Düşük Kredi Notuna Aktifbank’dan Kredi Kredi Notu Yükseltme Fırsatı

Akitf Bank Düşük Kredi Notunu Dert Etmeyin, Aktif Düşük Kredi Notuna İhtiyaç Kredisi, Kredi Notu Artırma- Değerli yetkililer, bankalar kredi notum düşük diye geri çevirip duruyor. Kredi sicilimi sorgulattım bir sıkıntı yok. İş desen, işte var. 3 bin liraya yakın maaşım var. Bunu da maaş bordrosu ile ispatlayabiliyorum. Ama gel gör ki, tek sıkıntı kredi notumun düşük olmasıymış. Sizlerden bir ricam var. Bana kredi verebilecek bir banka var mıdır?

AKTİFBANK İLE KREDİ NOTUNUZU DERT ETMEYİN

Sevgili okurumuz, ve sizin durumunuzda olan saygıdeğer okurlarımız, maalesefki bankalar 2014 yılından itibaren kredi notuna çok fazla önem göstermeye başladı. Kredi notu düşük olanlara da kredi vermiyorlar. Ama adını son zamanlarda N Kolay Kredi ile duyuran Aktif Bank, bomba bir kredi kampanyası ile sizlerin karşınıza çıkıyor. KREDİ NOTUNUZU DERT ETMEYİN diyor. Bizlerde bu yazı ile sizin elde edeceğiniz kazançları sizlere sunmaya çalışacağız. Tabi kredi özellikleri ile birlikte.

DÜŞÜK KREDİ NOTLULARA AKTİFBANK KREDİ KAMPANYASI

Kredi çekerken küçük, yada büyük banka ayırımı yapmayacan. En az 3 -5 tane inceleyecen. Ardından işine en yarayanı seçeceksin. Bankaları incelediniz ve size kredi notunuzdan dolayı kredi vermediler. Ama incelemeleriniz arasında Altifbank’ın kredi notuna takılmadığını gördünüz. Kredi siciliniz iyi, gelirinizi de belgelendirebiliyorsanız, büyük ihtimalle kredi alabileceksiniz. Çünkü Aktifbank kredi notunuz dert etmeyin diyor.

BANKAYA GİTME VE SIRA BEKLEME YOK

Bu kampanyada banka şubesine kadar gidip yorulma gibi bir sıkıntınız olmayacak. Sıra beklemeyeceksiniz. Zaman kaybınız da olmayacak. Hayat sigortası yaptırma gibi bir zorunluluğunuz da yok. Sadece kredi tahsis ücreti ödüyorsunuz. Bunun dışında bir masrafınız olmuyor. En az 2 bin lira ve en fazla da 25 bin lira kredi alabiliyorsunuz. Faiz oranı ise sabittir. O da %1,99 dur.

BAŞVURU NASIL YAPILIYOR?

Başvurunuzu aktifbank internet sitesi üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz. Bireyselden, internetten kredi seçeneğini seçiyorsunuz. Eğer aktif bank müşterisi iseniz kredinize dakikalar içerisinde kavuşabiliyorsunuz. Ben daha yeni başvuru yapacağım diyorsanız da, belirtilen formu dolduruyorsunuz. Ardından Aktifbank’dan kurye belirttiğiniz adrese gelip, imzanızı alıyor. Böylece krediniz de hesabınıza yatıyor.

KREDİ NOTUNU YÜKSELTMEK İÇİN ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Piyasayı incelediniz ve bazı bankaların %1,16’ya bile faizli kredi verdiğini gördünüz. Haliyle aktifbank2ın %1,99 faiz oranı size çok geldi. Ama bir sıkıntı var. O da kredi notunuzun düşük olması. Diğer bankada ki düşük faizli krediyi alabilmek için kredi notunuzun da iyi ve yüksek olması gerekiyor. O halde Aktifbank’dan düşük limitli, 2 bin lira kadar kredi alın. Çünkü findeks sizin bankacılık işlemlerinizi inceleyecektir. Kredi almanız sizler için bir avantajdır.

Ama mühim olan bu kredinin taksitlerini zamanında ve vaktinde ödeyebilmenizdir. Ödemelerinizi alışkanlık haline getirirseniz findeks kredi notunuzu hemen artıracaktır. Ödemelerinizi de 48 aya kadar yapabilirsiniz. Baktınız kredi notunuz tavan yaptı. O halde borcunuzu kapatıp, yeni bankadan kredi alabilirsiniz. Hem borç kapatma da kredi notunuzu artıracaktır. Bu açıdan faiz oranına fazla takılmayın ve mantıklı hareket edin.

ÖRNEK HESAPLAMALAR

5.000 TL Krediyi 48 Ay vade ile aldığınız da faiz oranının %1,99 olduğunu da göz önünde bulundurarak hesaplama yaptık. buna göre aylık ödemeniz gereken taksit tutarı 176,14 TL olacaktır. Kredi tahsis ücreti de aldığınız kredinin %0,5’i olduğuna göre 25 TL ödemeniz gerekecek.

10.000 TL Krediyi 48 Ay vade ile aldığınız da faiz oranının %1,99 olduğunu da göz önünde bulundurarak hesaplama yaptık. buna göre aylık ödemeniz gereken taksit tutarı 352,29 TL olacaktır. Kredi tahsis ücreti de aldığınız kredinin %0,5’i olduğuna göre 50 TL ödemeniz gerekecek.

Yorum yapın