Acil Durumlarda Qnb Finansbank Hazır Kredi

Qnb Finansbank acil kredi, hızlı kredi, çabuk kredi, ihtiyaç anında kullanılan hazır kredi – Değerli okurlarımız bir birinden özel ve güzel kredi haberlerinin sunumlarını ve haberlerini özgün bir dille anlatmaya devam ediyoruz. Açıkçası bu yazımızda bakış açımızı biraz daha değiştirmek istiyorum. Hani bazı anlar olur ki nakit paraya ciddi manada ihtiyaç duyarız. Bankaya git, başvuru sıranı bekle, belge hazırla falan derken en erken bir gün sonra krediye kavuşursunuz. Bu ise bizim istemediğimiz bir durum.

QNB FİNANSBANK MÜŞTERİLERİNE ÖZEL HAZIR KREDİ SUNUYOR

Bu devirde zaman geri alınamayan tek şey olarak karşımıza çıkıyor. Para çok önemli ama zaman çok daha da önemli. Şimdi bu iki durumu bir biri ile birleştirmek istiyoruz. Yanı ihtiyaç duyduğumuz parayı teferruata takılmadan hızlı ve çabucak almak istiyoruz. Bu yazımızda qnb finansbank müşterilerini ilgilendiren çok özel bir kredi haberinden söz edeceğiz. Zira qnb finansbank sizler için hazır kredi kampanyası hazırlamış. Bende hemen bu sistemi denedim ve uyguladım. Hakikatten çalışıyor. Doğal olarak da sizler ile paylaşmak istedim.

QNB FİNANSBANK HAZIR KREDİ KAMPANYASI

Evvela bu kampanyanın ufak bir tanımını yapmak istiyorum. Ardından da diğer özelliklerine değineceğiz. Acil nakit ihtiyaçlarınızı kökten çözmek için geliştirilmiş bir kampanya. Bu sisteme bir defa başvuru yapıyorsunuz. Ardından adınıza bir limit tanımlanıyor. Sizde istediğiniz zaman teferruata takılmadan kredinizi hesabınıza aktarıp, rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. İşin özü bu. Ama detayları var. Haydi şimdide bunlara değinelim.

QNB FİNANSBANK HAZIR KREDİ KAMPANYASI DETAYLARI

Hazır kredi esasen ek hesaba tanımlanan bir kredi türüdür. Ek hesap açarsınız. Ama ek hesap için bir ücret ödemezsiniz. Ardından bankada bu hesabınıza bir kredi tahsis eder. Aldığınız krediyi 12 aydan tutun da 48 aya kadar vade yani taksit yapabilirsiniz. Sizi uğraştırmaz. Şu belgeyi getirin, şuraya imza atın gibi bir durumda yoktur. İşsiz olan bir arkadaşıma da denedik, anında 15 bin lira kredi tanımladılar. Kredi alma olayı çok basittir. Bankacılar ile, belgeleri ile, şartları ile uğraşmazsınız.

FAİZ ORANI

Lakin bilmeniz gereken bir durum var. O da faiz oranı %1,84 dür. Bu peki bu faiz oranı yüksek midir? Elbetteki yüksek. Ama kimisi buna takılmıyor. Örneğin aylarca işsiz bir kişiye hiç bir banka kredi vermemiş. Doğal olarak da bu adam faiz oranına takılmaz. Yada çok acil nakit durumunda da faize kimse bakmaz. 5 dakika da kredinin bedeli de %1,84 faiz oranı olsa gerek. Yalnız bu açıklamalarımızdan her başvuru sahibine kredi çıkacak diye bir anlam çıkmasın lütfen. Hani kara listede olanlar olabilir, yada kredi notu çok riskli olanlar da olabilir. Kredi başvurusunu değerlendirecek ve son kararı verecek merci qnb finansbankın yetkili bölümüdür.

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILMAKTADIR?

Kredi başvurusu nasıl yapılacak? Şimdide bu soruyu cevaplandıralım. Qnb finansbank şubelerinden, telefon bankacılığından, atm lerden, cep veya internet şubeden de başvurunuzu yapabiliyorsunuz. Cep şubeden başvuru yapacaklar Kredi, Ek Hesap ve Hazır Kredi yolunu izlemeleri gerekiyor. İnternet şubeden başvuru yapacaklar ise Krediler, Hazır Kredi adımlarını izleyerek hemen kredi tanımlamasını gerçekleştirebilirler. Ardından para ihtiyacında ise hemen kullanın. Hafta sonu dahi olsa paranıza anında kavuşun.

10 BİN LİRA İÇİN ÖRNEK HESAPLAMA

Şimdi sizler için 10 bin lirayı ele alalım. 10 bin lirayı 48 ay vade ile çektiğinizi düşünelim. Tabi faiz oranı %1,84 olacaktır. Aylık ödeyeceğiniz taksit tutarı 339,97 TL olacaktır. Toplam geri ödeme tutarı ise 16.318,59 TL dir. Kredi tahsis ücreti ödemiyorsunuz. Yalnız hayat sigortası yaptırmanız gerekecektir. Ortalama hayat sigortası 182 TL dir.

 

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.