Çocuklarınız İçin Yapı Kredi Bankası İlk Param Hesabı

Çocuklarınız İçin Yapı Kredi Bankası İlk Param Hesabı- Sevgili ebeveynler hepimiz çocuklarımız için her zaman en iyisini düşünür ve onu sunmaya çalışırız. En iyi okul, en kaliteli ayakkabılar, ev güze elbiseler… hepsi onların mutluluğu içindir. Şimdilik durumunuz yerinde olabilir ve bir sürü imkan çocuklarınızın ayaklarına kadar sunabilir siniz ama bundan 20 yıl sonrasını düşündünüz mü? İlerleyen zamanlarda da haliniz vaktiniz yerin de olacak mı? Büyük kocaman holdinglerin bile iflas haberlerini duyarken bizlerin de işleri kesin değil.

YAPI KREDİ BANKASI İLK PARAM HESABI GİRİŞ

Yani bu sözlerim ile çocuklarımızın geleceği için bir yatırım yapmanız gerekliliği anlatmaya çalışıyorum. Çocuğunuzun üniversite eğitimi veya iş kurma sürecinde maddi olarak kendi ayaklarının üstünde durabilmesi adına şimdiden aylık ufak birikimler ile ona güzel bir hayat vermeye ne dersiniz? Pek nasıl bir birikim? Bugün sizlere Çocuklarınız İçin Yapıkredi Bankası İlk Param Hesabı hakkında bilgilendirmelerde bulunacağız. Bir çok ailenin çocuğu adına başvurduğu güzel bir birikim hesabı.

YAPIKREDİ BANKASI İLK PARAM  HESABI DETAYLARI

İlk Param, çocuğunuzun her adımında onunla beraber büyüyecek uzun dönemli bir birikim hesabıdır. Çocuğunuzun geleceğini en az sizin kadar düşünen İlk Param ile çocuğunuz adına şimdiden biriktirmeye başlayabilir, onun hayatını eğitim, evlilik, iş kurma gibi dönüm noktalarında bir adım öne taşıyabilirsiniz. Yapıkredi nezdinde mevcut veya yeni açtıracağınız vadesiz mevduat hesabınız veya Yapı Kredi kredi kartlarınızdan, kendinizin belirleyeceği miktarda ve sıklıkta, düzenli fon alım talimatı vererek, her ay belli bir tutarda paranın çocuğunuzun İlk Param birikim hesabına otomatik olarak aktarılmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik akraba ve diğer yakınları da, çocuğunuzun İlk Param birikim hesabına diledikleri miktarda ve sıklıkta düzenli fon alım talimatı vererek, onun geleceğine katkıda bulunabilirler.

Ayrıca dilerseniz siz de, Yapı Kredi kredi kartınız veya vadesiz hesabınızı kullanarak sevdiklerinizin çocukları ve akrabalarınız (kuzen, yeğen…vb) için “İlk Param Hediye Çeki” düzenletebilir veya düzenli fon alım talimatı verebilirsiniz.İlk Param ile birikimleriniz, hisse senedi ve sabit getirili menkul kıymetlere yatırım yapan Yapı Kredi Portföy Karma Fonu¹’nda da değerlendirilmektedir. Yatırım yapılacak sermaye piyasası araçlarında nakde dönüşümü kolay ve riski az olanlar tercih edilerek, enflasyon üzerinde getiri sağlanması hedeflenmektedir. Üstelik herhangi bir şekilde nakde ihtiyaç duymanız halinde İlk Param ile büyüyen yatırım fonlarını, komisyon ödemeden, dilediğiniz zaman, dilediğiniz miktarda bozabilirsiniz.

İLK PARAM HESABINA NASIL BAŞVURUDA BULUNABİLİRİM?

İnternet Şubesi; Yapı Kredi’de bir vadesiz hesabınız varsa, bireysel internet şubesine giriş yaptıktan sonra Başvurular – İlk Param adımlarını takip ederek kendiniz veya çocuğunuz için İlk Param ile “Düzenli Fon Alım Talimatı” verebilirsiniz. Bireysel internet şubesi şifreniz yoksa veya şifrenizi unuttuysanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum butonuna tıklayarak hemen şifre alabilir, kullanıcı kodunuzu unuttuysanız T.C. Kimlik Numaranızla giriş yapabilirsiniz.

SMS İle; Yapıkredi de aktif bir vadesiz hesabınız varsa, İLKPARAM boşluk T.C. kimlik numaranızı yazıp 4470’e gönderebilir, İlk Param hesabınızı açmak için sizi hemen aramamızı sağlayabilirsiniz. Telefon Bankacılığı; 444 0 444 Telefon Bankacılığı üzerinden “Düzenli Fon Alım Talimatı” verebilirsiniz.

HEDİYE VADA KUMBARASI KAMPANYASI

Çocuklarınıza en güzel hediye İlk Param; Ekim 2016 sonuna kadar kredi kartından aylık 100 TL ve üzeri “İlk Param Düzenli Fon Alım Talimatı” veren ve 28 Kasım 2016’ya kadar en az bir kez fon alımı gerçekleştiren ilk 20.000 Yapı Kredi Müşterisi “Vadaa Kumbarası” kazanıyor.

Değerli okurlarımız, sizlerde çocuklarınız için bir şeyler yapmayı düşünüyorsanız yapı kredi ilk param hesabı gayet uygun. Güzel bir gelecek ile hayata bir sıfır önde başlayacak olan çocuğunuza verebileceğiniz en güzel hediye.

ŞEKERBANK ÇOCUĞUNUZ İLE BİRLİKTE BÜYÜYEN HESAP

LÜTEFEN BU YAZIYI FACEBOOK İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Yorum yapın