Akbank Direkt Mobil ile Kredi Notunuz Cebinizde

AKBANK DİREKT MOBİL İL KREDİ NOTU UYGULAMASI HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Akbank Direkt Mobil ile Kredi Notunuz Cebinizde- 724kredi.net‘in akbank takipçileri bu gün sizler ile sizleri ilgilendiren bir yazıyı paylaşmayı umuyoruz. Akbanklıların köklü bir firma olması hasebiyle oldukça şanslı olduklarınıda belirtmekte fayda var. Çünkü Akbank, Ocak 1948’de Adana’da Hacı Ömer Sabancı‘nın da aralarında bulunduğu bir grup iş adamı tarafından bölgedeki pamuk üreticilerine finansman sağlamak amacıyla kurulmuş ve ardından da o kadar büyüyerek Türkiye’nin ciddi bir kesiminin kullandığı banka halini almıştır.

Tabi böylesi tercih edilmesinde de müşterilerine sunduğu avantajlı kampanya ve uygulamalar da etkili olmuştur. Bugünde Akbank‘ın siz değerli müşterilerine sunduğu bir uygulamadan söz etmeyi planlıyoruz. Yani Akbank Direkt Mobil ile Kredi Notunuz Cebinizde programını sizlere anlatacağız. Sizlerde akıllı telefon kullanıyorsanız keyfinize diyecek yok. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan bu programın tanıtımına geçelim.

AKBANK DİREKT MOBİL İLE KREDİ NOTU NASIL ÖĞRENİLİR

Akbank Direkt Mobil ile Kredi Notu Öğrenme: Artık kredi notum neydi diye merak etmenize gerek yok. Akbank her zaman olduğu gibi bu konuda da yanınızda. Borçluluk durumunuzla ilgili tüm soruların cevabı Akbank Direkt’te. Bankalarda ne kadar kredi ve kredi kartı limitiniz var? Ödemelerinizde unutmalar, gecikmeler olmuş mu? Şimdi kredi notunuzu öğrenmek çok kolay! Akbank Direkt Mobil’i indirin, kredi notunuzu hemen öğrenin. Kredi notu nedir? diye soracak olursanız onu da şu şekilde cevaplandıralım; Kredi Notu, kredi başvurusu yaptığınızda Akbank’ın ve diğer tüm bankaların baktığı referans notudur.

KREDİ NOTU HESAPLAMASINDA EN ÖNEMLİ UNSUR

Kredi notu hesaplama işlemi nasıl yapılmaktadır?: Kredi notunuz geçmiş kredi ve kredi kartı ödeme bilgileriniz göz önünde bulundurularak hesaplanmaktadır. Kredi notu yükseltme işlemi nasıl yapılır? Kredi notu yükseltmek için tüm kredi ve kredi kartı borçlarınızı düzenli bir şekilde ödemeniz gerekmektedir.Ödemelerinizi düzenli yaparak kredi notuzu yükseltmeniz mümkün.

KREDİ NOTU PUAN ARALIKLARI VE ANLAMLARI

Kredi notu ne anlama geliyor? şimdide bunu maddeler halinde açıklamaya çalışalım; a) 0-500: Kredi alma ihtimali düşük olan puan türüdür. b) 500-800: Kredi başvurusu talebine riskle bakılan ancak ipotek veya kefil gösterme ile kredi verilebilecek olan puan türüdür. c) 800-1100: Kredi alması muhtemel olan az riskli gruptur. d) 1100-1400: Borçlarını zamanında ödeyebilen ve kredi notu iyi olan grupta yer almaktadır. e) 1400 ve üzeri: Kolayca kredi kullanabilen gruptur.

AKBANK DİREKT MOBİL İNDİRME LİNKİ

Akbank Direkt Mobil’i indirerek, kredi notunuzu hemen öğrenebilirsiniz. Akbank Direkt Mobil’i indirdikten sonra Başvuru ve Nakit ihtiyaçlarım menüsünden Risk Raporu (Findeks) sekmesinden kredi notunuzu hemen öğrenebilirsiniz. Akbank Direkt Mobil’i indirmek için burayı tıklamanız yeterli olacaktır.

Sevgili dostlarımız, sizler için önemli bir yazı kaleme almış olduk. Sizlerde yukarıda belirtmiş olduğumuz yolu izleyerek kredi notunuzu hemen öğrenebilirsiniz. Böylece bir yazımızın daha sonuna geldik. Ayrıca aşağıda sizler için hazırlamış olduğumuz konu başlıklarını da incelemeyi unutmayınız.

BİLMEYENLER İÇİN KREDİ NOTU NEDİR?

KREDİ SİCİLİM NE ZAMAN VE NASIL TEMİZLENECEK?

ACİL BORÇ PARA LAZIM

KREDİ BORCUMU ÖDEYEMEDİM ACİL ÇÖZÜM YOLU

LÜTFEN BU YAZIYI FACEBOOK VE DİĞER SOSYAL İLETİŞİM AĞLARI İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Yorum yapın