklı modeller geliştirmeniz gerekiyor. Özgün, yeni ve kendinize ait modellerden söz ediyorum. Bu sayede sizlerde kendi çapınızda güzel paralar kazanabilirsiniz.

Değerli okurlarımız, bir yazımızın daha sonuna gelmiş olduk. Yukarıda bahsettiğimiz detaylara uyarsanız muhakkak ki para kazanabilirsiniz. hem zevkli hemde kolay. Üstelik vücudunuzda yorulmuyor. Oturduğunuz yerden para kazanıyorsunuz. Ayrıca aşağıda sizler için hazırladığımız konu başlıklarını incelemeyi unutmayınız.

EVDE BONCUK İŞİ İÇİN HEMEN TIKLA

EVDE MAKALE YAZMA İŞİ TÜM AYRINTILARIYLA BURADA

3 ADIMDA KOSGEB'TEN KOLAYCA KREDİ ALMA YÖNTEMLERİ

KOSGEBTEN GİRİŞİMCİ BAYANLARA 150.000 TL YE KADAR DESTEK

LÜTFEN BU YAZIYI FACEBOOK VE DİĞER SOSYAL İLETİŞİM AĞLARI İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ? 

“Evde Amigurumi yaparak para kazanma işi” üzerine 2 yorum

  1. Ormek okadar basit degil hicbiryeriniz yorulmuyo mus tabiki yoruluyo once kafa yoruyorsunuz sonra sık igne yapmaktan sert ipten eliniz parmagımız agrıyo hatta gece elimiz uyusuyo zor bir is ama keyifli bide masraflı

    Yanıtla
    • Merhabalar amigurumi yaparak evime katki saglamaya calisiyorum eger sizlerde toplu siparis yada tekli siparis vermeyi dusunurseniz instagram hesabim @orgu_evimmm87 sevgiyle kalin

      Yanıtla

Yorum yapın