Halkbank KOBİ Nakdi Krediler ile Tüm ihtiyaçlarınıza anında nakit kredi

Halkbank kobi nakit Kredi, Kobi nakit destek kredisi, Kobi kredi Halkbank- Geçmişten günümüze gelen borç para verme sitemleri herzaman farklılık göstermiştir. Bankacılığın ilk kez Mezopotamya’da başladığı bilinmektedir. İkinci yüzyıl itibariyle kefalet karşılığı kredi işlemleri yapılmış, bununla beraber sermaye ve bankalardan alınan borç paralar için tahviller, çek ve kambiyolar kullanılmaya başlanmıştır. Banka kelimesi İtalyanca banco kelimesinden Türkçeye geçmiştir.

HALKBANK KOBİ NAKİT KREDİLER GENEL AÇIKLAMA

Çağımızın modern borç para verme sistemi olan Bankalar, herkese özel kampanyalar ile kredi vermektedir. Lakin belkide en fazla nakit krediye ihtiyaç duyan yerler ise KOBİ’lerdir. Sürekli sıcak para döner ve mal alıp, yeni ürün geliştirmek için de yine nakit paraya devreye girer. İşte bu ihtiyaçlarından dolayı Halkbank bir birinden güzel ve farklı nakit kredi sistemleri geliştirmiş. Bizlerde bugün Halkban KOBİ Nakit Krediler den söz edip sizlere yardımcı olmaya çalışacağız.

Halkbank KOBİ Gayri Nakdi Kredi ile para ihtiyacınız için hızlı çözümler

HALKBANK KOBİ NAKİT KREDİLER

Halkbank firmanızın nakit ihtiyaçlarına cevap verecek kredi ürünleri ile sizelere destek olmaya devam ediyor. Her türlü ihtiyacınıza yönelik nakit kredi ürünlerinden faydalanmanız için en yakın Halkbank Şubesine uğramanız yeterli olacaktır. Yararlanabileceğiniz KOBİ Nakit Kredi ürünleri; TL Spot Krediler, Rotatif Krediler, TL İskonto İştira Kredisi, Taksitli Krediler, Bütçe Kredisi, Dost Hesap, İşyeri Kredileri dir. Dilerseniz şimdide bu kredilerin teker teker detaylandıralım.

TL SPOT KREDİLER

Spot ve Devre Sonu Faiz Ödemeli TL Spot Kredilerini kısa süreli nakit ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz. TL Spot Krediler; Kredinin tamamı bir defada kullandırılır. Spot kullandırımda, kredi tutarının tamamı vade sonunda faizleri ve masrafları ile birlikte tahsil edilir. Devre sonu faiz ödemeli O/N spot kredi için 3’er aylık devre sonlarında faiz tahakkuk ve tahsilatı söz konusudur. Faiz oranının hesap açılışında sabitlenmiş olması nedeniyle vade sonunda ödeyeceğiniz faiz tutarını bilmeniz, nakit yönetiminize kolaylık sağlar.

ROTATİF KREDİLER

İşyerinize tanınan kredi limiti ve vadesi dahilinde istediğiniz zaman hesaptan para çekebilir, istediğinizde nakit fazlanızı yatırabilirsiniz. Firmanıza bütçe kolaylığı sağlar. Kısa süreli nakit ihtiyacınız karşılanarak, kasa kolaylığı sağlar. Faiz tahaakkuk ve tahsilatlarınız 3’er aylık dönemlerde yapılır. Kredinizi, teminata vermiş olduğunuz senet ve çek gibi kıymetlerin tahsil edilmesiyle veya nakit tahsilatla kısmen veya tamamen kapatabilirsiniz. Firmanızın nakit akışına göre vadesinden önce kapatılması ya da yeniden kullandırılması mümkündür.

TL İSKONTO/İŞTİRA KREDİSİ

TL İskonto İştira Kredisi ile işletmenizin nakit ihtiyacı için müşteri senetlerinizi kullanabilirsiniz. Henüz vadesi gelmemiş senetlerinizi temlik cirosu ve teslim yolu ile Halkbanka satabilir, karşılığında İskonto/İştira Kredisinden faydalanabilirsiniz. Bu durumda, sunduğunuz ticari senet bedelinden, vade tarihine kadar olan süreye tekabül eden faiz, komisyon ve bunlar üzerinden KKDF, BSMV gibi yasal kesintilerin düşülmesinden sonra kalan bakiye kadar kredi kullanabilirsiniz

TAKSİTLİ KREDİLER

Dönemsel Taksitli Krediler: Firmanızın nakit ihtiyaçları için Halkbank dönemsel taksitli kredi avantajlarından yararlanabilirsiniz. Dönemsel Taksitli Krediler; 1 yıl anaparasız dönem avantajı sağlar. 3 veya 6’şar aylık dönemler şeklinde taksitler düzenlenir. İşletme kredilerinde azami 4 yıl, yatırım kredilerinde azami 5 yıla varan vade imkanı sağlar. 3’er aylık dönemlerde faiz tahakkuk eder ve tahsil olur.

Aylık Eşit Taksitli Krediler: Firmanızın nakit ihtiyaçlarını aylık eşit taksitli kredilerimiz ile yapabilirsiniz. Aylık Eşit Taksitli krediler, İşletme kredisi ve yatırım kredisi şeklinde kullandırılabilir. Geri ödemelerin belirlenen vade içerisinde aylık ve eşit taksitler halinde geri ödenir. İşletme kredilerinde azami 4 yıl, yatırım kredilerinde azami 5 yıla varan vadeler uygulanır.

BÜTÇE KREDİSİ

Halkbank, Finansal darboğazlarda veya nakte ihtiyacınız olduğunda farklı çözümler ile siz KOBİ’lere hizmet sunmaya devam ediyor. Bütçe Kredisi, ticari veya üretim faaliyetinde bulunan firmaların 6 aya varan ödemesiz dönemden faydalanarak bu dönemde nakit dengelerini sağlayabilmeleri için geliştirilen bir işletme kredisidir. Bütçe Kredisi; Mevsimsel veya dönemsel ihtiyaçlarınızda anında çözüm sağlar. İhtiyacınıza paralel kredi limiti ayrıcalığı sunar. 6 aya varan ödemesiz dönem imkanı vardır. 36 aya kadar vadeler ile kullanılır. Aylık, 3 ya da 6 aylık eşit taksitlerle geri ödeme kolaylığı sağlar. Avantajlı faiz oranı sunar.

DOST HESAP

KOBİ’lerin kara gün dostu; Dost Hesap Halkbank’ta sizleri bekliyor. Hesabınızda para olmasa da ödemelerinizi yapan kredili mevduat hesabı Dost Hesap ile; Çek ödemelerinizi yapabilirsiniz. Vergi ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Telefon, elektrik, su gibi faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Havale, EFT gibi bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hesabınıza bağlı Bank24 kartı ile Halkbank Bank24’lerinden haftanın 7 günü 24 saat nakit avans da çekebilirsiniz.

Dost Hesap için hesaplanan faiz tutarı aylık olarak tahakkuk eder. Dost Hesap faizi sadece kredi limitinizden kullandığınız tutar ve gün üzerinden hesaplanmaktadır. Hesabınıza para yatırdığınız an borcunuz otomatik olarak kapanır. Halkbank’ta bir Dost Hesap açtırın, ihtiyaç duyduğunuzda hiçbir prosedürle uğraşmadan kredinizi kullanın.

Girişimci olma rehberi ile başarılı bir iş hayatı

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitim İçeriği

Kosgeb 1.500.000 TL makine ve teçhizat kredi faiz desteği

Yorum yapın